Hirdetés

2024. május 12., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-22 13:48:44

LOGOUT.hu

Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#82016) Kobe válasza julius666 (#82013) üzenetére


Kobe
veterán

Ez ugyanaz az ertelmetlen pavatanc, mint amit a mocskosbrusszelita szankciokkal csinalnak. Csak a kevesbe latvanyosabb fajta.

Pl. Annak arulja mar el nekem valaki, logikailag mi a f*szom ertelme van, hogy a kopcosek jarnak ki megszavazni a szankcios csomagokat es kozben youtubeon bzdmeg fizetett reklam megy, mit megy, omlik azzal a dumaval hogy karigeri eroszakolta ki a szankcios csomagot.
A nem tom hanyszazezer fovarosi fideszes szavazo majd 3 fokkal jobban,melegebben, kevesbe fazosan fogja erezni magat a csutkara tekert futes mellett az irodaban, mert hat a karigeri, megsem a kopcos intezte?
Tenyleg _ennyire_ hulye lenne a fovarosi centrum, hogy elhiszik hohy budapest ellenzeki polgarmestere jar ki EUs mandatum nelkul szankciokrol lobbizni?

Ebbol a szitubol nyertesen nem tudnak kijonni, es szerintem ok is erzik, ezert toljak fullba a bipolarist mostanaban.
Vagy az van, hogy idehaza kellene beismerni a szavazok fele, hogy a valos ertelmi kepessegeiknel joval nagyobb idiotaknak neztek a valasztopolgikat,csak mert populizmus (ez ugye a hazudtunk reggel delben este c monolog narancs valtozata lenne), vagy pedig mocskosbrusszel fele kellene deklaralni, hogy akkor draga burokratak a ti penzeteken voltakepp 12 evig lukashenko bacsisat jatszottunk.
De valamilyen beismeres nelkul ebbol a szitubol mar nem fognak tudni kilavirozni.

Szvsz az orszagnak es az EUnak is sokkal jobbat tenne, ha 1 euro tamogatas utalasa nelkul hagynak az egesz orszagot a sajat szaraba belerohadni. 12 evig hagytak hogy a szar huzza le a wct, egy normalis, nem takonygerincu unioban eleg lett volna 1 hetveget eltolteni magyarorszagon, vegigmenni autoval 1-2 telepulesen, 1000x gyorsabban 1000x relevansabb korkepet kaptak volna arrol, mi folyik itt, mire megy a penz.
Ilyen a meseben nincs hogy 12 evig emelkedett hangvetelu allasfoglalo levelecskekben huzzak az idot, es kozben a sajat penzuket arra adjak, hogy ezt a szemet, sajat maguk ellen szolo propagandat finanszirozzak belole.....agyrem, tenyleg a kafkai ertelemben vett agyrem, amit ha nem te magad latnad nap mint nap, nem is hinned el.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.