Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jahno
veterán
Megnéztem a nagykörút átalakítása felmérést, aztán be is csuktam:
Mi tenné számodra vonzóbbá a Nagykörutat?
Minőségi bevásárlási, vendéglátási és szórakozási lehetőségek
Több és sokszínűbb kulturális program
Turisztikai lehetőségek
Rendezett gyaloglási körülmények
Az épületek egységes homlokzata
Biztonságérzet növeléseMi köze ennek a BKK és városnak? Főleg majd az összes homlokzatot átalakítják? A cél asszem az lett, hogy BIZTONSÁG, leegtöbb kérdés erre van kiélezve, míg nem tudom pontosan, hogy a "Turisztikai lehetőség" mi a fenét is takar, vagy mi változna, mi lenne más.
"Mennyire értesz egyet azzal, hogy a Nagykörút fejlesztése során a legvédtelenebb embereket (gyalog, kerékpárral közlekedők, különösen gyerekek, idős vagy fogyatékkal élő emberek.) igényeit előnyben kell részesíteni?"
Idős vagy fogyatékkal élőt miképpen lehet ennyire egy kategóriába vonni és mi lenne a megvalósítás?
"Elégedett vagy a Nagykörúton található szolgáltatásokkal? (pl: vendéglátás, szórakozás, üzletek)"
Ha erre azt mondom, hogy IGEN/NEM, akkor mi fog változni? Lesznek jóféle helyek, fővárosi garantált áron nem pancsolt fröccsel és occsó sörrel?
Esetleg tapasztaltam-e közlekedésben konfliktust. Na, villamoson többnyire, azzal akkor kezdenek valamit?
Főleg ha az elején felvázolják, hogy mi a terv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Energiaital topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Asszociációs játék. :)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- MediaTek Helio G50-nel futott be a Tecno új belépő ajánlata
- Gaming notebook topik
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Régi vágású miditorony a GameMax receptje szerint
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- RTX 3090 Ti (ha szereted a ritkaságot)
- Canon A-1 + Tokina 80-200mm
- Samsung SP-LFF3 - Hordozható Smart projektor - WiFi - Multi Bluetooth - HDR & HLG
- AKCIÓ!!! GAMER PC SZUPER ÁRON: i5-12400F/14600KF - RTX 3060 Ti - Új 16/32GB DDR4 - GAR/SZÁMLA!!!
- JGamer PC V2 R7 1700 RX 5700 XT 16GB DDR4 512GB NVME 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest