Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:59

LOGOUT.hu

[B] Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.

Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
[B] Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#63185) kmarci25


kmarci25
veterán

Pár cucc.

Autófelszerelés:
Opel Meriva dudagomb. Típushiba, hogy a gumi idővel elöregszik és felreped. Pontosan passzol, egyszerű cserélni, remélem újabb 10 évig nem lesz vele gond... :DDD
Sebváltószoknya. Ebből meg gyárilag textilbőrt adnak, ami lehámlik, és ronda. Na, ez bőrből van. Kicsit passzentos, de nagyon rendben van.

Kindle olvasó tok, beépített led-del. 4-5-ös kiadásúhoz jó, régebben volt ebből több szín is, mára csak fekete maradt mindenhol. Az a jó benne, hogy a Kindle hátoldalán lévő csatlakozókból szippantja a tápot, így csak a Kindle kell tölteni, nincs külön áramforrása a led-nek. (Gyorsan kellett, ezért a spanyolországi rendelés.)

Mini elemlámpa. Olcsó, pici, 1 AA elemmel működik.

Fejlámpa. Brutális, bitangerős. Három féle töltővel (fali aljzatba dugható, usb-s, szivargyújtós), 2 akkuval, dobozban (!). Ajándékba lesz az egyik, ezért kellett a doboz. Hosszútávon majd kipróbálom, állítólag kényelmetlen lesz a műanyag, amire ráapplikálták, de egyelőre nagyon tetszik.

Karpánt telefonnak. rendben van, egy a baj, hogy figyelmetlenségből a kisebbet rendeltem, így kilóg belőle az 5,5-es telefon... :(

Övtáska sportoláshoz. ez viszont tökéletes, pont passzol bele a telefon, kulcsnak is van hely, kivezetés is van a fülhallgatónak. Vízállónak tűnik (legalábbis fröcskölés ellen). Ugyanilyet árulnak a Decathlonban 2490-ért, azon persze a felirat más... ;) 5-6 ezernél kezdődött.

Kézi kávédaráló. Ez is rendben van. Dobozban jött, angol nyelvű user's guide-dal. Picike a cucc, egy adag kávához való babkávé kb. 3/4-ig töltötte. Az őrlőfej egyelőre pengeéles (még jó, tök új), kíváncsi vagyok milyen lesz egy hónap múlva. Az őrlés finomsága állítható. Megérte, itthon alig találtam kézit, ami volt az jóval nagyobb (amire nincs szükségem) és

"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.