Hirdetés
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hiányzik a gamer érzés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- Mi történik egy netes csalás után?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gingerbalm
aktív tag
válasz enginev3.0 #88707 üzenetére
pedig hogy megnéztünk volna egy xiaomi pizzát is
-
gingerbalm
aktív tag
[MiBand2 színes, egyszínű szíjak]
appban a szíj 67 cent, a bolt 1.01 dollár fölött 1 dolláros kupont ad, (get seller coupon), így két szíj 34 cent, vagyis darabja 44-45 Ft körüli
-
gingerbalm
aktív tag
válasz TheProb #89723 üzenetére
a szilikon a legolcsóbb, de van hozzá fém, sőt bőr is
(én a fémet nem bírom, ez ki is esik, bőr meg a rendes karórám szíja, azt azért nem duplikálom)
egy próbaszilikont már azelőtt berendeltem, hogy a mibandet megvettem volna, csak hogy megnézzem, és teszteljem, mit szól hozzá a kezem, gondoltam, ha nem szereti, akkor buktam egy szíjat, slussz, de tök jó, és mibanddel meg lassan két hete hordom
[ Szerkesztve ]
-
gingerbalm
aktív tag
válasz chatran #90534 üzenetére
Szívesen!
Nekem csütörtökön érkezett meg a pakk, még így is rekordgyorsasággal, szintén ilyen ömlesztett csomagolásban. Kellemes, puha tapintású mindkét szíj, pink és fluorzöld jött, a kapszula szépen belefekszik, és adtak ugyanígy fóliát is, utóbbit még nem próbáltam ki. Mijobs-félém még nincs, csak az eredeti fekete, amivel jött a cuccos, meg külön rendeltem még jóval előtte egy 70 centes zöldet próbaszíjnak, hogy egyáltalán érdemes-e mibandre pénzt kiadni, nem zavarja-e a kezemet a pánt.
-
gingerbalm
aktív tag
válasz Donki Hóte #93148 üzenetére
biztosan van olyan, hogy szereti valaki a xiaomit, de a miui-t nem, trebrona viszont azt írta, hogy aki szereti a xiaomit ÉS a miui-t
-
gingerbalm
aktív tag
válasz fateless #94462 üzenetére
ugyanennél a boltnál a kétszínű szíj appban 1,34, lejön az 1 dolcsi, így darabja csak 34 cent (a szürke-fehér meg csak 26)
[ Szerkesztve ]
-
gingerbalm
aktív tag
válasz pprod94 #95746 üzenetére
Attól is függ, hogy te milyet keresel. Én például a közepén lyukas nyerget nem szeretem, csak a telit, de a nyomáscsökkentő csatorna fontos.
Ezt vettem aliról, feketében, nem a géles, hanem a szivacsos változatát. A felülete sima, nem kezdi ki a nacit. Ez is szempont volt. Irtó kényelmes, bevált. A csomagban van mindkét oldalán állítható nyeregsínazonos színű rögzítőbilincs és még egy kulcsot is küldtek a felszereléshez.
[ Szerkesztve ]
-
gingerbalm
aktív tag
válasz pprod94 #95748 üzenetére
Szerintem előbb azért nézz szét, hogy most mi a helyzet itthon, hátha találsz. Én sok nyerget megnéztem pár hónapja webáruházas képen, katalógusban, videón, teszteken, aztán élőben is, de a többségével volt valami bajom. Ugye, a lyukasokat eleve elvetettem, emiatt kevesebb közül tudtam válogatni. Ami szintén kizáró tényező (nekem), hogy csomó nyergen volt valami, akár varrás, akár kifelé vagy befelé domborodó embléma, akár tapadós rész, de valami felületről kiemelkedő zavaró izéke, ezzel megint szűkült a kínálat. Végül a Selle Royalok között találtam számomra megfelelőt, de az ennél drágább. Ez ránézésre is tetszett, árban is, és végül abszolút bevált, olyan, amilyenre számítottam. Elég hamar meg is érkezett.
[ Szerkesztve ]
-
gingerbalm
aktív tag
válasz pprod94 #95785 üzenetére
Sokat nyűglődtem én is a kereséssel. Sőt, volt, amit meg is rendeltem hazai webshopból, fényes felülettel hirdették, direkt rá is kérdeztem, erre mattot küldtek. Szépen visszament a feladónak. Aztán rábukkantam erre az alin, és jó, hogy volt fényképes értékelés is vevőtől, valóban olyan, mint a fotón. Nekem nagyon megérte berendelni messzi földről.
-
gingerbalm
aktív tag
válasz verybigboy #97112 üzenetére
19:14-kor nekem még simán működött, mondjuk én alapból az appban lépegettem mindent
-
gingerbalm
aktív tag
válasz Remekelek28 #97257 üzenetére
én pár éve ilyen aldis saját vagy Sony elemeket használok, jobban bevált a duracellnél és az energizernél
-
gingerbalm
aktív tag
-
-
gingerbalm
aktív tag
válasz AndrewBlase #101690 üzenetére
Próbáld másik konnektorban/elosztóban. Bármilyen furán hangzik, itt már előfordult, hogy ez segített powerbanktöltésnél.
-
gingerbalm
aktív tag
válasz mr_kickass #101714 üzenetére
Igen, ezt válaszd.
-
gingerbalm
aktív tag
válasz mr_kickass #101720 üzenetére
Nekem eddig egy tabletrendelésem volt ezzel a szállítási módszerrel, 8 nap alatt ideért, és csak annyit fizettem érte, amit vásárláskor a paypal levont. Amikor a futár kihozta, már csupán aláírni kellett és kész.
-
gingerbalm
aktív tag
válasz J.Dancsi #119532 üzenetére
Most úgy látszik, a félreszállítás a módi. Nekem a március 15-ei héten volt egy csomagom, ami a tőlem 50 km-re lévő település postájára került, "személyes átvételre vár" státuszba, persze, még megyén belül. De gőzöm sincs, hogy miért vitték oda, se olyan utca nincs azon a településen, se olyan nevű címzett, mint én. Na mindegy, szóval ugye, nemzeti ünnep utáni pénteken derült ez ki a trackingből, aznap nem volt posta, szombaton tudtam leghamarabb hívni őket. Ügyintéző kérte az adataimat, elmondtam, hogy minek kéne a csomagon állnia, minden stimmelt, azt mondta, ezt sajnos, összefoghatták más pakkal. Hétfőn átadták továbbszállításra és kedden megkaptam.
Mondjuk ha nem telefonálok utána, a csoda tudja, hogy maguktól intézkedtek volna, vagy sem...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Csere-Beszámítás! White Gamer PC! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Asus Vivobook Pro 15.6 4K UHD
- Xfx Quick 308 Dobozos újszerű 3 hó Garancia!!!!!!!!!!!
- Dobozos Xiaomi Pad 5 6GB RAM, 128GB + toll, tokkal, fóliával, közel 1 év garanciával (emag), eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest