Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:59

LOGOUT.hu

[B] Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.

Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
[B] Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#60751) Laci4 válasza Tomi0703 (#60736) üzenetére


Laci4
senior tag

Ne is mond!
Én szintén zenész.. bent 2x talán 1 órát szunyáltam, itthon meg hmm.. hogyis.. asszem 3 szor dőltem le.. kb. 1-1 órát szunyáltam.. és a pb-t még talán esélyesnek is tartanám..
De mivel holnap hajnalban megy az asszony, meg van is pár belőle az év végi snapiból,szerintem mi hamarabb kidőlünk ma.. :B

Egyébként tény, tavaly tényleg jobb volt.. szerintem jobb lenne kicsit kisebb értékű, de több, és nagyobb kedvezményű termék.. úgy mint tavaly.. csak akkor még rutintalan voltam.. igazán nagy fogást nem sikerült össze hozni.. Talán a 8 dodós 10 ezres Xiomi Pb volt a legjobb fogás.. abból megcsíptem kettőt.. :B

Viszont ha már itt vagyok, kérdeznék én is, hátha valaki bele futott már ilyenbe..

Anno -huh.. most nézem, már vagy 3 éve- vettem pár ezer Ft-ért egy hibás akkus csavarhúzót.
Azt írták, az akku pusztult meg benne.. Sebaj.. jó lesz az. veszek bele pár(2 pár:D) 18650-es cellát, kicserélem, és frankó lesz!
Annó még itthoni forrásból, de emlékeim szerint akkor jó áron szereztem is bele akkut..
Kicseréltem a "rosszakat", majd összerak.. próba.. töltő led csak villog ha jól emlékszem..a lényeg, nem tölt.. mondom, vatta fák?
A lényeg, valamiért nem tölti az akkukat..vagy maga az elektronikája kotlott meg,és azért merült le a benne lévő akku, vagy esetleg okos kütyü, és kéne neki valami reset, mert tudja, hogy rossz az akku pakk.. nem tudom.

A lényeg, hogy azóta talán kétszer töltöttem fel..(látszik mennyire sűrűn használom ;] ) de nem balanszírozva, és nem li-ion akkunak megfelelően.. (tápegység, beállított max fesz, beállított áramlimit mellett töltöttem..)

Nos.. még mindig a lényeg, ebbe a kis dobozba keresnék olyan töltő áramkört, ami 4 li.ion akkut balanszírozva tudna tölteni.. :U
Anno egyszer már neki futottam, de max- 3 cellásat találtam, és úgy voltam vele, hogy lehet veszek egy Imax B6 clont, kidobom az elektrónikát az akkuból, dobok rá egy balanszírozós csatit, és az imaxal töltöm..

Egyúttal lenne egy faszányos kis töltöm is, amivel a bontott li-ion celláim le tudnám tesztelni, mérni..

Viszont ha lenne külön cél áramkör, amit bele tudnék rakni az akkuba, akkor egyszerűbb lenne a gyári adapterrel tölteni, mint külön az Imax-al..

Huh.. kicsit hosszúra sikerült.. :B

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.