Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KamuMazsola
őstag
Akinek nem megy a toll és a betét, az előbb jelentkezzen be a gearbestre és utána katt a linkre!
Üdv.: KamuMazsola
-
-
betyarr
veterán
banggoodon az expedited shipping service minden esetben dhl-es csomagot eredményez?
történt ugyanis,hogy rendeltem egy fehér bw led lámpát a kínai raktárból és hiába választottam ki a 90ft-os priority direct mailt,visszaugrott az expedited shipping service-re.most kaptam egy sms-t a dhl-től,hogy a vámkezelés idejétől függően 18-án megkapom a csomagot.és be vagyok f*sva,hogy ez a kis művelet +6k-ba fog nekem kerülni -
veterán
Anno health an safety képzésen elmondta az előadó, hogy mindenre fel lehet készülni kivéve az emberi hülyeséget.
Felesleges ilyet leírni. Ha valaki annyira nem néz utána, akkor amúgy is így tanul csak igazán, illetve mindenre nem fogjuk tudni felkészíteni az embereket. Legalábbis én remélem, hogy nem kell ráírnunk a mikróra, hogy ne szárítsd ebben a macskád. Az európai jogrend még nem ilyen gáz."A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
picur10
aktív tag
Erre esetleg valaki?
-
oszy
veterán
TP-Link MR3040 routerre tudtok alternatív megoldást? Vagy inkább itthon kell keresni valamilyet?
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
balazs1956
senior tag
válasz FingR86 #96329 üzenetére
Sziasztok!
Megrendeltem a tollat, és az alatta linkelt betéteket is.
Remélem a betét illik majd a tollba.
Ezzel kapcsolatban kérdezném, hogyan lehet egy rendelésen belül két különböző kódot megadni.
Tehát először be kellett fejeznem a tollrendelést a kóddal, egészet a fizetésig, és utána tudtam külön rendelni a betéteket.
Nem lehet ezeket egyben lezavarni (egy rendelésen belül) -
Bornie127
senior tag
válasz balazs1956 #96367 üzenetére
Nem lehet, külön kód, külön termék.
-
KamuMazsola
őstag
válasz balazs1956 #96367 üzenetére
Én is külön-külön rendeltem, legfeljebb egybe csomagolják.
Üdv.: KamuMazsola
-
balazs1956
senior tag
válasz KamuMazsola #96369 üzenetére
Repiben rengeteg reklám tollat kapok. Pénzt még életemben nem adtam ki íróeszközre.
Remélem ez tényleg annyival jobb mint a többi, hogy át kell majd álljak a xiaomi beszerzésére.
Véleményetek? -
virkir
veterán
válasz balazs1956 #96371 üzenetére
A toll maga nagyon minőségi érzést kelt, mind anyagában, mind működésében. Az írásképe is jó, bár kicsit mintha túlfolyna.
Nálunk már az összes csaj kapott ilyet, magamnak még várok feketére ha lesz valaha.
Aztán 50 centért itthon szvsz normális betétet sem kapni."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
FingR86
őstag
ZT102 Digital Multimeter - GREEN
KÓD: ZT102
ÁR: 9.99$ -
bandigyerek
senior tag
A Gearbestnél ez az EU express izé, hogyan működik? Én nem láttam semmi ilyet.
-
andrisbandi
őstag
válasz bandigyerek #96378 üzenetére
Shipping Methods;
Priority Line/ EU Express - ezzel vám mentes, a DPD hozza- Nem minden terméknél elérhető.
-
csadi0011
őstag
Múlt héten megjött a tolatókamerás autórádió/autósrádió/fejegység/autóhifi/stb.
Eddig tökéletesen működik.[ Szerkesztve ]
-
powerwade
senior tag
Látom a nagy örömködést a Sómi tollal kapcsolatban... Hihetetlen, hogy ennyien "tudnak" még kézzel írni
-
laca71
aktív tag
Sziasztok
A PAypal-nál az Account numbert hol találom ?
Vagy az az email cím, amin regisztráltam a PayPal-ra ?Laci
-
chatran
őstag
Na kicsit korán jött a Mikulás.
Érdekesség, hogy kihozta az augusztus 3-án postázott Liitokala töltőt, amire már nyitottam tikettet. Belga postás a cucc, a tracking utolsó bejegyzése még aug 10, célországba elküldve. Nagyon elkavarhatták a krampuszok. -
anonymus89
addikt
Sziasztok!
Mit csináljak ezzel a rendelésemmel még a mai napig nem jött meg:
"RU772273294CN
In Transit
2017-09-18 19:14 Küldemény postai feladása / Item accepted by postal operator
Hungary2017-09-20 20:48 Célországba elküldve / Item sent abroad
2017-09-26 11:00 CN [Shanghai] shipped
2017-09-22 07:45 CN Leave [Shanghai Pudong] traffic
2017-09-22 06:45 CN Arrive at [Shanghai Pudong]
2017-09-20 20:17 CN [Shanghai Exchange Bureau] has been export straight seal
2017-09-20 19:28 CN [Shanghai Post Express Logistics] has been opened and opened
2017-09-19 12:23 CN [Hangzhou swap] has been exported to each other (domestic by the transfer)
2017-09-19 08:19 CN 【Hangzhou Post Bureau International Bureau of Communications】 has been opened to open
2017-09-18 19:49 CN Leave [China Post Group Hangzhou Business Packet Business Bureau], the next stop [Hangzhou Center]
2017-09-18 19:40 CN [China Post Group Company Hangzhou Business Packet Business Bureau] has been closed
China2017-09-18 19:14 CN [China Post Group Hangzhou Business Packet Business Bureau] has been received
Tracking Number: RU772273294CNShipping Method: Air Parcel Register"[ Szerkesztve ]
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
Studi
veterán
válasz anonymus89 #96387 üzenetére
Várakozz tovább...
Sajnos hiába indul úgy, hogy "Air parcel", simán átirányítják hajóra. Főleg, ha van benne valami akkumulátor, vagy akkus cucc.
[ Szerkesztve ]
-
Hopkins_001
aktív tag
Várj türelemmel. Nekem célországba elküldve státusz után még 42 napot kellet várni.
Elég lassú ez a orosz tracking. -
peestike
őstag
Semmit nem kell tenned a várakozáson kívül. Eleve 09.26-án idult csak el kínából. A másik dolog, hogy a pudongi reptérről indult. Az valami fekete lyuk, nekem onnan 3 jött az elmúlt pár hónapban, 27-48 nap között sikerült ideérni. A lényeg, hogy türelem!
42 - Nincs is jobb, mint egy kis kötöttség, ami ellen az ember kényelmesen lázadozhat.
-
anonymus89
addikt
Másik 2 különböző termék elég jó időben érkezett, köszönöm mindenkinek a választ!
u.i: valóban munkanapként számolják a 25-40 napokat és nem sima napként?
esetleg a királyi postánál érdemes érdeklődni vagy tök felesleges?továbbá érdemes extra gyors szállítási módot kérni valóban sokkal gyorsabban ér ide?
[ Szerkesztve ]
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
FingR86
őstag
Alfawise Sonic Electric Toothbrush - WHITE
Pre-order (Oct 29.)
Kód: S100ET
Ár: 28.99$ -->> 19.99$ -
őstag
Ma megérkezett az "ócóért" rendelt ORICO CBS7 kábelrendező.
A minőséggel nincs baj. A magjegyzésem csk annyi, hogy eléggé lötyögősen tartja a szintén ORICO Micro USB kábeleket. Avagy: vastagabb kábelek is beleférnek a "vájatba". -
a2d2
addikt
válasz KamuMazsola #96396 üzenetére
Egyszerűen nem értem.
Nekem ezt mutatja:
[kép]A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Ukrajnai háború
- PlayStation 5
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest