Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
anadroid
senior tag
válasz bul07 #129097 üzenetére
Nekem is jó volt 10 perce, egyet rendeltem, köszi!
A link a kínai raktárra mutat.
[ Szerkesztve ]
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
EXIEZ
senior tag
Geekbuying-ról vett már valaki? Ha egy dolognál azt írja hogy pl olasz vagy német raktáras, akkor mindegy milyen postát választok ki áfa+vámmentes, vagy hogy működik? Elvileg ha csak olyan postázást választok ki akkor is áfa+vámmentes mindegy honnan jön.
-
bertokl
tag
LAOTIE Stainless Steel Black Mini Folding Knife
90mm penge: $6.19
67mm penge: $4.69
AQara Cube Smart Home Controller
DSRG5YTOP22
$7.50
siroflo BH - 01 Waterproof (IP-67) Sport Bluetooth Earphone
Julyziyou123
$11.54
(pontozva: $10.41)(#129105) desigo: gondoltam, appban megnyitva az US raktárat nyitja meg.
[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
válasz EXIEZ #129104 üzenetére
Ha EU-ból rendeled teljesen mindegy melyik szállítást vállalod áfa mentes. Csak figyelni kell melyik országból olcsóbb a szállítás.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
bul07
nagyúr
válasz bul07 #129091 üzenetére
Á nem akartam megrendelni, de annyian írtátok itt hogy rendeltettek akkor már én se maradok ki
Amúgy örülök hogy sokan éltettek a lehetőséggel
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
denko
senior tag
sziasztok usb C ->magnet kábelekt keresek. Valami jó ajánlat?
-
fradi81
veterán
Van két awei t11 füles, de a gombjaik nem ugyan olyanok, lehet a fekete nem eredeti?
moto g72, Ninebot d28e
-
beg
veterán
Apropó füllbezene. VE Monk-ból melyik típus ajánlott (agybadugós nuku, azért a monk)
SPC már overkill 20 dollár plusz szállítás? Elég a mezei mezítlábas Smoke is munkába járós nyünyörgéshez tömegközlekedésen?[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
macilacus
senior tag
válasz farkas-j #129066 üzenetére
Én akárhányszor próbáltam ilyen kedvező vételt soha nem jött meg, ültek a pénzemen két hónapig utána visszaadták hogy mire jó ez nekik azt nem tudom, csak halvány sejtéseim vannak
[ Szerkesztve ]
Mert úgy szerette Isten e világot, hogy az ő egyszülött Fiát adta, hogy valaki hiszen ő benne, el ne vesszen, hanem örök élete legyen.
-
erdey_a
addikt
-
GIJoe
addikt
Champion Polarizált Napszemüveg 3 160,00 Ft
[ Szerkesztve ]
-
jodzsy
csendes tag
válasz bul07 #129091 üzenetére
Van ilyenem kb 1 éve. Usbről megy és így folyamatosan aktív a háttérvilágítás. Jól látható nappali világosságban is. Sokat ennyi pénzért ne várjatok. A bal fele a kijelzőnek kb statisztikai adat,mivel nem kap infót időjárásról, vagy légnyomásváltozásról, a páratartalom és a szobában mért hőmérséklet alapján mutatja, hogy szerinte borul vagy derül és hogy van komfort vagy sincs.
"Kifogásolni, fölényeskedni bárki tud; tanulj meg mindenkitől tanulni.”(Weöres S.)
-
törölt tag
válasz ZsZso #129092 üzenetére
1500-ért több helyen is kapható még árukeresőn kívül is.
Ha csak töltőt keresnék s2+hoz, már az kerülne ennyibe. Akkukat is 1000 ft/db ár felett szoktam venni, mert "drága" a posta kínából az akksikra. PB funkció meg a világítás grátisz.
2 db esetén már olcsóbb szállítási móddal megérheti ha használható töltőként és jó az akku.
Bár első körben le kellene tesztelni, mert sehol sem találtam erről érdemi infót.[ Szerkesztve ]
-
chatran
őstag
Xiaomi fanok, megrendeltétek már a vonalzót és a tollszettet?
[ Szerkesztve ]
-
zeon.hu
nagyúr
#?*@&!
-
zeon.hu
nagyúr
-
hucsikoi
senior tag
Sziasztok.
Véletlenül beraktam az ebay-en egy terméket a kosárba, de sehol sem találom, hogy hol tudom eltávolítani onnan. Most én vagyok bamba, vagy nincs rá lehetőség?
-
powerwade
senior tag
válasz denko #129111 üzenetére
Nekem GARAS márkájú mágneses kábelek és adapterek vannak itthon dögivel. Többek között ilyenek vannak a telefonjainkban (type-c, micro usb, lightning), a hurcibálós billentyűzetemben (type-c) stb... Otthon szinte minden szobában van 1 kábel, illetve az autóban is van egy, hogy könnyebben tudjam tölteni menet közben a telefont. Csak ajánlani tudom.
Amúgy sajna én is beszoptam a kickstarteres mágneses kábel kampányt (znaps), akkoriban csak ők léteztek(?) a piacon, vagyis csak igérgették, hogy jön a termék. 10e forintom bánta akkor Most meg egy ezresből megoldják nekem a kínaiak számomra tökéletes minőséggel (masszív fém ház, erős mágnes pl.)
[ Szerkesztve ]
-
-
tomazin
veterán
Fülhallgatóból (agybadugós) van valami jó ajánlat? KZ-ED9-em van/volt, de lehet elhagytam, úgyhogy rendelnem kellene valamit (occsóé)
[ Szerkesztve ]
-
powerwade
senior tag
válasz macilacus #129132 üzenetére
Passzolom. Nekem az autóban folyamatos kijelző és GPS használat mellett is feltölti az akksit menet közben, illeve kb. másfél óra alatt a a telefonomat. Engem más nem érdekel
De nézd meg a kommenteket, értékeléseket hátha valaki tudja ott, vagy a legegyszerűbb ha ráirsz a gyártóra.
[ Szerkesztve ]
-
macilacus
senior tag
Most jött a Banggoodról wireless mini billentyűzet szerintem tökéletes
2400.- tudtam megvenni és annyit simán megért
Ezt a hozzászólást is azzal Írtam. Azért nagy Í-vel mert egyedül hosszú kis "í" nem Írható vele
De így is több mint amire számítottam mivel alapból angol billentyűzet[ Szerkesztve ]
Mert úgy szerette Isten e világot, hogy az ő egyszülött Fiát adta, hogy valaki hiszen ő benne, el ne vesszen, hanem örök élete legyen.
-
macilacus
senior tag
válasz fateless #129138 üzenetére
Működik az í
Köszönöm a segítséget, így már nem csak jó a helyzet, hanem űber frankóA prédikátor 10:10-ben pedig így teljes
Prédikátor 10:10 Ha kicsorbul a vas, és nem köszörülik ki, akkor több erőt kell kifejteni. A helyesen alkalmazott bölcsesség a hasznos![ Szerkesztve ]
-
citkar
addikt
válasz citkar #127529 üzenetére
Megérkezett a Teclast P90 Pro tablet GB-ről.
90 és 100 USD között volt a teljes vételár. Működik, rendben van, a kamerája kissé gyengus. Jó kézbe venni, nem nyekereg, nem akar szétesni, ennyiért jó vétel volt.
Nem volt tele kínai appokkal (csak egy Teclastos OTA van rajta), 7.0-s droiddal jött, GAPPS telepítve volt, tud magyarul, működik. -
addikt
Kicsit specifikus kérdésekkel jövök.
1. A hűtőbe tehető levegő tisztító Xiaomi termék leírását jól értelmezem, hogy évenként újat kellene venni belőle?
2. A Xiaomi 33 inch soundbar-t optikaival TV-re kötve valóban nem változik a hangereje a TV távkapcsolójával állítva?
Sokan erre panaszkodnak, hogy oda kell menni magához az eszközhöz és a rajta lévő gombokkal lehet csak állítani, de igazából ezt nehezen hinném el így 2018-ban.
Személyes tapasztalatnak örülnék, ha valakinek lenne ilyenje, hogy mi a helyzet ezzel kapcsolatban. -
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Tud vki ajánlani jó ár/érték arányú hagyma szeletelőt?
Ez egy .50-es rombolópuska, elég szép visszarúgással.
-
Degeczi
nagyúr
válasz spileraaa #129146 üzenetére
Persze.
De az ilyenek közös nyűgje, h rosszul látható a kijelző, amin sokat segít a háttérvilágítás.
Az azonban persze csak állandó tápról üzemel folyamatosan, hiszen különben gyorsan lemerítené az elemeket, azért csak elemről használva alig pár mp-ig világít egy gombnyomás után. Amúgy háttérvilágítás nélkül ugyanúgy sokáig (akár egy évig) el kell ketyegnie, mint az enélküli modellek teszik.Némelyik hasonlóhoz (pl. legutóbb a Lidiben) eleve mellékelnek tápot, de az ehhez való USB-s valszeg akad otthon: bármilyen megfelel, mert nem nagy az áramfölvétele.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Robotporszívók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- BestBuy topik
- Hobby elektronika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest