Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:59

LOGOUT.hu

[B] Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.

Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
[B] Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#69337) woodworm válasza GH111 (#69333) üzenetére


woodworm
veterán

A másik topikban nem lett ez annyira kivesézve, hacsak nem pü-ben kaptál tippeket, és a másik kérdezőhöz csatlakozva az igényeddel csak nehezítetted a kérdést.

Személyes véleményem szerint az android gps készülékek legnagyobb hibája az előnyük. Hiába kapsz dedikált gps chipet velük, de szinte kivétel nélkül elavult androidot, kevés ramot, kicsi és osztott tárhelyet adnak mellé. Ez úgy-ahogy működik, ha adnak velük saját programot is, de a playről vagy ebül szerzett alkalmazásokkal hamar gondod adódhat.
Miért zárod ki a telefonokat?

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.