Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:59

LOGOUT.hu

[B] Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.

Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
[B] Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#146101) rasky válasza Ra3 (#146097) üzenetére


rasky
senior tag

Behúztam én is egyet, kamera nélkülit, kamera az elég gagyi, nem ér annyit.

(#146102) gixxergabi


gixxergabi
senior tag

Hi. Ajánlott kapucsengőt keresek kínából, mert az itthon vásárolt somogyi "Erősen zavarvédett más csengőktől" sajnos nem fedi a valóságot. Amit alin néztem az 315mhz, remélhetőleg nem lenne ennyi fals riasztás mint a mostani 433,9 MHz.
Kamera nem kell bele. Néztem olyat is amibe nem kell elem, de itt nem látok működési frekvenciát, és még egy ugyanilyen "szemetet" nem szeretnék.
Köszi...

(#146103) Dr.NX


Dr.NX
addikt

Banggood hírlevélben van egy Teclast T20 kupon, 63cc63 $183.99
Szerintem ennyiért jó vétel lehet.
Helio X27 Deca Core 4GB RAM 64G Dual 4G SIM Android 7.0 OS 10.1 Inch Tablet

Elfogadom a sütiket.

(#146104) Ra3 válasza rasky (#146101) üzenetére


Ra3
őstag

A kamerásban nem a kamera minősége a lényeg, mert az tényleg elég gagyi, hanem hogy a 65 dolláros csomagban van a gép mellé 5.8GHz-es vevő egység, kijelző, plusz VR szett amivel fejre rakható.
Ez így egy low cost alap racer élmény, és elvileg a kamera képe is gyorsan frissít, nem az akadozós wifis verzió.
Majd aztán meglátjuk mit mutat a tapasztalat, de ennyi pénzért nem nagy kockázat, legrosszabb esetben is kiszállok belőle nullán.

''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''

(#146105) Degeczi válasza gixxergabi (#146102) üzenetére


Degeczi
nagyúr

Ha ez egy tanítható csengő (ahol az első alkalommal össze kell párosítani a vevőt és a nyomógombot), akkor semmi baja nincsen a Somogyisnak, nem "szemét", csak (akaratlanul is) megtréfáltak a szomszédok...

Pusztán a frekvencia még nem jelent semmit, ill. pont annyit, mint mondjuk az emberi beszéd esetén (hiába hallod meg mondjuk egy japán beszélő hangját, ha nem ismered a nyelvet). Nem az indítja be uis a csengőt, h jel érkezik ezen a frekvencián, hanem egy adott kódsorozat! Tehát a frekvencián túl az adott csengő protokolljának is stimmelnie kell, és az azzal közölt kódnak is. Ezért írhatják le nyugodtan, h zavarvédett, hiszen gyakorlatilag nulla az esély egy véletlenszerű egyezésre.

Sűrűn lakott helyen viszont nagyon könnyen lehet gond azzal, h miközben a vevő egységed párosítási módban van, akkor a szomszédból is érkezik egy azonos protokollt ("emberi nyelvet") használó jel - és azt is megtanulja... Ez érkezhet akár mozgásérzékelőtől is (azok is használják néha ugyanezt a protokollt), és akkor nálad csönget, ha a szomszédban mozog vki...

Kérdés az, törölhetőek-e az adott típusodon az így tévesen megtanult kódok, és ha igen, akkor csak arra kell ügyelned, h a vevőben elemcserét a szomszédtól pár száz méter távolságban végezz, és máris teljesen zavarmentes lesz.

(#146106) Ferike81


Ferike81
senior tag

Xiaomi 1080p-s security cam-ra nem tudtok kupont? Egy hónapja 23 dodóért vettem kupon nélkül most meg 30 magasságában látom csak a fixet. A forgatható 50 alatt sehol sincs.

Nem mindegy, hogy egy okos hülyéskedik, vagy egy H.Ü.L.Y.E. okoskodik.

(#146107) puritan


puritan
csendes tag

Két kütyü vásárlását tervezem mostanában, amiben szeretnék javaslatokat kérni.

Fejlámpa
Leginkább gyenge fényben történő szereléshez kellene, nem akarok vele több száz méterekre világítani. Valami olcsó kínai portékára gondoltam, de azért vannak követelmények. Lehetőleg legyen fókuszálható, és 18650-es akkukkal, töltővel együtt kellene. Elegendő, ha egy db led, lámpafej van rajta. Valami ilyesmire gondoltam. Tudtok ettől vagy jobbat, vagy olcsóbbat hasonló árfekvésben?

Vezeték nélküli bluetooth fülhallgató
Ilyenem volt, de bekrepált. Kevesebb mint egy év alatt. Valami hasonlóra lenne szükségem ismét. Az X2T-nek bűnrossz volt a mikrofonja, viszont sokáig bírta az akkuja, elfogadható volt a hangminősége.
Elsősorban vezetés közbeni telefonálásra kell, de azért lehessen rajta sztereóban zenét hallgatni is. Nem elvárás a nagyon jó hangminőség.
Most egy olyan bluetooth-os kütyüm van, amit nyakba kell akasztani, és a két fülhallgatót vezeték köti össze. Nem vagyok kibékülve a vezetékkel, és az akkuja sem bírja nagyon sokáig.

(#146108) zeon.hu


zeon.hu
nagyúr

Tronsmart Encore S6 fejhallgató kapható valahol?

#?*@&!

(#146109) DJGABI válasza puritan (#146107) üzenetére


DJGABI
addikt

fejlámpa: csak a borjú [link]

<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>

(#146110) werszomjas válasza DJGABI (#146109) üzenetére


werszomjas
őstag

Ez tényleg szuper, jó a fényerő, infrás, nekem egy bajom volt vele, hogy borzasztó nehéz, ugye elől van minden, én emiatt inkább eladtam.

Most ezt a borjút használom

Ez már könnyű, kényelmes, IR senzor, jó fény, egyedül a 18650 a hiba, de LADDA akkukkal simán jó ez is.

[ Szerkesztve ]

üdv

(#146111) gixxergabi válasza Degeczi (#146105) üzenetére


gixxergabi
senior tag

Elvileg pluszban lehet rá akár még 4 gombot párosítani, de ahhoz meg is kell nyomni a gombot, nem hinném hogy gombnyomás nélkül is sugároznának jelet, amit venne miközben én "párosítom a sajátjával" és ezáltal azokkal is... De azért akkor még futok vele egy kört... Köszi.

(#146112) Ghard válasza Ra3 (#146097) üzenetére


Ghard
őstag

Jó rá a kupon, csábító is az ára de direkt nem írtam be. Nagyon rossz a kamera képe. Saját felelősségre lehet rendelni, mint az 1 dolcsis füleseket. :D

(#146113) tobias40 válasza anadroid (#146090) üzenetére


tobias40
veterán

Kültéri is van ilyenből?
Autó fejegységben van mobilnet vagy hogyan működik,miért kell ha nálad van a teló arra úgyis jelez,nem? :U

(#146114) sing1ep1ayer válasza bbsofficial (#146080) üzenetére


sing1ep1ayer
őstag

Én teljesen ugyanilyet vettem a XI. kerületben a Bikás Parknál valamelyik szombaton a piacon egy árustól, de szerintem nagyon sok helyen, ahol kis standon árulnak pénztárcákat és lehet találni hasonlót jó eséllyel. Nem emlékszem mennyibe került, talán 1.500, talán 2.500 forint.

(#146115) bbsofficial válasza sing1ep1ayer (#146114) üzenetére


bbsofficial
tag

Köszia válaszokat

(#146116) Grillo válasza anadroid (#146090) üzenetére


Grillo
senior tag

Külteret vajh mennyire bírja? Mennyire erős wifi jel illik hozzá?

(#146117) gboszi


gboszi
senior tag

Üdv, vett valaki már (vagy van ajánlás) autos porszivóra. Nem feltétlen kell a szivargyujtos csatlakozó, a lényeg, hogy csak autóban használnám. Magyar boltokban láttam ilyet, amihez jópofa kiegészitő fejek vannak kifejezetten autóhoz. Köszi

"If you're good at something, never do it for free!"

(#146118) petipetya válasza MittuDomain_ (#146038) üzenetére


petipetya
nagyúr

Az Undivided Wallet esetén 7 cm + egy hajszálnyi mélység esetén még kényelmesen elférhet benne 3-4 félbehajtott papírpénz. Reggel elkapott a gépszíj és visszaköltöztem ebbe, a bérletet pedig száműztem az egyik farzsebbe, mint anno Napóleont Elba-Szigetére.

"nincs rá lezsóidő"

(#146119) kenand válasza tlala (#146082) üzenetére


kenand
veterán

Sajna szerintem is "plasztik marhából" van az öv, nincs bőrszaga és nyúlós...

(#146120) Degeczi válasza gixxergabi (#146111) üzenetére


Degeczi
nagyúr

Attól függ, milyen jellegű a zavar: ha rendszeresen, sűrűn szól a csengőd miközben szomszédhoz nem jöttek, akkor bizony mozgásérzékelőt sikerült akaratlanul párosítani a vevődhöz. Saját háztartásban jártam így a rengeteg mozgásérzékelőm miatt, azóta elemcsere idejére kiviszem a házból a vevőt (mert a nálam lévő típus elemcsere után 2 percig "fülel", magától hozzápárosítódik ahhoz, amit érzékel...)

(#146121) mazsi válasza kenand (#146119) üzenetére


mazsi
senior tag

Az első falusi vásáron kaptok értelmes övet, de Erdélyben is tökéletes darabok kaphatók.
És érdemes áldozni rá. Én egy félreértés miatt vettem 6-8 ezer forintos áron a meglévő csatjaimra bőrt. Az övemnél fogva bármikor felemeltek (így teszteltük a szovjet kiskatonák öveit az átkosban vásárlás előtt), és 10 év múlva is teszik a dolguk minimális ápolás mellett.
Főleg szövet, és ecobőr (brrr) öveim voltak fiatalon - pörgettem is a gdp-t évente 1-2 vásárlásával, majd dobhattam őket pár hónap után a kukába.
A drágább itt is olcsóbb, mint legtöbbször.

Egy bontatlan, és egy extrával megpakolt DJI Tello drón eladó.

(#146122) kcsa válasza mazsi (#146121) üzenetére


kcsa
veterán

"Az első falusi vásáron kaptok..."

És persze military boltokban :)

(#146123) macilaci78 válasza mazsi (#146121) üzenetére


macilaci78
nagyúr

Ebay linket dobnál? :U

Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!

(#146124) beg


beg
veterán

A military boltos, piacos, maszek bőrdíszműves öv és pénztárca rajongók válasszanak belföldi beszerzéssel foglalkozó ruha és kiegészítő topikot ha szabad kérnem.

You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.

(#146125) w.miki


w.miki
veterán

Banggood-on BlitzWolf termékre használható kupon: 12blitzw -12%
pl.: BlitzWolf BW-AR182 2-in-1 Cordless Handheld Vacuum Cleaner with 9000Pa High Suction
Ára: 71.99 USD (63.71 EUR)
Kupon: 12blitzw

Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu

(#146127) Gsx-rr válasza KamuMazsola (#145381) üzenetére


Gsx-rr
veterán

Keresnék egy qc 3.0-at tudó dual töltőt, viszont Us plug verzio kellene.
Jól látom az ajánlott slágertöltők csak Eu verzioban vannak?

(#146128) Donki Hóte válasza Gsx-rr (#146127) üzenetére


Donki Hóte
veterán

Az itteni villanytan szakkör erősen ellenzi, de ha van egy bevált töltőd, akkor tegyél rá egy átalakítót :K

Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.

(#146129) SZIGMA válasza Gsx-rr (#146127) üzenetére


SZIGMA
aktív tag

Szia!

Ez nem jó?

[link]

Ez egy fórum.Segítség,kritika,trollok, minden előfordulhat.Fogadd el, ez ilyen!

(#146130) tboy93


tboy93
nagyúr

Ezek a blitzwolf vezeték nélküli airpods másolat fülhallgatók milyenek lehetnek? [link]

(#146131) foxymaci


foxymaci
senior tag

Én is gondolkodom rajta, rendeljkinait már letesztelte ár érték arányba dicsérte.
[Teszt]

_FoxY_ / Iphone 14 Pro / PS5 / iPad Pro 11 M2 / Watch Ultra /

(#146132) sagesz93


sagesz93
addikt

sziasztok

kincsem c. filmből a főszereplő napszemüvegéhez hasonlót vennék, valaki látott ilyet valahol?

[kép]

Vagy szóljak valamelyik kici kínainak alin, hogy gyártson nekem, annyira egyedi dolog lehet ez? :DDD

[ Szerkesztve ]

(#146133) htc07 válasza sagesz93 (#146132) üzenetére


htc07
addikt

(#146134) Ra3 válasza sagesz93 (#146132) üzenetére


Ra3
őstag

válogass

szerk.:htc07: ugyanarra kerestünk rá, csak máshol :D

[ Szerkesztve ]

''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''

(#146135) zeon.hu válasza foxymaci (#146131) üzenetére


zeon.hu
nagyúr

Meggyőzőnek tűnik!

#?*@&!

(#146136) foxymaci


foxymaci
senior tag

[Blitzwolf BW-FYE3 Ali]

Alin egy kicsit olcsóbb mint banggoodon vagy ha valaki nem szokott banggoodozni, és jók a visszajelzések, este én is berendelek szerintem egyet. :)

_FoxY_ / Iphone 14 Pro / PS5 / iPad Pro 11 M2 / Watch Ultra /

(#146137) petipetya válasza foxymaci (#146136) üzenetére


petipetya
nagyúr

Az biztos, hogy aliról sokkal gyorsabban érkezik meg, mint banggood-ról, a saját rendeléseim esetén ezt tapasztaltam a legalalapabb szállítási mód kiválasztásával.

[ Szerkesztve ]

"nincs rá lezsóidő"

(#146138) zeon.hu


zeon.hu
nagyúr

Több szemüveg tárolására létezik tok?

#?*@&!

(#146139) Ghard válasza sagesz93 (#146132) üzenetére


Ghard
őstag

Innen vettem egy feketét tavaly. Bevizsgálni nem vittem el, csak ritkán veszem fel poénból :) 6 dollárt megér.

(#146140) Gsx-rr válasza Donki Hóte (#146128) üzenetére


Gsx-rr
veterán

Na pont ez amit nem szeretnék.Biztos mukodest akarok. Es akkor lehet, majd valaki meg tudja magyarazni, de pl az europai elktromos szunyogriasztok sem mukodnek ,sot a valamelyik gyari telefontoltofej, is ad le aramot ,de nagyon lassan tolt.
Itt nem 230v van hanem csak 110.

Szigma: nem tudom. Olyat szeretnek amivel van itt tapasztalat. Ebay-rol is van us csatlakozoz Noname. Markas pl Anker meg 25-30 dollar

[ Szerkesztve ]

(#146141) NORBl válasza DJGABI (#146109) üzenetére


NORBl
aktív tag

Ennek a töltő része milyen ? Ugyan úgy rá lehet bízni az aku töltését, mint egy LiltoKala-ra ?

(#146142) Ghard


Ghard
őstag

Liitokala Lii-402 Micro USB DC 5V 4Slots Battery Charger
$7.99 BGL402

(#146143) wwenigma válasza Gsx-rr (#146140) üzenetére


wwenigma
Jómunkásember

Olyat dugjal bele amire 110-240V van ráírva...

[ Szerkesztve ]

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

(#146144) nightzone válasza Ghard (#146142) üzenetére


nightzone
aktív tag

Szemezgetek a töltővel, ez és ezek között: 1 2 a csatlakozókon kívül van lényeges különbség, melyik ajánlottabb?

LiiitoKalának van olyan töltője ezen kívül ami 9V-os elemet is tud tölteni nem csak ceruzát?

[ Szerkesztve ]

(#146145) tboy93 válasza Ghard (#146142) üzenetére


tboy93
nagyúr

Bazi jó töltő, kettőt is vettem már :K

(#146146) dugesz77 válasza w.miki (#146125) üzenetére


dugesz77
őstag

Köszi, éppen aktuális volt egy ilyen kütyü, teszek vele egy próbát :R

(#146147) rushty válasza beg (#146124) üzenetére


rushty
senior tag

Linket kaphatunk? :)

Revolut meghívó pü-ben

(#146148) tindisco


tindisco
csendes tag

Sziasztok,
azt szeretném megtudni, hogy a Vám eljárás során beküldendő nyomtatványon hogyan kell feltüntetni a termék árát, ha a GB-n pontokat váltottam be rá? Külön rovatba a termék és annak eredeti ára alá fel kell tüntetni mínusz jellel, hogy pl diszkont - 11$, vagy eleve vonjam le a termék árából ezt az összeget?

Köszi szépen, ez az első vámkezelési nyilatkozatom...

(#146149) pn4hvq válasza tindisco (#146148) üzenetére


pn4hvq
senior tag

Én mindig csak a ténylegesen fizetettet tüntettem fel, ami a bankszámláról levonásra került.

(#146150) rushty válasza pn4hvq (#146149) üzenetére


rushty
senior tag

Ha nincs bankolás? Pontok Walletbol.

Revolut meghívó pü-ben

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.