Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:59

LOGOUT.hu

[B] Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.

Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
[B] Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#65037) Vertigo18 válasza cris78 (#65036) üzenetére


Vertigo18
addikt

Valóban voltak, de azért a mai technológiához képest azok eléggé "bábfilmek" voltak. Bár, nekem sem volt akkor gondom velük, sőőőőt! Aztán ma meg megnézek egy "Vörös Szonját" (imádtam régen) és fogoma fejemet... :)

A lényeg, hogy nagyon jó minőségű játék, ráadásul potom pénzért. Itthon tényleg rengetegbe kerülnek ezek a játékok és a minőségibbekért meg sokszoros árat kell kifizetni. Akinek van gyereke (vagy maga is gyerek még), az tudja, hogy miféle megpróbáltatásoknak vannak ezek kitéve, hogy miket kell túlélniük. Sokszor tényleg olyan kiképzést kapnak, mint egy igazi szuperhős. Volt olyan játék, amit búcsúban vettünk (apa persze hiába mondja a gyereknek, hogy c@r minőségű, hogy fele ennyiért 2x ekkorát, kétszer jobbat tudok venni neki, a búcsú, az búcsú, ott bizony vásárolni kell), aztán hazáig nem "élt", mert olyan ócska volt, széttört. Ebben van anyag, jó nehéz is, elsőre azt mondanám, nem fog meghalni az első jetpack nélküli landoláskor. Lehet, hogy több "összecsapást" is meg fog még élni.

De hogy mi a tökért kéken világít a mellkasa, arra nem jöttem rá...

Minél több embert ismerek, annál jobban szeretem a kutyámat...

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.