Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  Milyen routert? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-26 09:20:33

LOGOUT.hu

Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. április

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#9293) Beri válasza kasza blanka (#9291) üzenetére


Beri
addikt

Tehát a 60 vs 80Mbit WAN to LAN nagy különbség (542G-741ND), viszont a cirka kétszeres tempó wifin (741-941ND) fölösleges? :)

srác vett egy 542-t, de nincs szüksége az ap router módra. erre mondtam, hogy rosszul döntött, mert ennyiért 741-et kap, ami egy újabb típus, támogatottabb, többet tud vmivel, és még adnak ki hozzá új firmware-eket az 542-vel szemben
Netán az 543-ra és a client módra gondolsz? Mire érted ezt a "támogatottabb" dolgot? Az pedig, hogy (saját megfigyelésed szerint) sűrűbben jön fw a 741-re, csak annak tudható be, hogy frissebb modellről van szó.

erre jött kali, hogy de hát az csak lite n, a 941 meg full n. és? ha egyszer csak g-re van igénye az illetőnek, akkor miért venne 941-et?
Ennyi erővel mért venne akár 741-et? Értem én, hogy ár/érték, folyamatosan arról írtam ebbe a topicba, olvass csak vissza. Viszont van aki minden körülmények között a legolcsóbb megoldást keresi. Nem fogom azt mondani senkinek, hogy vegye meg x routert, mert az hűdejó. Csak rábökök a legolcsóbb megoldásra, aztán ha több belefér a keretbe, majd följebbről válogat. Én is mindenkit arra buzdítanék, hogy válasszon 741-et, vagy 941-et, de akinek minden fillér számít, akkor is örül, ha 500 forintot spórol.

Lényeg a lényeg, nekem nem kell kiselőadást tartanod a tp-link termékpalettájáról. Nem tudsz újat mondani. Minden, amit írtál (és nem belemagyarázás, önigazolás), már nagyon sokszor meg lett említve itt korábban.

khm mármint te értetted félre pedig ott volt az idézett mondatod a hsz-em elején
Nem, nem tettem. Csak hittem benne, hogy nem veszed személyes sértésnek, ha valakinek más a véleménye. Gondoltam, közben rájösz, hogy túlliheged a golgot.
Próbálok én optimista lenni, csak nem hagyják :DDD

[ Szerkesztve ]

eladó Aromamizer RDTA V1

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  Milyen routert? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.