Hirdetés

2024. május 9., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#136001) Jahno válasza Bujdy81 (#136000) üzenetére


Jahno
őstag

Néha van, meg váratlan esemény és csoda katasztrófa esetén is megzúdulnak, utána nem látnak ki belőle, az mindig olyan a takarókkal és egyébbel. Vöröskereszt, Üdvhadsereg, Oltalom, most 1-2 ukránokat támogató csoport elég rendesen felnyalja, akad 1-2 anyaotthon ahol gyerekruhát korlátlan mennyiségben felnyalnak. Sipinek mondjuk nem esik útba de kb. itt is mindennek van gazdája: [link]

Azt nem tudom, hogy pld. a H&M meg hasonlók újrahasznosítós akciója még létezik-e vagy csak 2 hónapos fellángolás meg újsághír volt, de az is érdekes, elvileg leadod a boltban és kapsz érte levásárolható minimál kupont.

Szervezeteknek inkább az a bajuk, hogy sok hulladékot kapnak,válogatni, raktározni kell, utána szállítani és inkább egyszerűbb lenne ha valaki utal 800 forintot, amit ott és arra költenek, amire szeretnének és szükséges. Ruhás konténereket is széttúrják, belebasszák a sütőolajat aztán csodálkozunk, ha megszűnnek.

Faluban pld. van itt egy csajszi a civil szervezetével aki mindenhová beépült és mozgatja a szálakat, csak pislogok rendesen mikor egyik hétvégére ennyi ruha esett be és fél nap alatt szétválogatták, lerendezték a sorsát, jöhet a következő, mindenkit is meg szeretne menteni akkor is ha nincs rá szüksége:

Ha Sipinek nem megy, akkor ide elvihetek egy zsákkal, biztos befogadják és lesz helye mindennek.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.