Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:59

LOGOUT.hu

[B] Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.

Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
[B] Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#146486) petipetya válasza petipetya (#146077) üzenetére


petipetya
nagyúr

Újabb tárca érkezett Kínából, lássuk miként boldogul a városi környezetben. A színárnyalat azért más, mert némely fotót a reggeli napsütésben, míg a többit egy kevésbé fényes helyen készítettem. Főbb paraméterek:
-7.8 x 10.5 cm
- gyors elérésű bankkártya rekesz
- titkos zseb a papírpénznek
- flexibilis fő zseb
- gyors elérésű igazolvány zseb

A tárca mérete 7.8 x 10.5 cm. Az egyik oldalán zárt, míg a másikon nyitott a fő zseb, ezáltal van egy vagány lejtése. A legvastagabb pontján 13 mm - ugyanezekkel megtömve az Undivided Wallet 10 mm, itt írtam.

A gyors hozzáférést biztosító, húzókás zsebbe egyetlen kártya fér úgy, hogy könnyen lehessen használni. Alatta van egy mindkét oldalán nyitott titkos rekesz, ahová a pénzt és az Erzsit raktam, ennek mérete 6.5 x 10 cm.

A fő zsebben elfér a sok vacak, ennek mérete 7 x 9.5 cm. Ezt egy flexibilis szövet fogja körbe, amely által könnyedén nyitható.

A hátulján van egy gyors hozzáférésű, átlátszó igazolvány ablak, melynek mérete 9.5 x 5.5 cm, ám valójában az átlátszó rész csak 8 x 5 cm.

Az alis fotókkal ellentétben a papírpénzt a titkos rekeszbe érdemes tenni, mégpedig háromfelé hajtva, amely által éppen egy bankkártya szélességét adja ki. Az egyik oldalán bedugom az ujjam, és így a másikon simán kijön a lóvé. Kasszánál nagyon könnyű volt kibányászni az bitcointot Erzsit, majd a maradékot a bankkártyával kifizetni.

A bankkártyás húzós fül príma, remekül betölti a szerepét.

A fő zseb is jól használható, akár két oldalról megnyomva, akár csak a kártyahegy két oldalán benyúlva (egyik végén a személyi, másik végén a szép kártya, a közepén lévők pedig ritkán használtak).

A hátán lévő átlátszó ablakban a bérlet teljes szélessége látható, így társadalmunk leghasznosabb és legműveltebb munkaerői is megtekinthetik, hogy ott van az ezüstcsík rajta.

Összességében az apró kivételével biztosítja a gyors elérést:
- kasszánál a bankkártyát egy mozdulattal ki lehet húzni
- készpénzt, Erzsit egy tolással ki lehet szedni, a blokkot egy mozdulattal be lehet oda gyűrni (már aki gyűjti, én nem)
- bérlethez zsebből egy mozdulattal előkapva szintén gyors
- munkahelyi belépőkártya pedig mindegy hol van benne, mert a tárcán keresztül nyitható vele az ajtó

Tipikus városi tárca a mindennapokra, nekem 2 nap éles teszt után tetszik.

[ Szerkesztve ]

"nincs rá lezsóidő"

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.