Hirdetés

2024. május 24., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:59

LOGOUT.hu

[B] Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.

Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
[B] Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#20867) Feketelaszlo válasza maestro87 (#20866) üzenetére


Feketelaszlo
senior tag

Írjál nekik, hátha a kis érték miatt jófejek lesznek, de azért többnyire szerintem visszavennék a hibás árut. Nem fognak rajta adatokat keresgetni, ha nagyon rég kifutott termék szerintem rögtön küldik megsemmisíteni, ha még ér valamit talán refurbished áru lesz belőle. Máskülönben 500 forintos levélpostával még így is bőven megérné gariztatni, még ha csak valami pár megás kártyákról is van szó, mert gyakran csak olyat küldenek ami jelenleg szerepel a kínálatukban. Vagyis egy 512 megás kártya helyett lehet, hogy nem 512-eset fogsz kapni, hanem megkérdezik, hogy jó lesz-e a jelenlegi legalapabb 4 gigás helyette.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.