Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-07-22 08:41:00

LOGOUT.hu

Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#76715) Soulfly842


Soulfly842
addikt

Korábban már esett szó az Új családi mobil opcióról. Egy-két friss információt osztanék meg erről veletek.

2016. november 1-jétől bevezetésre kerül az új Családi mobil opció szolgáltatás.

· Hívószámonként 3 000 óra ingyenes mobil hang beszélgetés biztosított minden hónapban, a csoport minden tagja számára bármilyen időszakban.

Igénybe vehetik azok a Telekom mobil ügyfelek, akik legalább 2 lakossági, havidíjas mobil (hang) díjcsomaggal rendelkeznek.

Feltétel, hogy a havidíjas előfizetéseknek egy és ugyanazon folyószámlán kell lennie.

· A szolgáltatás havidíja: 190 Ft/SIM

Az opció havidíja a Magenta1 szolgáltatáscsomaggal rendelkező ügyfeleknél és az általuk bevont hívószámok esetében is 0 Ft (190 Ft/Hó helyett).

· A Családi mobil opció alapfeltétele minimum két, azonos folyószámlán lévő lakossági Telekom mobil havidíjas előfizetés megléte. A további bevont mobil havidíjas hívószámoknak is az adott folyószámlán kell lenniük, azaz közös havi számlán kell szerepelniük. Az adott csoportba maximum 5 Telekom mobilszám vonható be (ebből maximum 3 Domino is lehet).

- A szolgáltatás igénylésekor aktív felszólítási folyamat nem lehet.

Viszont, ami még érdekességként szolgálhat:

Ha egy azon néven van több előfizetés, de a családi opció miatt kéri az ügyfél ezeknek az egy folyószámlára történő rendezését - akkor díjmentes a folyamat.

További díjmentes átírási esetek:
- Ha különböző előfizetői néven vannak a bevonandó postpaid telefonszámok, de a két ügyfél (ugyanaz a család, háztartás) számlaküldési címe azonos volt az igénybejelentés napjáig is, vagy
- Meglévő Magenta1 ügyfelek esetében, ha a saját nevére/folyószámlájára szeretne hozni valakit a kedvezmény igénybevételéhez az előfizető, akkor ebben az esetben is ingyenes az átírás.

Számhordozási kedvezmények:
- Minden új mobil előfizető, aki versenytárstól hozza át mobil előfizetését, Next S díjcsomag esetén 1 000 Ft kedvezmény, míg Next M csomag választása esetén 2 000 Ft kedvezményt kap a teljes két éves hűségidőszak alatt.

A kedvezmény a társkártyákra vonatkozóan is biztosított, de a korábban beharangozott társkártya kedvezmény ezen felül érvényesül! (tehát next s aranytárskártyánál a fent megjelölt kedvezményen felül -700 Ft 1 évig; Next M aranytárskártyánál a fent megjelölt kedvezményeken felül -1500 Ft 1 évig.)

Eszerint: Next S ATK 1 évig 3790 Ft, 2. év 4490 Ft.
Next M ATK 1. évben 6490 (!) Ft, második évben 7990 Ft.
(az árak e-pack kedvezménnyel együtt értendőek!)

Ez azért így nem rossz!

Számhordozásra fel! :))

Új dominos opciók:

Az önkiszolgáló felületek teljesértékű indulását követően telefonos ügyfélszolgálaton már nem lehet igényelni a módosítást majd, de az alábbi önkiszolgáló felületeken igen:

- 1777 -es telefonszám
- *111#-es USSD -s felület
- Webes felület
- Telekom applikáció.

Technikai alapinternet szolgáltatás dominós telefonszámokra.

Friss feltöltést követően a dominó telefonszámokra felkerül egy technikai itnernet jelölő, ami ahhoz segíti hozzá az ügyfeleket, hogy alapinternet nélkül is igénybe vehessék a promóciós internet szolgáltatásokat (pl. új dominóhoz 90 napig felhasználható 1 GB-s internet).

Önkiszolgáló felületeken is megfog ez jelenni feltehetőleg TechNET elnevezéssel, de addig csak az új egyenleg feltöltésekhez kerül csak fel automatikusan.

A szolgáltatás technikai jelölője már felkerül a fent megjelölt esetben (egyenleg feltöltés), de hogy technikailag működik-e, vagy csak 15-től, arról úgy is írni fogtok ;)

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.