Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Jahno

    őstag

    válasz qnadam #142137 üzenetére

    El lesznek vele egy darabig, sok oldalas egyéb hibalistát tudnék még mondani. 10 éves érzékelővel tükrös gépet árulnak a piacon. Üzletileg jó, magasan vezet minden eladási listát, occsó. Aztán júzer rájön, hogy kellene 1-2 obi, aztán hamar gyenge a váz és kész a körforgás, Canonos marad, majd akkor lesz drága a kezdeti olcsó beruházás és még mindig nincs azon a szinten, ahol lenni kellene.

    Egyikmásik, most éppen reklámozott és polcról levehető MILCet nézegettem ismerősöknek, aki Canonkodna és rájöttem, hogy néhány paraméter gyengébb, mint a 7D. Cserébe nincs rá obi és az is drága. Ehhez képest a Sony lassabb sorozatával pont nincs bajom. A konverteres agyatlankodást meg hagyjuk is, a nagyobb baj az, hogy sokan nem tudják más gyártó más pénzért vagy más technológiával mire képes és mantrázzák, hogy ez is ugyanolyan jó, mint annó a tükrös. Igen, csak lehetne sokkal jobb is, vagy kapsz szélső fókuszpontot, meg amiket még ide-oda néha Te is írsz és ez még csak a lista eleje, nem is sejtik mennyi hiba valójában hiba és az már lassan nem is létezik, elfelejtettük.

    Haversrác decemberben vett S5IIest, mondom gondold át mert csak. Most szintén vakarózik, hogy hát obi is kellene rá. Ráadásul hobbizni meg dolgozni is szeretne vele, az már teljesen más szett és kijött a nem létező Ekcel táblázatából pár milliós beruházás, most kicsit szomorú.

    35-150 már legalább van Nikonra, megjött az eszük, legfeljebb későn. A Z8 meg már lassan arra lesz képes, amire az A7-IIIas. Lassan. Csak hát ki vagyok én, hogy megmondjam.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés