Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Asszociációs játék. :)
- Bambanő háza tája
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mára elég volt a reklámokból
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bornie127
senior tag
Van ajánlott AA akksi a tarsolyotokban? Kellene 8 db. Nem kell nagyon brutál, quadcopter távjába (transmitter) kellene.
-
Bornie127
senior tag
-
Bornie127
senior tag
válasz pocokxx #45900 üzenetére
Én ettől kapok agyérgörcsöt. Mi az hogy berakja, kapun belűlre, és nem hagy értesítést. Én voltam bent a postán pár nappal ezelőtt, meséltem pár extra sztorit ami velem történt az elmúlt pár hónapban, mondták, ha panaszt teszek, munkaviszony megszüntetés lesz a vége.
Mondtam, köszi, most nem, a következőnél azonnal. -
Bornie127
senior tag
Tomtop.com-ról rendelt már valaki? Választható trackinges szállítás?Ezt már megtaláltam, akkor a trackingjük háztól házig követhető?
[ Szerkesztve ]
-
Bornie127
senior tag
válasz Black&White #48631 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
Bornie127
senior tag
válasz Minstrel #49778 üzenetére
Személyes tapasztalatom nincs vele, csak videón láttam, ahogy dolgoznak vele, én is gondolkodom egy ilyesmin.
Ha a talprésze öntöttvas vagy ilyesmi nehezebb anyag, akkor nagyobb dolgokat is elbír. Kábelhez, pár grammos dolgokhoz tökéletes lehet.
Drónos cuccok forrasztásához kellene? A videón amit láttam a srác nagyon ügyesen forrasztotta vele az esc-ket és az fc-t is. -
Bornie127
senior tag
-
Bornie127
senior tag
Sziasztok!
Led szalagot szeretnék venni, rgb-t, 5050-60 ledest. Honnan érdemes beszerezni? BG és GB ajánlott led szalag szempontjából?
Akinek van más pl: ebay-es bevált eladója aki jó minőségűt árul, ne tartsa magában.
Előre is köszi.
-
Bornie127
senior tag
válasz balazs1956 #50551 üzenetére
Köszi, akkor eddig 1-1 az állás. Kiadok én érte többet is, csa tudjam, hogy működik. Két szobába kellene, meg egy nappali/konyhába, de iparit nem szeretnék felszerelni
-
Bornie127
senior tag
Torx csavarhúzó van ajánlott BG-GB-Alli triumvirátusban?
-
Bornie127
senior tag
válasz werszomjas #61178 üzenetére
Ha már krimpelő, tud valaki más krimpelőt is? Nem baj ám, ha kicsit jobb minőségű ilyen 10$-os kategóriában, bár nem tudom, hogy van-e ennyiért. A linkeltre nem igazán fizetnék egy ezres szállítást.
-
Bornie127
senior tag
válasz retesz147 #73564 üzenetére
Én most GU10 vtac-ból vásároltam párat. Van 9 db 3w-os a mennyezeti spotban, semleges fehér. Először kicsit furcsa volt a színe, de már megszoktam, hosszabb idő elteltével sem zavaró, hogy "megy a lámpa".
Felőlem világíthatna egész nap.
Van még belőle 7W-os is, annak picit hidegebb a színe, csak kipróbáltam, a hozzá való spot még nincs felszerelve. -
Bornie127
senior tag
Ha már akksi. Keresek allwiev viva c701-hez akksit ismerősnek de nem találok. Valaki esetleg tud forrást?
kép az akksiról -
Bornie127
senior tag
válasz AllTheBest #86418 üzenetére
Fel lett adva, pár nap múlva hollandokhoz megérkezik, onnan többet látsz majd.
-
Bornie127
senior tag
Segítsetek légyszíves!
A xiaomi roidmi generációk (1s-2s-3s) között mi a különbség?
Csak az international verziót szabad megvenni? Miben tér el a china verziótól?
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Dobozos Xiaomi Pad 5 6GB RAM, 128GB + toll, tokkal, fóliával, közel 1 év garanciával (emag), eladó!
- Eladó egy szép, dobozos, zöld, 8/128 Samsung S23! 2027.02.25-ig garanciás! QuadLock MAG tok!
- BlitzWolf BW-V2 1080P Android projektor eladó!
- Eladó a címben szereplő Xiaomi 14T Pro Titan Gray (szürke) 12GB/512GB telefon! Bontatlan, új!
- Szép Dell Latitude 9420 x360 Érintős "Kis Gamer" Laptop 14" -70% i5-1145G7 16/512 Iris Xe QHD+
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest