Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
UHHH
senior tag
Helló! Kedves topikgazda beírhatná az összefoglalóba, hogy : "Ha facebookon látsz egy szuper olcsó cuccot egy hirdetésben, akkor az nagy eséllyel ellopja csak a pénzed. Ha van paypalos fizetés, akkor nem lopják el, azzal fizess!"
Mocskos facebook, ezeket engedi, ebből van neki jelentős reklámbevétel.[ Szerkesztve ]
-
UHHH
senior tag
válasz Mr.Csizmás #96640 üzenetére
Ebay case kinyit, elmond, hogy átvertek, mert nem EU-ból jött a cucc, refund. Kapja be a szemét kínai!
-
UHHH
senior tag
válasz enginev3.0 #98994 üzenetére
Kintre ne rakj ilyet, a pára kinyírja, vegyél outdoor camerát! Nekem a foscamok bejöttek, -20 C fokban is, hóban is.
Ez a kamera meg nagyon szar, sokaknak van minőségi problémájuk ezzel! -
UHHH
senior tag
válasz andrisbandi #99218 üzenetére
USA-ból volt valami sports akármi nevű (nem jut eszembe) nagy márka. Óra plusz mellkaspánt, de az is random mért. A NordicTrack futópad is random mért... A banddal elégedett vagyok NYUGALMI állapotban.
-
UHHH
senior tag
nekem az egy rendelesem megjott zapalsrol 2015 decembereben!
-
UHHH
senior tag
válasz Mr.Csizmás #102857 üzenetére
Sajnos már tegnap beszűnt! Pedig micsoda akció volt!
Szegény Darth Vader nevét jól írjátok, mert eljön értetek...[ Szerkesztve ]
-
-
UHHH
senior tag
válasz Soulfly842 #106805 üzenetére
GPS funkciót ennyiért nem kapsz, a többi az nem gáz. Önálló akku sem divat ebben a kategóriában, egy kevés van bennük. Nem arra vannak, hogy 30 percet felvegyél akkuval.
Ha már utazás: Ausztriában 10 000 EUR -ra megvágnak, ha autós kamerát használsz.
Hupsz, azt hittem az autós kamera topicban vagyunk.[ Szerkesztve ]
-
UHHH
senior tag
-
UHHH
senior tag
Mától visszatér a hagyományos EU express szállítási mód a Gearbestre.
Csakugyan, ma már tudok venni priority line szállítással P8 tabletet is.wish: inkább kihagytam eddig, paypal nélkül nem fizetek senkinek.
[ Szerkesztve ]
-
UHHH
senior tag
válasz fcbarca #114739 üzenetére
Amikor megvetted, akkor 2 tétel volt? Egy pár cipő és egy chip?
Mert volt olyan szakasz, amikor a chip nem járt hozzá.
Konkrétan a "BLACK A" azért A, mert nem tartalmazza a chipet, külön tételnek kell lennie a megrendeléskor a chipnek. Ha itt bepattintom a raktárba,
akkor külön tétel lesz a chip.
Én is rendeltem nemrég és megjött a chip is, és láttam végig, hogy külön tétel lesz.
[link]Nem saját fotó
Annyira jó a cipő, hogy már a második párat vettem belőle. Az elsőben benne van lassan 1500 km és már az alja kezd kopni, ne csodálkozzunk...[ Szerkesztve ]
-
UHHH
senior tag
válasz bertokl #120806 üzenetére
Nagyon nem írnak jókat erről a lightin cégről a neten és valamelyik ph-s topic "nem ajánlott" szekciójában is benne van.
Szerk. : Á, ahol most irkálunk, ebben a topicban is van negatív tapasztalat...[ Szerkesztve ]
-
UHHH
senior tag
válasz riszter #121500 üzenetére
A facebook egy profitorientált cég, megjeleníti a 4 héttel ezelőtt beregisztrált lehúzó oldaladat, ha fizetsz érte hirdetési díjat. Registration Date:2018-03-23. Ne vegyél sehonnan semmit, ahol nincs paypal! Na jó, talán a Tom Marketből kakaós csigát lehet paypal nélkül.
[ Szerkesztve ]
-
UHHH
senior tag
válasz Donki Hóte #122725 üzenetére
h2testw szerint minden oké velük?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest