Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:59

LOGOUT.hu

[B] Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.

Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
[B] Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#27274) spidersoft


spidersoft
senior tag

Mai kütyü termésből két érdekesség:
- banggoodos aluházas digitális tolómérő -- nem egy Mitutoyo, de az átlag műanyagházasokhoz képest egész korrekt, elég jó az ismételt méréseken belüli szórása (rámérsz valamire ugyanúgy, (amennyire kézzel érezni lehet) ugyanakkora erővel sokszor, és mennyit szór a mért méret: jellemzően századra ugyanannyi, néha egy század előre vagy hátra, ellenben a műanyagokkal, amik 5-6 századot simán elmásznak). Nyilván miután beállítja az ember a csúszkát a hátsó két pici csavarral. LR44/AG13/stb. legyen otthon, nem adnak hozzá... ellenben adnak csavarhúzót, mert csak úgy lehet bejutni az elemtartóba. Az elemtartó fedele cink vagy spiáteröntvény. A dobozát nem ugyanaz tervezhette, mint magát a tolómérőt, és lefelejtődött a doboz fészkéből egy bemélyedés a rögzítőcsavar számára, vagy a doboz tervezője behajtott csavarral álmodta meg a dobozt. Nos, erről a csomagoló részleget nem sikerült tájékoztatni, minek következtében a rögzítőcsavar kapott egy öt fok körüli kanyart, ha nem megy, majd benyomja a tető-alapon. Szerencsére ettől még működik, csak hülyén néz ki :D A leírás nem írja csak az automata kikapcsolást, ellenben ez a kütyü automata bekapcsolással is rendelkezik: megtolod bárhol, és már működik is, nem kell a fején kotorászni a bekapcs gombért (néha hasznos, pláne ha csak egy kéz szabad, pléne, ha az se teljesen). Arról viszont egyelőre (nyilván) nincs infóm, hogy ez a standby mennyire befolyásolja az elemélettartamot...

- budikefe, csak mert ilyet hazai boltokban még nem láttam. Bő 200 pénzt megért, szépen alá lehet vele kaparni a perem alá.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.