Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:59

LOGOUT.hu

[B] Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.

Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
[B] Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#20501) Minstrel válasza kmarci25 (#20500) üzenetére


Minstrel
senior tag

De van magnetometer a telefonodban?

(#20502) havri1 válasza KaiotEch (#20499) üzenetére


havri1
félisten

Van ebből a sima (jobb) piston 3-ból fehér is?

[ Szerkesztve ]

havri

(#20503) KaiotEch válasza havri1 (#20502) üzenetére


KaiotEch
nagyúr

Csak ezt a feketét láttam én is sajnos.

(#20504) Gergosz2


Gergosz2
veterán

Valaki tud linkelni egy megbízható eladót aki jó minőségű USB kábeleket árul?

Egy viszonylag hosszú (>=1m) Type B / Type A kéne, meg egy Type A male-to female kéne.

Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito

(#20505) spidersoft válasza Gergosz2 (#20504) üzenetére


spidersoft
senior tag

Kérdés az, hogy mit értesz jó alatt? Ami nagy áramot tud, vagy ami nagy zavarszűrést (kétszeresen árnyékolt/ferrites/stb)? Csak mert ezek az itt hirdetett Nillkinek még ha tudják is az ampert, árnyékolás terén sejtésem sincs, hogy miképp állnak...

(#20506) Gergosz2 válasza spidersoft (#20505) üzenetére


Gergosz2
veterán

Az egyik (type B)nyomtatóhoz lenne, meg adatok átvitelére szóval itt szerintem nem számít mennyi delej megy át rajta.

A másik (male to female) kábelle hátlapi USB3 csatikat szeretnék elérhető közelségbe hozni. Tölteni van jó ASUS kábelem.

Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito

(#20508) miroon


miroon
aktív tag

Valaki tud linket adni Xiaomi 10000mah-s power bankra? Hol van eredeti occón? :DDD

[ Szerkesztve ]

iPhone 13 Midnight Black

(#20509) maestro87 válasza miroon (#20508) üzenetére


maestro87
őstag

Banggood-ról és GearBest-ről lehet eredetit venni. De most egy picit felment az áruk, talán jövő héten ismét vissza esik.:)

(#20510) spidersoft válasza miroon (#20508) üzenetére


spidersoft
senior tag

Tegnap volt Gearbesten 12.56... ma 15.99 :D Szerintem várj vele pár napot, ha nem sürgős... vagy hátha más tud valami tuti bótot ;)

(#20511) havri1


havri1
félisten

Megérkezet a kamu buyincoins-os Mi ventilátor. Nem olyan rossz. Nem vezérli a powerbank gombja, de halk, jól hajlítható, éselég jól tolja a levegőt.
Nem reklamálok, ennyiért nem rossz.

havri

(#20512) cris78 válasza havri1 (#20511) üzenetére


cris78
őstag

Én nem vettem észre, hogy tolna valamit. A másik kamu jobb :)

Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217

(#20513) spidersoft


spidersoft
senior tag

Üdv!

Ez a fajta charger doctor, akinek van: a micro usb aljzat minek van rajta, a saját kábele helyett az is lehet a betápja? Azért lenne érdekes, mert akkor le lehetne vele mérni a microusb végű random itthon hasaló kábeleket...

(#20514) Doki16 válasza spidersoft (#20513) üzenetére


Doki16
addikt

Pontosan ugy ahogy leirtad. Onnan is lehet taplalni arammal.

A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.

(#20515) spidersoft


spidersoft
senior tag

monta a legfahinabb fogaskerék, hogy én márpedig bizony büdösül meg leszek ajándokolva, ha írok róluk szépeket ("Urgent Personal Invitation from Gearbest.com & Big Gift!! ... It’s very easy,just write a very short positive review about our website. That's it! If you are willing to share your good valuable experience,we will provide you the websites URL links. After that,we will present big gift right away to show how much it means to us! Thank you again.").

Várom a tortát :)) vagy a duálszimes sziámi telefont. :U Vagy a lehetőséget, hogy ha $100 fölött vásárolok, akkor kapok $1 kedvezményt. :(((

Volt már másnak ilyenje? :D

(#20516) axlfsi válasza spidersoft (#20513) üzenetére


axlfsi
veterán

Nekem pontosan ilyen van. En pl. arra hasznalom, hogy abba megy a tolot, az eszkozt meg ertelemszeruen dugom a nosteny USB-be es merek (barmit amihez microUSB toltot hasznalok). Szerintem trivialis. Van amelyik nem ilyen, nem igy mukodik?

˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜

(#20517) spidersoft válasza axlfsi (#20516) üzenetére


spidersoft
senior tag

Kínai készülék, lehetett volna az az aljzat bármi rajta, náluk valamiért egyáltalán nem szükséges, hogy valami logikus legyen :DDD
...berendeltem egyet...

[ Szerkesztve ]

(#20518) Druss válasza spidersoft (#20515) üzenetére


Druss
aktív tag

Torta sajnos nincs ( sziámi ikrek sem :) ) Én is áradoztam róluk és kaptam 30$ értékű pontot. A venni kívánt dologból 30%-al lehet max. csökkenteni az árat. Már szép lassan elfogyasztom :D

"A szavak csak hangok a levegőben, a tettekben bízz, ne a szavakban!" David Gemmell

(#20519) spidersoft válasza Druss (#20518) üzenetére


spidersoft
senior tag

$30-nyi pont? Az azért kemény! Még $3 értékű is kemény... van asszem 82 pontom épp :D 30%-kal lehet csökkenteni az árat, viszont fless díl meg hasonló nagyonakciós cuccokból nem engednek. Ez itt a cumi része :U vagyvárjá, az lehet a banggood... :F

[ Szerkesztve ]

(#20520) KaiotEch


KaiotEch
nagyúr

Ilyen napszemüveget nem vett innen már valaki?

(#20521) DeFranco válasza KaiotEch (#20520) üzenetére


DeFranco
nagyúr

olvass utána winkler napszemüveges tesztjének. ha nincs rendesen beállítva-csiszolva-belőve egy napszemüveg lencséje és kerete, az komoly látásromláshoz vezethet. nem homogén módon adja vissza a lencse a képet, bizonyos szögben közelít, bizonyos szögben távolít, nem párhuzamos a két lencse által adott kép ami tengelyferdülésbe készteti a szemedet, stb.

ezeket a szemed korrigálja, de folyamatos feszítést-terhelést jelent neki, amitől hosszú távon nagyon erősen romolhat a szem. ez pedig leginkább csak műszerrel mérhető.

én nem vennék ilyen helyről napszemüveget. a lencse lehet hogy jó, szűri az uv-t polarizál, de attól még simán lehet erősen káros.

(#20522) KaiotEch válasza DeFranco (#20521) üzenetére


KaiotEch
nagyúr

Értem, hát ez igaz lehet. Mi lehet a helyzet az optikai boltokban árultakról? Tavaly kinéztem egyet, jól is nézett ki(bár kicsit kínainak tűnt) 20eFt-ért. Kérdés, hogy ott is miket adnak el. 50eFt-ért nem szeretnék venni igazán jót :)

(#20523) DeFranco válasza KaiotEch (#20522) üzenetére


DeFranco
nagyúr

én tizenx ezer forintért vettem egy polaroidot, abban megbízok. bevizsgáltatni ebből a szempontból szerintem nem lehet, de a márkás gyártók figyelnek erre, elemi érdekük.

tudod nézegetni ha húzogatod a szemed előtt a lencsét, hogy a szabad szemű képhez képest látsz-e változást, de ez így is csak részben biztosíték bármire is, a durva hibákat szűri, a finomabbakat, amik szintén károsak, nem.

ha szemfáradást, szemfájást érzel, akkor már régen rossz, ha nem érzed úgy, hogy simán észrevétlen a szemeden 10-12 órát akár a napszemüveg, akkor ott baj lesz.

[ Szerkesztve ]

(#20524) erzol válasza KaiotEch (#20522) üzenetére


erzol
őstag

(#20525) KaiotEch válasza erzol (#20524) üzenetére


KaiotEch
nagyúr

Igen én is gondoltam, hogy munkavédelmi boltban kéne keresgetni, de ezek mind sportosak, én valami elegánsabbat szeretnék. Nem Ray-Ban-t, mert azok nem állnak jól :) Winkler blogjában találtam pl Persol-t. Ez így képről jól néz ki, aztán élőben nem biztos.

Vagy a Zeal, de az már erősen nem az én pénztárcámhoz készült...

[ Szerkesztve ]

(#20526) spidersoft válasza DeFranco (#20523) üzenetére


spidersoft
senior tag

Pl. az LG monitoromhoz adott 3d szemüveg olyan, hogy ha mozgatom a szemem előtt, akkor picit hullámzik a kép (ablakon kinézve is, tehát nem a polár vág át). Az ilyen az egy elég durva hiba... hullámoznia nem volna szabad, de a lencsének ennek ellenére nem szabad ugyanazt a képet adnia minden ponton, lévén a lencse széle és közepe nem megegyező távolságban van a szemedtől, így főleg a külső széleken, ha szemből nézel bele kicsit torzítania kell, hogy amikor a fejedre teszed a szemüveget pont jó legyen.

Ezen felül ahány ember annyi szemtávolság és arcberendezés. Van akinek előrébb van az orrnyerge, van akinek laposabb a képe. Van akinek szinte az orra tövében van a szeme, van akinek szinte a fülénél... ezzel sok mindent nem lehet tenni, de egy szélesebb vagy keskenyebb keret segíthet a dolgon (nem a fejhez kell nézni, hogy "hűdekirályul nézek ki ebben", hanem a szemtávolsághoz -- egy kisebb keretben a lencsék középpontja is közelebb kerül, így nem húzza kifelé a szemtengelyét egy kisebb szemtávolságú embernek), illetve a keret két lencse közti hídján lehet kicsit erőszakolni, hogy ívesebben vagy laposabban álljon a két lencse, attól függően, hogy mit szeret a szemed (nekem a "gyári beállításhoz" képest laposítani kell a szemüvegen, mert egyébként szédít, fájdítja a fejem).

(#20527) Druss válasza spidersoft (#20519) üzenetére


Druss
aktív tag

Apróságokat rendelek most jött meg itt a 10 000 mAh power bank, venti, lámpa és simán használtam a pontokat. Van a 10 db 5$ kuponom, de csak 50 felett jó.

"A szavak csak hangok a levegőben, a tettekben bízz, ne a szavakban!" David Gemmell

(#20528) twi452 válasza spidersoft (#20526) üzenetére


twi452
senior tag

a legtutibb megoldás ha elmész egy jó optikába és beméreted a szemed :)
persze így nem lesz best buy a dolog mert bele kell nyúlni a zsebbe
mondjuk nekem nem volt más választásom mert dioptirás lencsét kellett bele rakatnom viszont így tényleg tökéletes lett
az tény, hogy az alap szemüveg kétszeresébe került kompletten a dolog a lencse miatt és még nem is kértem semmi különösen extrát..:D

(#20529) spidersoft válasza Druss (#20527) üzenetére


spidersoft
senior tag

most aszongya regeljek még három másik sitera, oszt küldjek róla screenshotot. megvót. ekkora r!b@ncságot :O

(#20530) beg válasza spidersoft (#20529) üzenetére


beg
veterán

Aki engedi, az ne csodálkozzon, hogy megszabják. :) megér ennyit, hogy eladod magadat és lealacsonyodsz pár kuponért?

You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.

(#20531) Druss válasza spidersoft (#20529) üzenetére


Druss
aktív tag

Igen ez a feltétele. Kíváncsiságból csináltam végig, hogy mi lesz a jutalom.

"A szavak csak hangok a levegőben, a tettekben bízz, ne a szavakban!" David Gemmell

(#20532) spidersoft válasza Druss (#20531) üzenetére


spidersoft
senior tag

ugyanamiatt... nem számítok $30-ra, max. 30 pontra :D a legelején leginkább arra számítottam, hogy kapok mondjuk $5 kedvezményt, amit $100 fölött beválthatok ($100 fölött eddig talán kétszer, ha rendeltem, azt se tőlük). Kifutóban lévő email címmel csináltam, túl sok adatot nem kértek, ha kértek volna valami indiszkrétet, akkor nyilván leállok -- a legdurvább adat, amire kíváncsiak voltak a nevem volt :D Minden ebayes csomagon rajta van a nevem, címem, telefonszámom, szóval ezeket az adatokat vélhetőleg fél Kína ismeri (pláne, hogy szerintem náluk még annyit se bagóznak az adatvételemre, mint Európában). (alipay ellenben kérte a személyigazolvány számomat is, amit viszont már kicsit túlzásnak tartok, még ha ez utóbbi megbízható site, akkor is).

(#20533) KubanitoS


KubanitoS
veterán

Cs alll!

Kellene valami telefontartó a kocsimba arra az esetre, ha néha használnom kellene a navigációt. Jelenleg van egy sima szélvédőre nyomós megoldás, de ez hosszútávon nem túl jó, a gumirész elöregszik, volt, hogy le is esett már, na meg nem igazán esik kézre az egész az én autómban, szóval valami tartósabb megoldást keresnék. Ahogy nézegettem túl sok variáció nincs, vagy a kocsi szellőzőnyílására tudok tenni tartót, vagy pedig a CD lejátszóba.Ez utóbbi jobban felkeltette a figyelmem.

Szerintetek érdemes ezzel foglalkozni, vajon nem fogja kinyírni a cd lejátszót hosszú távon? Nyilván viszonylag ritkán lenne használva, nem állandóan, kézre is esne, a hő nem befolyásolná a tartóképességét (napon hagyott kocsi pl) stb...

Egy-két tanácsnak örülnék, előre is köszönöm!

Nothing will stand in our way. I will finish what you started.

(#20534) Kasya válasza KubanitoS (#20533) üzenetére


Kasya
nagyúr

(#20535) musli26 válasza KaiotEch (#20520) üzenetére


musli26
tag

Nekem Horgásznapszemüvegem van.
Elég híres cégtől nem vizsgáltattam be de megbízok benne 100%!
Ja és persze 5990ft kerül!
Ez:[link]
Igaz nem elegáns de autóba,mászkálni,(horgászni) szerintem tökéletes.
Vélemény?

[ Szerkesztve ]

Dell SE2416H Asrock B75M-GL Core i3 3220 Corsair Vengeance 8Gb 1600Mhz Samsung SSD 850 EVO 250GB Chieftec CTG-450-80PB Samsung J5 2016 gold

(#20536) KubanitoS válasza Kasya (#20534) üzenetére


KubanitoS
veterán

Ezek szerint pont jókor kérdeztem. :)

A CD lejátszót mennyire "feszegeti"? Illetve nincs olyan gond, hogy a lejátszó úgy érzékeli, mintha félig lenne benne egy CD és ezért folyamatosan próbálja behúzni? Ahogy látom ezen nincs semmiféle rögzítőcsavar, szorosan tudja fogni a telefont, nem "lazul ki" menet közben?

Köszi a választ! :))

Nothing will stand in our way. I will finish what you started.

(#20537) DeFranco válasza musli26 (#20535) üzenetére


DeFranco
nagyúr

kell egy ilyen. a kék lencse a gyengém...

(#20538) spidersoft


spidersoft
senior tag

Mai hülye találat: postit macska dobozban. 2x30 lap, 1AUD. 1x30 lap is ugyanennyi másnál, de úgy lehet választani, avagy van kutyás is. Van belőle vagy százezer bides listing...

(#20539) #27813376 válasza KubanitoS (#20536) üzenetére


#27813376
törölt tag

En reszletesen leirtam lentebb. Az enyemtokeletes minden tekintetben. Nem piszkal bele a CD egysegbe, szuper, raadasul nagyon stabil.

(#20540) Kasya válasza KubanitoS (#20536) üzenetére


Kasya
nagyúr

Igen, nekem is stabil. Nem piszkal semmit, nem lazul es felhasznalobarat. Ugy ondanam, hogy klipszes a behelyezes.

(#20541) Blaise


Blaise
veterán

Hétfőtől LIDL:

Úgy látszik úgy verziója érkezik a népszerű töltőnek:

Az akksik ha jól látom nem alacsony kisülésűek? :F

[ Szerkesztve ]

(#20542) asdf_ válasza Feketelaszlo (#20442) üzenetére


asdf_
veterán

Homerok pontossagarul (jeges viz, szobahomerseklet, forras utan gazrol levett labos viz):

A narancssarga rogzitofules, piros ledes homersekletszabalyzobol viszont van vagy 15-20 fele legalabb 5 gyartotol egymastol teljesen kulonbozo bellel, tehat azokat eleve ne akarja osszehasonlitan senki. Azt hiszem a Willhi csirkekeltetos (0.1 C szabalyzasu) verziojat kalibralni is 0.1 C-vel lehet, ha szimpi a cucc, en arra mennek ra (standardben a 0.1 kijelzesu, 1.0 C szabalyzasut tolja mindenki, tehat figyelni kell a vasarlaskor).

(#20543) spidersoft válasza asdf_ (#20542) üzenetére


spidersoft
senior tag

Az se mindegy, hogy melyik mennyire gyors reagálású... amit lentebb linkoltam például a célhőmérséklet közeli utolsó 2-3°C-t vagy negyed-fél óra alatt tudja le... szóval az is lehet, hogy ha hagyod mindhármat pihenni a jeges vízben (amit persze hűtve tartasz, hogy közben ne melegedjen meg), akkor idővel szépen beállt volna mindhármon valami hasonló hőfok. Viszont kalibrálni is csak úgy lehet, ha van otthon egy, amit valaki már bekalibrált :D:D:D ha jól sejtem, akkor a 100°C referencia, mint forrásban lévő víz se tuti, legalábbis tizedfokokat simán tévedhet a dolog, mivel nem a forrásban lévő vizet, hanem forrásban lévő víz és az épp távozó vízgőz keverékét mérjük... ha nem így van, akkor kérem korrigálja valaki.

[ Szerkesztve ]

(#20544) azbest válasza spidersoft (#20543) üzenetére


azbest
félisten

ha már itt tartunk a víz forráspontja meg a légnyomástól függ... bár lehet nincs több 1%nál a különbség tengerszinten. A himaláján tán 71 fokon már forr a víz (nem számoltam utána) :)

(#20545) spidersoft válasza azbest (#20544) üzenetére


spidersoft
senior tag

Nem csak a légnyomástól, hanem a nyomástól általában (ha van felette párezer méter vízoszlop, akkor a tengerfenéken nem 100°C lesz a forráspont, hanem sokkal több), de pl. a szennyezettségétől is. Tudtommal 1013 hPa-ra vonatkozik a 100°C, és tiszta H2O-ra, nem sósvízre, csapvízre, vagy csíkoslevesre. A probléma nyomás része korrigálható az épp aktuális légköri nyomással, a szennyezés-rész meg desztvízzel (kapható még ez egyáltalán, vagy már csak az ioncserélt?...). A probléma véleményem szerint ott van, hogy el kéne kapni azt a pontot, amikor a mérőbödönben kizárólag forrásban lévő víz van, és nincs túlhevült víz, vagy a forrásponton felüli hőmérsékletű gőz, mert az becsaphat. Itt egy jópofa méricskélés, eszerint itthon 97°C körül forr.

(#20546) Flexy90 válasza spidersoft (#20538) üzenetére


Flexy90
senior tag

Köszi! Párom imádni fogja! :)

Xiaomi Fan

(#20547) KL48


KL48
tag

Keresek olyan polifoam csövet, amivel hidegen lehet tartani az üdítőt. Régen, réges-régen egy és két literes flakonhoz is lehetett kapni. Az eBay-ben reménykedem, de nem tudom hogy keressek rá. Segítenétek? :F

(#20548) q1w21 válasza KL48 (#20547) üzenetére


q1w21
csendes tag

Szia
Csak egy ötlet, a legolcsóbb megoldás az újságpapírba csomagolt palack több rétegben, nem szép,de beválhat. Vagy víz, gáz, fűtésszerelő boltban lehet kapni polifoam csőhéjat különböző méretekben. Kicsit barkácsolni kell, hogy legyen alja és teteje, kupakja. talán van olyan is amire kasíroztak fényvisszaverő hőtükör fóliát, de barkácsolással ez is megoldható. A radiátorok mögé lehet kapni ilyen hőtükörfóliát. Vagy az újságpapírba csomagolt palackot még alufóliával betekerheted.

(#20549) q1w21 válasza KL48 (#20547) üzenetére


q1w21
csendes tag

Bocsánat a dupla hozzászólásért.

insulated Bottle Wine Cooler Bag

[link]

[ Szerkesztve ]

(#20550) DJGABI


DJGABI
addikt

[Mágikus Koszradír] ez nem a múltkor linkelt 1$-s polifóm darab? :D

<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.