Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:59

LOGOUT.hu

[B] Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.

Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
[B] Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#14421) bbandi válasza spidersoft (#14409) üzenetére


bbandi
tag

Szerintem bármit tud adagolni, nem hiszem, hogy bármi eldugulna benne.
Maga az ecset meg a hozzá kapcsolódó tartály kiszárad egy-két hét alatt, de ebben tollban az a menő, hogy kétkamrás, meg kell nyomni az oldalát, hogy a "nagy" tartályból a hegyhez közvetlenül kapcsolódó tartályba juttasd az anyagot. Mondjuk mikor ki van száradva (és főleg mikor új volt) kellett egy párszor pumpálni, hogy rendesen átnedvesedjen (no pun intended).
@Jarod1: Néhány leírásban vagy videóban láttam, hogy a fekete gyűrűt megfordítva és összecsavarozva "el lehet zárni", és így semmi nem szárad ki. Ezt nem tudja, ezért gyanús. Plusz, az egész minősége nem olyan, amit egy cégnél elfogadnék.
Egyébként van fenn youtube-on pár videó (keresőkifejezés: "bon 102"), ott lehet látni hogy hogy működik.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.