Hirdetés

2024. június 5., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-22 13:48:44

LOGOUT.hu

Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#100845) julius666 válasza tandankin (#100840) üzenetére


julius666
addikt

Annyi eszük legalább volt, hogy hagytak 1 év átmeneti időt, így aki 30 év felett jövőre várandós lesz még igénybe tudja majd venni.

Úgyis tudom, hogy jön majd pár megmondóember pár egyéni példával ahol a retard ismerősei elverték az "ingyenhitelt" új autóra meg utazásra, de a többség értelmesen használta azért, elsősorban saját ingatlanhoz (vagy kiegészíteni a hitelt, vagy szerencsétlenebb esetben akár az önrészhez is beszámítható a babaváró). Ez jól látszik a statisztikákból, az ingatlan hitelezéssel együtt szakadt be a babaváró igénylések száma is.

Akik terhesség mellett intézik a saját ingatlant azok, khm, szerintem nem túl szerencsések. Ismerősi körben volt ilyen példa, terhesség mellé építkezés, hát, hogy is mondjam, a kapcsolatukat biztosan nem vitte előre... Elég ha annyit mondok, hogy szerencsétlen srác azóta is nyugtatókon él.

Szóval annak, akinek jövőre le KELL gyártania egy gyereket és közben ingatlant szereznie, nos, azt nem irigylem...

Egyébként CSOK-ért szerintem annyira nem kár. Ismerősi körben alig volt aki felvette, nem véletlenül. Babaváróért kár, az ténylegesen nagy segítség volt fiataloknak még akkor is, ha nyilván fújt valamennyit az ingatlanpiacon az is.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.