Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
aujjobba
addikt
Kis KBC tapasztalat:
Forintot utaltam be hozzájuk, néhány perc alatt jóvá lett írva, pedig gyűjtőszámlára ment.
Nincs külön devizaváltás, tehát azt nem tudod megcsinálni mint RC-n, hogy először váltasz majd valamikor felhasználod.
Kizárólag a tranzakcióval együtt vált, tehát amikor mondjuk épp eurós ETF-et veszel, és csak annyit (egy kis ráhagyással) amennyi a tranzakcióhoz kell.
Így elég sok maradék keletkezik, forintból ugye amit nem váltott át, euróból pedig a ráhagyásnak megfelelő összeg.
A váltásnak nincs díja, ellenben az árfolyam nem a legjobb.
Én kb. 1000 eurót váltottam, a középtől 3 forinttal drágábban (375 vs. 378), így ez összesen kb. 3000 forintba került, szemben az RC 5 eurós minimum díjával és normális árfolyamával.Az ügyfélszolgálat első látásra jónak tűnik, bankszámla kivonatot küldtem nekik e-mailben, hogy vegyék fel a számlaszámom a rendszerbe. Ezt néhány perc alatt elintézték.
A MobilBroker és a WebBroker jól használható, fényévekre van az RC-től. A biztonsági funkciók külön tetszenek, QR kódos beléptetés, mindenhez félperces lejáratú jelszót generál a mobilapp, ennek valahogy így kell működnie a huszonegyedik században.
Ami számomra kicsit negatívum volt, hogy a számlanyitási folyamat személyes azonosítási részére csak a jelentkezéstől számított 2 hétre kaptam időpontot, Budapesten.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Hardcore café
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- BestBuy topik
- OLED TV topic
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Android szakmai topik
- További aktív témák...
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs