Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:59

LOGOUT.hu

[B] Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.

Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
[B] Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#50799) interstate76 válasza interstate76 (#48214) üzenetére


interstate76
addikt

Megjött a wifi repeaterem Aliról, amit az előzményben linkeltem (csak a link már sajnos nem működik, de külsőre ugyanilyen).

Tapasztalatok:
1. Ha vezetékkel csatlakoztatom a routerhez és 1 méterre teszem tőle a laptopom, amit wifin keresztül csatlakoztatok hozzá. akkor is csak 4-5 Mb/s-ot mérek Speedtest.net-en.
2. Repeater módban azt szerettem volna elérni vele, hogy a ház külső falán bedugva, a routerhez wifin csatkoztatva olyan szinten szórja, erősítse fel a wifit a kertben, hogy mindenhol stabilan legyen net. Hát, annyit sikerült elérni, hogy olyan 2-3 Mb/s van ott is (telefonon és laptopon egyaránt), ahol korábban a telómat nem tudtam használni, de ugyanott a laptopom a routerhez csatlakozva olyan 8-10 Mb/s-ot tud.

Konklúzió: olyan eszközhöz, amiben erős wifi vevő van, nem jó semmire. Telefonok esetében, ahol ugye csak kis vevőt tudnak beépíteni, van esély rá, hogy segít egy kicsit, de nagyon el kell találni, hol üzemeli be az ember, mert ha messze van a routertől, akkor már az égvilágon semmit nem tud "felerősíteni", ha közel van hozzá, akkor meg a router saját wifije erősebb, mint az ún. "felerősített" jel. Nálunk a ház külső falán kb. 3 Mb/s-ot tud (akkor is, ha mellé állok), és ezt elég jó hatásfokkal szórja a kertben. Ha "kivinném" neki a netet vezetéken, akkor lenne ez az érték olyan 4-5 Mb/s, szóval egy használt, ezeréves router többet tud.

9,30 USD-ért vettem, de az enyém nem ér annyit sem. Nem tudom, hogy mind ilyen-e, de ez egy rakat ... Refund.

[ Szerkesztve ]

téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... továbbá eladó Xiaomi Mi 12T Pro, Teclast P26T tablet és PS4 játékok (Far Cry 4, Heavy Rain & Beyond Two Souls, Prey, The Evil Within 2)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.