Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:59

LOGOUT.hu

[B] Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.

Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
[B] Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#24986) havri1 válasza Atomgeszi (#24982) üzenetére


havri1
félisten

Na, most már kezdek összezavarodni.
Most akkor van nyitva case vagy nincs?
Van 7 vagy 8 napod levelezni vele casen belül, de ha nem eszkalálod vagy ebaynél most nem jut eszembe az fedőnév, akkor lezárul úgy, hogy nem segít az ebay.
Tehát ha nem válaszol, vagy szivat, és úgy érzed nyert ügyed van (nem érkezik meg, yanwenes TN-el dobálózik stb), esetleg van ebayes levelezésed, ami az ő időhúzását, te türelmedet támasztja alá, at másold be oda. Majd kaszáld el. Ilyen esetben, amikor már szorul a hurok, maguktól szoktak lépni az eladók. Ha refundol, automatikusan zárul a javadra a case/claim

A dőlt betűs rész meg hol van leírva?
Alapvetően ez azt jelenti, hogy az adott országban ezt a jogszabályok miatt nem lehet forgalmazni. Vagy hasonló..

havri

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.