Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Bemutató Egy csodaszép szerelmes utazás: Haven bemutató
- Tudástár Az eSzemélyi használhatósága magánszemélyként
- Bemutató Creative Stage 2.1
- Elemzés A legolcsóbb új PC konfig nyomában
- Bemutató A V12-es duruzsolása – Lamborghini Sián FPK 37
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [Jack Hunter:] Így vegyél használt autót félmillióért
- [Re:] eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- [Re:] [Fehér Farkas:] Elza emlékére - kutyatartásom elmúlt 10 éve
- [Re:] [Lalikiraly:] Lenovo V330-15IGM asztali számítógép
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] VHS digitalizálás
- [Re:] [Vakegérke:] NyalóVilág: tíz, kiver a víz - VV10 - Való Világ 10
- [Re:] [Wiz Khalifa:] Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- [Re:] [CPT.Pirk:] Tájékoztatás a COVID-19 elleni oltásokkal kapcsolatban - valódi tájékozatás?
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Téma összefoglaló
- Utoljára frissítve: 2019-04-10 11:57:58

LOGOUT.hu
spidersoft
senior tag
Ideért a DSO138 a banggoodról. Eredetinek néz ki, de a ziplock zacsin ott virít a PN: 13802K felirat... szóval még régit kaptam, nemtom mekkora készletük lehet, és mikorra sikerül kiárulniuk... egyelőre nem állok neki összerakni, talán hétvégén vagy jövő héten.
Ezen felül jött egy biciklialkatrész tőle, 4-én este (múlt kedd) rendeltem. Trackinget adott, aláírós csomag volt, igaz nem(?) Kína, hanem Taiwan.

RBJ
addikt
És nem ám holmi lom diplomatatáska volt a menő. számzáras. műbőrös.
Belegondolok gyereknek minek diplomatatáska? Biztos nézet hazánkba tévedt idegen, hogy a pulyák diplomatatáskávval járnak. És ha belegondoltok még a kaja is benne volt.
Linux Mint xfce / Redmi Note 8 pro / Honor Band 4 / Amazfit GTR lite / Gaggia Classic

kirkri
addikt
Jól mondod.
(#21352) RBJ: A zsemléket mindig kilapította, mindenkinek lapos volt a szendvicse.
De ha merev fala volt a táskának, akkor bármit bele lehetett gyömöszölni, csak rá kellett ülni, hogy sikerüljön összezárni. Ha már oldalról rácsúszott a zár, akkor nyert ügyed volt.
[ Szerkesztve ]
18 éve a Prohardveren! ™

Hurkafej
aktív tag
Egész jó ebbe az árba. Egy darabig nem fogod letenni ha megkapod, mert mindent mérni fogsz fele, folyton...
Félvezetőket, hűtőbordákat jól lehet vele mérni, de a pákahegy az olyan kis pont, hogy nehéz lesz becélozni.
De a véleményem az, hogy megérte.

Hurkafej
aktív tag
Attól még nem biztos, hogy régi.
Egy ismerős is rendelt, és neki a változtatott alkatrészből adták mindkettőt. A régibe volt 150k, az újba csak 150 ohm. Tehát majd a rajta lévő firmware dönti el, hogy mit tud. Ahonnan én vettem ebay-ről, ott már 050-es, újabb firmware-vel adták.

DeFranco
nagyúr
műbőr dipó csaó matricával
those were days
[ Szerkesztve ]

kenny123
addikt
Bluetooth headsetet valaki tudna ajanlani?
Nagy elvárások nincsenek; saját fulhalgatot tudjak rajta használni, és ha meg lennének zenelepteto, esetleg hangerő szabályzó gombjai, jó lenne.
Ha esetleg "csak" minőségibb lenne, az sem gond ha 6-8 ezer fele kóstál, csak legyen jo.
Köszi

cris78
őstag
I Love Casco, inkább
Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217

DeFranco
nagyúr
abból vágták össze a csaót a megfelelő betűk felhasználásával [link]

Czimby
őstag
Nekem a nagyobb fajta van amibe 2db aaa elem megy, elég jó, volt nálam gombelemes is az is jo volt.
Tükrös fényes felület megzavarja őket ennyi.
MyProtein 30% kedvezmény első vásárláskor: https://www.myprotein.hu/referrals.list?applyCode=CZIBOLYA-R3

maestro87
őstag
Játszottam már ilyennel, úgyhogy ezt a hajlamomat már kiéltem.
Csak az a baj, hogy hajnali 4 órakor kellene lecsapni.
(#21360) Czimby: Ebbe is 2xAAA elem kell.

Avicularia
addikt
Én 46 vagyok és emlékeim szerint felső tagozatban 6-8. körül használt mindenki diplomatatáskát, még a lányok is. Az volt a menő akkoriban.

Gsx-rr
addikt
De szep volt mellette ott logott a fogantyun a tornazsak!
[ Szerkesztve ]

Avicularia
addikt
Nekem ilyen van, de felénk csak 5K-ba kerül [link]
Az általad megszabott kitételeknek megfelel.

kimista
aktív tag
megjött az kicsi occso usb-s ventim. nem egy nagy eresztés, teszi a dolgát persze nem egy ipari venti erejével.
kicsit nehéz, úgyhogy lapiba nem dugom szívesen mert kimozgatja a foglaltot, de itt van az asztalon bedugva 2-3 db usb-s töltő amiben vígan elvan.
Van pár versenydrónom, menő telefonom, atomerős gamer laptopom, kocsim, motorom. Ide ezeket kell írni, nem?

Czimby
őstag
Nem jelenik meg nálam a linked...
Nekem az van ami tud háttérvilágitást is.
[ Szerkesztve ]
MyProtein 30% kedvezmény első vásárláskor: https://www.myprotein.hu/referrals.list?applyCode=CZIBOLYA-R3

jenei1994
addikt

agent_k
senior tag
Megjött a Piston 3 hétfőn, de csak ma írok róla, hogy múlóban az újdonság varázsa. Szólt a zene rajta egész éjszaka, amíg aludtam, hogy kicsit bejáródjon.
Egy Sony MDR-EX110LP -t használtam eddig, de annyi jót olvastam a Pistonról, hogy tartaléknak megrendeltem akciósan a banggood-ról.
Igazak voltak a tesztek. Egyáltalán nem vagyok vájfülű, talán ezért nem a megfelelő szavakat használom a jellemzésnél, de a különbséget még én is hallom, pedig egy jóval olcsóbb fülesről van szó. Mélyebb basszusok és valahogy szélesebb hangtér jellemzi. Melegebbnek érzem a hangzást a Sonyhoz képest. Egyszóval jó vétel volt. A tartósságot meg majd meglátjuk.
Egyvalami még eszembe jutott. Elég hülye formájú füljáratom lehet így át kellett cserélni a Sony gumiharangra a sajátját, de ez az én sajátosságom. A hozzá adott közepes méretű majdnem jó.

RBJ
addikt
És tényleg. ezen jót röhögtem. Miket elfelejt az ember.
Linux Mint xfce / Redmi Note 8 pro / Honor Band 4 / Amazfit GTR lite / Gaggia Classic

Gsx-rr
addikt

fraba
aktív tag
Mi a véleményed a qcy qy8-ról? jobb, rosszabb? megosztanád élményeidet egy pár mondatban?
Szerk: sokan panaszkodnak, amikor kihangosítóként használom, hogy alig hallanak. ebben már javítva van ez a probléma? meg... hol érdemes venni, hogy tuti eredeti legyen?
[ Szerkesztve ]

spidersoft
senior tag
Nem innen (aliexpressről) nem ilyet (GM550) és nem ennyiért ($12.04 ), és még nem érkezett meg. Ha ideér majd lecsekkolom, hogy mennyire pontos.

tonyrulez
őstag
Nekem 2 hónapot bírt, USB csatlakozónál valami elszakadhatott, mert vagy teljes erővel fúj, vagy alig-alig. Egyébként a Xiaomi ventinél erősebben fúj.
4 8 15 16 23 42
Nálam 2 éve működik három darab rendületlenül.
Hangosabbak lettek, de elég sokat mentek már. Azt hittem egy nyarat se bírnak ki.
About You 10% kupon: CS-AYFYBN - Friss Banggood kuponok: https://www.kinabolrendelek.hu/banggood-kuponok/

azbest
félisten
Ha sosem kapcsolod ki, akkor örök életű
Egyébként viccen kívül, a rendes álló és asztali ventiket is néha úgy kell életre imádkozni, mert beáll a tengelyük.

draco31
addikt
Refund rögtön.
ASUS S14 S410U /\/\ Samu A50 /\/\ Amazfit Bip /\/\ Pi 4 2GB /\/\ Switch Lite

kenny123
addikt
Szia!
Akksi mit bír mondjuk közepes hangerovel?

Avicularia
addikt
Igazából sose mértem, de saccra 4-5 óra biztos megvan. 6 óra feletti beszélgetési időt írnak rá.

draco31
addikt
A csengő nem nagyon kell úgy látom senkinek banggood-on.

lkristóf
senior tag
Köszi, egy kacattal ismét több lett: multifunkciós izé, 29 forintért bármit.

tipuka
addikt
1 éve van már nekem is, most rendeltem még1-et, mert telóba bedugom otg kábellel és jön rám a buszon is, szép látvány vagyok olyankor elhiheted. (patás állat fogja a ventit)
[ Szerkesztve ]
.▪ *-▪- -▪*- ▪- - -▪*-->>> új bontatlan SoundMAGIC P21S, ES18S és Pirelli Cinturato P1 Verde 175/65 R15 84T (4db) eladó <<<--▪-*▪--▪ .-▪* -▪ -▪.*--

XtremLor
őstag
BH-214 anyaghasznalat kicsit gyengebb mint a sony, de minden egyeb tekitetben hozza, uzeimdo is piszok sok, es a hangja se annyira lapos, mint vartam volna egy bt-s adaptertol! Olyan sony van haveromnak....nekem meg ebbol a nokiabol van.
"Legen...Wait for it...Dary"
Legalább káposzta formájú?
"Ha akarok venni egy terméket az alzánál (JBL GO 2) ami 9.990 Ft, akkor ehhez még kell vennem valamit, hogy 12.000 Ft legyen?" by oszy || "Fixen gépbe rögzített vinyót ne nevezzünk már tárolásnak, az max átmeneti tár." by Dr. Akula

lkristóf
senior tag
3 forintért orrszőrnyírót? [link]

maestro87
őstag
Én vettem egyet. Többet is lehet? Már a motorja 2Ft-ot megér, jó lesz az usb-s ventibe ha az tönkremegy.
Nem kapkodták el, még most is van.
About You 10% kupon: CS-AYFYBN - Friss Banggood kuponok: https://www.kinabolrendelek.hu/banggood-kuponok/

MineFox54
őstag
Én is vettem, kár hogy nem lehet többet vettem volna 250-et
vapebook.hu, e-cigi tesztek és leírások - ltt van ez a napszemüveg. Ezt 2500-ért vettem. Boltban mennyi? 300, mondjuk, ezzel pont {átvertek}.

draco31
addikt
Én is vettem, pedig van már a háznál, de ennyiért nem lehet ott hagyni.
Úgy látom ez nem nagyon jött be a népnek, bezzeg ha 10e-es Xiaomi bank lenne ilyen áron...
[ Szerkesztve ]

Czimby
őstag

MineFox54
őstag
de ha megnézed, ebből elfogyott 320db, azokból meg 20. lehet hogy nincs 3000 ember aki ismeri/nézegeti a snapupot, a másik meg az, hogy időeltolódás, nem mindenki ér rá ezzel szarakodik
vapebook.hu, e-cigi tesztek és leírások - ltt van ez a napszemüveg. Ezt 2500-ért vettem. Boltban mennyi? 300, mondjuk, ezzel pont {átvertek}.

maestro87
őstag
Tényleg nem lehet, most kattintottam csak rá még egyszer a gombra. De ez szerintem így helyes!
Nekem sikerült vennem egy oldalvágót is $1-ért.
2 óra múlva lecsapok a OnePlus powerbank-ra. Jobbnak tűnik mint a Xiaomi, ennyiért meg pláne.
[ Szerkesztve ]

Czimby
őstag
Napellenzőre rakható BT kihangosítóból van valami elfogadható minőségű kis barátainktól?

Czimby
őstag
Én sem találtam volna meg ha nincs linkelve, mi ez a snapup?

maggi1886076
addikt
Hogyan tudok venni? Rush to buy van kiírva, de nem engedi.
Asus Zenfone 2 551ML + Xiaomi Band Dropbox 54,88Gb Regisztráció: http://db.tt/aqH19dqW Flickr képek: http://www.flickr.com/photos/101977039@N08/

maestro87
őstag
Azt 1 dollárért adták tegnap. Csak én akkor még aludtam.
Tényleg infra hőmérőt nem vett senki nekem?
GM550-et aliexpressen pedig 12-ért láttam. Kár, hogy abba 9V-os elem kell. Nem azért vettem az aldiban múltkor akiskat, hogy itt porosodjanak.
[ Szerkesztve ]

MineFox54
őstag
a banggood egyik születésnapi "akcijóóóóóóó"-ja. limitált darabszámban nagyon olcsón adnak el cuccokat, aki kapja marja alapon.

Czimby
őstag
Nekem 2x próba után engedte, egyből a paypalt dobja fel

Czimby
őstag
És van linkje ahol megjelennek ezek a dolgok?

maestro87
őstag
Ha lejár az idő, csak akkor engedi. De figyelj oda, mert nem a gomb lenyomása a mérvadó hanem a fizetés gyorsasága. Egy jelszóbeírásra fordított idő már elég ahhoz, hogy lemaradj róla!
Czimby: Snap-up
[ Szerkesztve ]
Bemutató eBay-es kütyük kis pénzért
Téma tudnivalók
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
Mai Hardverapró hirdetések
prémium kategóriában
- Canon EOS 77D+18-55mm | Sigma DC 17-70mm 2.8-4 + Szett, Számlával!
- Exkluziv Pacard Bell All in One S3280 Számitógép,legolcsóbban,garival.
- Gamer PC + Oculus Rift CV1 + Touch controller
- új iPhone 11 kártyafüggetlen, üzletből, apple garanciával, mélyen ára alatt
- Üzletből, garanciával, Macbook Retina 12" 2017 Gray i5/8GB RAM/512GB SSD új állapot, új kijelző