Hirdetés

2024. május 11., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-22 13:48:44

LOGOUT.hu

Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#75012) HussarF válasza HoTDoG (#74937) üzenetére


HussarF
addikt

Azért sztem nem kellett nagy jövőbelátás ahhoz, hogy a céges lízingelt autót fix kamatos konstrukcióban vegye az ember a változó helyett, mert beüthet brmikor a krach. Volt egy bő fél százalék különbség a változó javára, de azért az már tavaly meg tavalyelőtt is látszott, hogy nem túl nagy ár a biztonságért.
Tőlem is kérdezgetik tegnap óta, hogy most akkor a zöldet nem tudom már 480-ért tankolni? Meg kellett nyugtatnom mindenkit, hogy abba 98-as oktán kell minimum, szóval eddig sem a MOL állta a Fast&Furious epizódjaim költségeit.

De az igazán nagy "adóoptimalizálók" eddig is német rendszámmal futották a kocsikat, tartós bérlet konstrukcióban, szóval már régóta nem tankolhattak olcsón.

#74955 PredatorZoli
Mondjuk, ha nem lesz megegyezés, azzal az EU tenne egy nagy lépést a HUXIT felé. Azok nélkül az összegek nélkül újra kéne számolni akkor, hogy mennyit is fizetünk be és mennyit kapunk. Lehet kijönne, hogy nettó befizetővé válunk.
Érdekes kérdés, hogy vajon mennyire érné meg nekünk akkor az EU tagság. Nyilván a nyitott határok, vámmentesség, stb. még így is nagy hasznot hozó dolgok, de nem hiszem, hogy egy ilyen lépés az EU-nak is érdeke lenne. Főleg, hogy most már van precedens az EU-ból kilépésre - sokkal kevesebbért is.

Szóval az EU-s pénzek érkezése nem is csak annak a közvetlen hatásnak a szempontjából lényeges, hogy most ez erősíti-e a forintot, vagy nem, hanem ha az EU úgy dönt, hogy nem küld pénzt, azzal maga deklarálja, hogy nem fontos neki Mo. tagsága. És akkor a befektetéseket tényleg újra kell pozícionálni.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.