Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerii
addikt
-
j.bravo
addikt
Urak, ha az ember refundot kér paypalra, és az eladó paypal ID-t kér, akkor elegendő a paypalra való belépéshez használt emailcímet megadni vagy az ún Merchant ID kell? (amit nme értek miért úgy hívnak ah az ember alapvetően nem kereskedő... hacsak nme azér mert kereskedő az aki _kap_ pénzt PP-n)
Whatever.
-
RBJ
addikt
01.10. rendelés még sehol a buyincoins tól. Írtam nekik még várok egy hetet és nuku.
Hápogják, hogy érdeklődjek már a postánál de az baromság mert ott biztos nem ragad be semmi értesítés nélkül.Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
axlfsi
veterán
válasz axlfsi #14542 üzenetére
Sracok! A Banggoog-on, az a nyomoronc flessdíles szamlalo csak engem szopat, vagy Ti is eszrevettetek, hogy nem mindig "jar jol"?!
Reggel diret kiszamoltam, hogy mikortol lesz aktualis, amit kineztem magamnak (a D4-es tolto) es az MOST 17h lett volna. Ranezek, erre mit latok?!
Bloody hell! Szorakoznak velunk vagy en vagyok a hulye?
[ Szerkesztve ]
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
axlfsi
veterán
válasz Freddycom #14560 üzenetére
Nem szamoltam idozonat, mert minek? A lenyeg, hogy megy ott egy szamlalo visszafele, ha lejar, indul a deal. Reggel volt X ora az akcio kezdeteig. Kiszamoltam, hogy az ma delutan 5h -kor lesz. A mertekegyseg ugyanaz; naluk is ugy telik az ido, mint nalunk, itt most nincs jelentosege az idozonanak
Valamit nem ertesz szerintem, de kattints a linkre es nezd meg az oldalt, amirol irtam ... jarnak vissza a szamlalok.
[ Szerkesztve ]
-
axlfsi
veterán
válasz Outlander #14563 üzenetére
Nem ertem, miert baj az ha offnak jelolom, amit irok, ha egyszer off? A topik cime: eBay-es kütyük kis pénzért ehhez kepest sokszor Lidlis meg Aldis szarokrol irkalunk - ami engem nem zavar, sot, de egyeseket meg lehet igen es ugy korrekt, ha az ilyet offba rakjuk.
Nem igy van?Most ez off volt vagy sem? Szerk.: elfogyott (mondjuk kiraktak 1-2 darabot) par perc alatt, de(!) ujradindiottak a szamlalot (es ezt par napig igy csinalja, hogy 10 orankent ujra kitesznek 1-2 darabot? Eskuszom nem ertem...
Santit a Te elmeleted is, de nem akarok ebbol vitat nyitni. Tudod miert? Mert most nezem, tobbet kozott a bringara szerelheto piros lezer vackot is kineztem magamnak, meg egy GU10-es izzot is. Ezek mind ma 17h-tol lettek volna aktivak (akkor jart volna le az a szamlalo, ami reggel utban volt visszafele ... addig nem lehetet venni semmit, ahogy most is; Coming soon
... akkor azok is elfogytak mind, mi? Biztosan nem, de mindegy.[ Szerkesztve ]
-
tag
Január 18-ai rendelés, tracking number alapján a Yanwen a következőket adatokat adja:
Destination Country-Hungary
2015-01-26 00:00 Hungary Arrive at Hungary Airport-(Yanwen's Track End)
Original Country-Yanwen[YC448836249YW] To China Post Air Mail[YC448836249YW]
2015-01-25 00:00 BeiJing Handled by Airline,Flight No. LH721
2015-01-24 00:00 Beijing Internationg Mail Center Prepare to Dispatch
2015-01-23 00:00 BeiJing Arrived at Beijing Internationg Mail Center
2015-01-23 00:00 Beijing Internationg Mail Center Received
2015-01-21 20:00 ShenZhen Despatched from ShenZhen Yanwen Sorting Center
2015-01-21 18:00 ShenZhen Arrived at ShenZhen Yanwen Sorting Center
Ezek szerint itthon akadt el a csomag több, mint egy hónapja. Mit lehet ilyenkor tenni, érdemes-e case-re kiterjeszteni az ügyet, vagy törődjek bele a veszteségbe? -
Outlander
addikt
válasz axlfsi #14564 üzenetére
Te tényleg nem érted vagy most csak játszod?
Naponta vannak x dolgok akciózva 8-9 órán át... Minden termékből van egy x db amit így kiadnak olcsóbban... Tehát ami 5 ft helyett kimehet 3ért... Ha ez elfogy, akkor ennyi volt... Attól a többi még van, illetve a reklám miatt h volt ilyen ott marad... Aztán ha lejárt a számláló akkor ujraindul az akciós kínálat más dolgokkal.
De a számláló visszaszámol a következő akcióig, amikor rotálódik a kínálat. Nem akkor kezdődik a jelenleg termékek akciója....
Azok már futnak, azért vannak kint... De nem a teljes raktárkészlet, csak egy pár db... Amit hamar el is kapkodnak.[ Szerkesztve ]
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
axlfsi
veterán
válasz Outlander #14566 üzenetére
Ne haragudj, de nem, nem jatszom. Nem szeretnem ujra leirni, mert felek azt hinned, hulyenek nezlek, pedig nem, sot, elhiszem neked, hogy en vagyok az ertetlen, de meg most sem ertelek, az alapjan, amit leirtal.
[link] kattints kerlek. Hobbies & Outdoor es a Today's Deals ful, ami alapertelmezetten fogad. Na, ITT lathato ugyebar az aktualisan futo ajanlatok, es a Next deal's -re kattintva, pedig egy ujabb oldalnyi ajanlat, ahol jar vissza a szamlalo, ami ha lejar, az aktualis oldalon talalhato ajanlatok elesek lesznek. ITT allt ma reggel a szamlalo UGY, hogy az ma, helyi ido szerint 17h -kor kellett volna elesednie, azaz, most 17h-ra vartam a D4-es toltot, hogy $39.95 helyett, $24.99 legyen (es meg a Cycling Bike Bicycle 2 Laser Red izét is, de ez most mindegy csak mint tampont emlitettem meg).
Ehhez kepest 5 utan par perccel odaneztem, az egesz oldalnyi ajanlat, ami MA 5-tol aktiv kellett volna, hogy legyen, egy ujabb 10 orat kapott, ami utan lesznek aktivak. Coming soon mindegyiknel es a Sold mellett is majdnem mindenutt 0 szerepel (azaz, mintha nem is lett volna egy sem aktiv).
Azt meg csak el tudom hinni neked, hogy 10 orankent aktiv lesz 25 dolcsiert egy D4-es tolto, amit egyik munkatarsuk "gyorsan megvesz", de hogy a nyomoronc bicaj hatso lampabol sem adtak el egyet sem (csak peldanak okadék, de az egesz oldalt felismerem, ami - huszadjara irom le - ma reggel visszaszamolt es most 5-kor kellett volna, hogy akriv legyen, ami helyett most ismet Coming soon es majd hajnali 3-kor lesznek aktivak. Talan).
En inkabb arra gondolok, hogy valamiert megsem indult el.Es igen, azt is tudom, hogy milyen az, amikor tenyleg elfogy valami egy ilyen akcio keretein belul, mert akkor ugy remlik, hogy az ara
at van huzvaes oda is irjak, hogy Sold out (talan pont tegnap volt azt hiszem pont egy ilyen, amikor a 3W 24led COB LED lapka elfogyott).Erted-e, hogy nem erted?
Szerk.: MINDEGY! Egy szo mint szaz: a kovetkezo alkalommal, amikor lejar a szamlalo ISMET lesz abbol a D4 toltobol, jol latom? Vagy kaprazik a szemem es Neked lesz igazad: rotalodik a kinalat, mast tesznek majd ki, csak "beragadt" a mai (ami egyszer sem indult el? ). Miert nem irtak oda, hogy eladtak belole barmit is? MI az, ami elfogyott, ha Sold: 0 szerepel ott?
[ Szerkesztve ]
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz axlfsi #14568 üzenetére
Linkeltek neked ugyanennyiert, akcio nelkul garantaltan eredetit. Miert kell oldalakat ódázni a topikban a masikrol, miert nem veszed meg?
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
RBJ
addikt
appaaaaaa kezddőőőőődiiiiiikkkkk!
Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
axlfsi
veterán
válasz wwenigma #14569 üzenetére
Jóvanna, igazad van! Megveszem azt, oszt csókolom
(Hja, hacsak az a Sold: X szamlalo nem "real-time" es csak akkor szamol, amikor eppen el az ajanlat es amiko "varakozoban" van, akkor nullazzak ).
Mindegy, ne ragozzuk a bengódot, igazad van
-
RBJ
addikt
dual usb s szivargyújtós töltőt ajánlani valaki?
Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
Dzsolo
senior tag
válasz axlfsi #14523 üzenetére
Köszönöm a javítási útmutatót
A mai napon a postaládában volt a 32GB SanDisk február a 25.-én este rendeltem courtesytrading-tól nagyon nagyon pici szokásos cérna megtekerve rajta 3x
[ Szerkesztve ]
-
mm89
őstag
válasz axlfsi #14571 üzenetére
Ezt a flash dealst már én is benéztem egyszer. Vártam egy termékre, hogy lejárjon, lejárt, és nem lett akciós. Nem értem én sem a működését...
elolvastam a fentebbi tippeket, de egyik verzió sem stimmel:
1. most akciós, ha lejár akkor már nem: nem így volt
2. akkor lesz akciós amikor lejár: ez se jött be
Akkor most hogy is van ez?ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
student
őstag
elvesztettem a sennheiser mx170 füllhallgatom szivacsait. Tudnék ehhez passzolót találni bayen
-
twine
veterán
válasz zoltan6 #14576 üzenetére
Az utolsó "1 dolláros" vágta haza a százezres telefonomat...ne vegyetek ilyen mocskot...bocsánat a következő fogalmazásért előre is:
Ne legyetek hülyék...!Az okos ember más kárán tanul,,a hülye a sajátján...Én az utóbbi voltam
Én megtanultam a leckét,, pedig előtte töltöttem mindennel ami "belefért"...azóta meg sem próbálok ilyet az eszközeimre kötni...[ Szerkesztve ]
-
lkristóf
senior tag
Miket ki nem találnak karton mobil mozi? Itt egy videó róla háááát és van rá kereslet.
[ Szerkesztve ]
-
htc07
addikt
válasz Flexy90 #14590 üzenetére
a google cardboard is 2k körül megy, pedig az se több az általad felsorolt tárgyaknál.
illetve de, mágnes meg tépőzár.
szerk: bocs, egy ezres körül megy, csak a nagyobb telefonokhoz való kerül kétszer annyiba, nyilván a kartonpapír négyzetcentiméterenkénti világpiaci ára miatt. [link] csupa drága komponens.
(#14592) zoltan6
én nem hiszem hogy a tinydeal ötlete lenne vagy a banggood-é, mégis ilyen áron árulják (persze nem vagyok teljesen inkompetens a közgázzal, csak viccesnek tartom).
[ Szerkesztve ]
-
Degeczi
nagyúr
Lidis akkukból csak egy nagyon régi (még persze nem R2U) szériával volt gondom, amiből pár év után több példány is úgy kifolyt, mint másik akku nálam sosem (hagyományos elem esetén persze megesik, de NiMh akkuk nem szoktak)
Alacsony önkisülési Lidis akkuból szintén van itthon két készlet régi, több éve használt (még piros színű) AA, azok jól teljesítenek nagy terhelés alatt is (vakuban), valószínűleg ezek a mostaniak sem lehetnek rosszabbak: egy-két csomaggal szerintem okvetlenül érdemes vásárolni AA vagy AAA méretben (legutóbb 9V-osat vettem ébresztő-rádióba)
[ Szerkesztve ]
-
dugesz77
őstag
Én vettem ezekből még a múltkori akcióban. Négy dobozz AA és két doboz AAA van belőle. A 16db AA-ból sajnos az első töltésnél 2 db-t ki kellett dobni. Gyári hibásak lehettek, talán cellazárlatosak 0,1 V volt bennük.
A többi viszont teljesen jó. Tényleg alig merülnek, jó a kapacitásuk. Töltő szerint is tudják ami rájuk van írva. -
Cathfaern
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- Felgyorsítaná a futárokat egy okosszemüveggel az Amazon
- Milyen TV-t vegyek?
- PlayStation 5
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Escape from Tarkov
- Nyomtató topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest