Hirdetés

2019. november 21., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2019-04-10 11:57:58

LOGOUT.hu

[B] Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.

Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
[B] Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#150513) betyarr válasza GIJoe (#150511) üzenetére


betyarr
(veterán)

én a lányomnak vettem s2-est,hétfőn érkezett meg.jóféle,nem túlságosan nagy,könnyű és gördülékeny a rendszer.igaz nem túl combos a 2700-as akku,de első telefonnak megteszi.a b20 miatt választottam az s3 ellenében.
a kijelző lehetne egy hangyaf@sznyival érzékenyebb,de nem vészes.4/64-es,tehát ebből a szempontból nincsen hiányérzet.nyilván sok frissítést kétlem hogy fog kapni,nade valamit valamiért.

CURVE meghívó privátban kérhető! 5 fontot kapunk mindketten!

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.