Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnum_
nagyúr
válasz
pit stop #95746 üzenetére
Feheret ES szurket latokna legtobbet, a FB csoportbannis igy oszlik el kb.
Focvis: ez meg pont nem FL, ammá' draga lett volna. De a 60-80km nekem OK lesz a jo idoben (hetvegen annyira kiugrom, hogy a kozelben feltoltom teljesen, ma a proba 10perc alatt 7% ment bele).
Sajnos csak ket het mulva tudok olajat (meg gyertyat) cserelni ido hianyaban, na mindegy. Utana megy fekfolyadek cserere.
Holnap leadom egy embernek a hazi toltot javitasra, mert videken kelleni fog, ugyanis szulovarosomban NINCS autotolto. -
-
pit stop
addikt
válasz
máyköl #95734 üzenetére
Nem. Tavaly lett kèrdezve rendőrség, vagy valami hatóság - egy van az országban ami nèzte, de az se üzemel. Bizonyíthatóság körülmènyessège miatt (meg ebből nem jönne úgy pénz) nincs azt mondták/írták.
Én egyre több helyen nem lámpánál látok fura kamerákat, de nem forgalmat figyeli, mert nem olyan szakasz. Ha eszembe jut majd fotózom.
Saint: Gratu, sok balesetmenteset! Nem egy tucat szín Amperák között
-
-
EQMontoya
veterán
válasz
KisApám #95737 üzenetére
Az ügyvédi irodának írd meg, hogy nem ismered el a követelést, csak a 30 napon belüli részét.
Mivel ajánlott levelet küldtek, a postától vissza kellett kapniuk, hogy a címzett elköltözött, tehát még kézbesítési vélelem sem állhatot be.
Amennyiben ez megtörtént volna, az ügyvédi irodának a megfelelő postai papírokkal (vagy sikeres kézbesítés, vagy "címzett nem kereste") kellene ezt alátámasztania. De ha Te igazolni tudod, hogy 6 éve elköltöztél (lakcímkártya + kiállítási dátum bőven elég), akkor ennyi, nem nagyon lesz ezen vita. Után megfizeted az alap 15k-s büntit, és csáó. -
-
KisApám
addikt
válasz
proof88 #95725 üzenetére
Hasonló!!!
A 6 évvel ezelőtti (!!!) címemre küldte a levelet 2 alkalommal is a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. a pótdíjbefizetés miatt(a gépkocsi papírján is meg lett változtatva a lakcímem, nem csak a lakcímkártya)
Utána jött egy Ügyvédi Irodától, hogy fizessek 59 500 Ft-ot... persze az ügyvédi iroda egyből megtalált... -
Magnum_
nagyúr
válasz
EQMontoya #95733 üzenetére
Arrol nem beszelunk
Mondom, azert kerult haza a garazsba, hogy ne mashol alljon hetfoig.Koszkosz!
Full fekete belso (oldalkarpit alap ezust), apro karcok, faszazast igenyli, 2012/12, 183k km (tegnap ugye 1400km kerult bele), szerviztortenetileg, tarolt hibakat tekintve OK (csak egyszer volt egy kormanyzar hiba, de az mindenkinel), viz szint ok (de ratoltettem, hogy megnyugodjak), otthoni tolto nem jo, azt csereltetni fogom (vagy javitas esetleg), utcai kabel ok, minden mukodik, futomu, fek rendben, toltonyilas gombnyomasra nyilik, magatol teljesen, wd40-et igenyelt, mert szorult, most ok. Itthon ezek 4M felett mennek.
Viszont ehhez a szinhez mar nem megy a plasti dip, amit vettem, azt adhatom el -
-
máyköl
veterán
-
-
Magnum_
nagyúr
-
proof88
addikt
válasz
KisApám #95719 üzenetére
Még mindig jobb mintha egy behajtótól kapnál kamatos követelést, pont a napokban hallottam ezt a sztorit, hogy az útdíjfiz. szolgáltató az autó tulajdonosnak csak az ideiglenes lakcímére küldte el az értesítőt, aki nem is tudott róla, nem lett kiküldve ugyanez az állandó lakcímre, csak akkor amikor a behajtó cég küldte hogy fizetni kéne a tartozást.
-
KisApám
addikt
válasz
KisApám #95712 üzenetére
És mivel 13.-a van, erre kapok egy FIZETÉSI FELSZÓLÍTÁST a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt-tól egy ügyvédi irodán keresztül, hogy tavaly szeptemberben GY33B-M0 Rákospalota részen voltam [azt írják: GY33B-M0 Rákospalota (71,9 km előző)], és fizessek úthasználati pótdíjat...
senki nem szólt még előtte, erre egyből egy ügyvédi iroda küld levelet. Hirtelen azt sem tudom melyik az az útrész...
-
Lidl ablaktörlővel van valakinek hosszútávú tapasztalata? Azzal, amit szettben lehet kapni. Jövő hétfőtől autós akciók lesznek, biztos lesz ablaktörlő is.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
stickermajom #95704 üzenetére
Ha éves országos, jöhet.
-
KisApám
addikt
Sziasztok! Kb. 1,5 órája enyhén belém jöttek hátulról (Skoda Octavia Tour-ba, 2005), jobb hátsó indexnek annyi illetve a kasznit jobb hátul oldalt benyomta az index mellett. Hova érdemes vinni karosszéria lakatoshoz, ahol kárfelmérés is van és talán a biztosítóval is felveszik a kapcsolatot, no meg jól dolgoznak?
28 éve vezetek, eddig ez a legnagyobb balesetem, és remélem maradni fog a legnagyobb. -
-
EQMontoya
veterán
válasz
brumi1024 #95709 üzenetére
Azért arról is mesélhetne nekem valaki, hogy egy led fényszórón mi kerül 600.000Ft-ba, vagy még többe.
Amikor egy jó minőségű Osram led izzó nincs 2000Ft, és a lednek amúgy is előnye, hogy eléggé irányított fénye van, tehát még nagyon projektor se kell, hogy jó irányba világítson.
Szóval igazából faék egyszerűségű technológia ma már az egész. -
brumi1024
veterán
válasz
bitpork #95708 üzenetére
Hülyének is megéri. Kíváncsi leszek az új Audik OLED hátsólámpáira, meg az új mátrix LED-ekre...
-
-
brumi1024
veterán
válasz
bitpork #95706 üzenetére
Vettél kettőt tartalékba? Csak a jobb
-
Muhahahah!
Egy pár bi-xenon, két projektoros lámpa bontva 130k! Muhahaha.
Új hozzászólás Aktív témák
- Suzuki topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- PlayStation 5
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Milyen videókártyát?
- Realme GT 5G - versenyképes
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- További aktív témák...
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Gree klíma AKCIÓS áron beszereléssel együtt!
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Babzsák fotel (Dr. Relax - Gamer, sötét zöld, keveset használt, hibátlan)
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest