Új hozzászólás Aktív témák
-
sebijani1982
senior tag
válasz
svgyula #1203 üzenetére
Köszi!
Nekem lejött gyárilag.
Viszont eszméletlen nehezen állt fel utána a rendszer..."Ob's stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, Der Tag glühend heiß Oder eiskalt die Nacht. Bestaubt sind die Gesichter, Doch froh ist unser Sinn, Ist unser Sinn; Es braust unser Panzer Im Sturmwind dahin."
-
svgyula
addikt
Üdv Urak! Van frissítés a telefonra, ha valaki nem kapja meg innen le lehet tölteni. #578-as hozzászólás alatt van a link.
Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
sebijani1982
senior tag
Sziasztok!
link A képernyő fordítása lehetőség az intelligens oldalsávon, működik?
Illetve, ha képernyő fotót csináltok, akkor a képre bökve, a lehetőségeknél nálatok is eltűnt a FORDÍTÁS opció?
Vagy az én telómban nem kerek valami?"Ob's stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, Der Tag glühend heiß Oder eiskalt die Nacht. Bestaubt sind die Gesichter, Doch froh ist unser Sinn, Ist unser Sinn; Es braust unser Panzer Im Sturmwind dahin."
-
svgyula
addikt
Üdv ha jár még valaki errefelé!?
Kijött egy frissítés 2024.11.07. dátummal.
#563 hozzászólás tartalmazza az EU verzió linkjét.Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
cserix
tag
-
sebijani1982
senior tag
Parancsolj:
1.
2. (ez gt master videó!!!)
3."Ob's stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, Der Tag glühend heiß Oder eiskalt die Nacht. Bestaubt sind die Gesichter, Doch froh ist unser Sinn, Ist unser Sinn; Es braust unser Panzer Im Sturmwind dahin."
-
cserix
tag
válasz
sebijani1982 #1196 üzenetére
Szia
Tudnál linkelni aksicserés videót. Engem is érdekel a csere, bár az enyém még bír 1 napot.BlackBerry Q10 - Bold 9900 - Passport - KeyOne - realme GT 5G
-
sebijani1982
senior tag
Akkumulátort honnan lenne érdemes rendelni.
Nem tűnik vészesnek a csere videó alapján, gari már lejárt amúgy is.
Anno Huawei P9-en már kijelzőt is cseréltem, talán ezt sem cseszném el..
Sajnos 3 óránál többet nem bír már a készülék, állandóan egy százalékon (vagy "zsinóros" telefonként éppen, ameddig jut a töltés) vergődik szegény teló...link
Lecserélni az egész telót nem szeretném, mindenben kiszolgál."Ob's stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, Der Tag glühend heiß Oder eiskalt die Nacht. Bestaubt sind die Gesichter, Doch froh ist unser Sinn, Ist unser Sinn; Es braust unser Panzer Im Sturmwind dahin."
-
svgyula
addikt
válasz
-=RelakS=- #1194 üzenetére
Sajna nem mindenkinél szokott működni. Emlékeim szerint nálam az itt jelzett frissítés 3-4 héttel később vagy egyáltalán nem jött meg. Pedig magyarországi medimart vásárlás volt anno'.
Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
svgyula
addikt
válasz
sebijani1982 #1192 üzenetére
Igen elírtam az 5-öt.
-
sebijani1982
senior tag
válasz
svgyula #1191 üzenetére
Köszi szépen!
Apró pontosítás, az #534-es hozzászólás második linkje kell az eu verzióhoz."Ob's stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, Der Tag glühend heiß Oder eiskalt die Nacht. Bestaubt sind die Gesichter, Doch froh ist unser Sinn, Ist unser Sinn; Es braust unser Panzer Im Sturmwind dahin."
-
svgyula
addikt
Üdv Urak! Jó hír van letölthető frissítés a telefonra.
#334 hozzászólás EU ROM a második link.Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
svgyula
addikt
Szia! Azt próbáld meg, hogy az alkalmazás adatainál törölj ki mindent. Az alaphelyzetbe rakja az alkalmazást. Valamint ne engedd egyik alkalmazást sem optimalizálni. Igaz az enyém a GT2 Pro de február óta nincs akkumulátor alkalmazás fent! Töröltem ADBAppControl segítségével. Azóta nincs semmi gond.
-
ajapi
tag
kb 2 hete nem jönnek át a banki push üzenetek. addig rendben műkődtek, nem töltölttem le semmi appot mostanság. minden üzeneteket kezelő appot végignéztem, újraindítottam.
Valami ötlet, hogy mit tehetnék még?
köszi -
svgyula
addikt
válasz
sebijani1982 #1185 üzenetére
Üdv! Egy tanács a kinti fórumok tapasztalatai alapján. Mivel most a főverzió(android) is frissült ajánlatos csinálni egy rendszer mentést majd egy gyári visszaállítást. Utána visszatölteni a rendszer mentést! Ezzel a rendszer minden változtatását aktiválni lehet és elkerülhetőek az anomáliák!
Nem az ördögtől való a történet. Kell egy sd vagy pendriva csatlakoztatni kell a telefonhoz. A beállítások-további beállítások-biztonsági mentés és alaphelyzetbe állítás-biztonsági mentés és migrálás-helyi biztonsági mentés- itt előzetesen csatlakoztatni kell az adathordozót!! majd új biztonsági mentés- külső tárhelyre.
Ha ez elkészült akkor gyári visszaállítás. Újraindítás után ugyaninnen a visszaállítást kell kiválasztani.
utóirat: amíg megvolt én így csináltam a 11->12->13-ra váltáskor
mindig működött rendesen, de most már egy éve nincs meg így nem tudod kipróbálni[ Szerkesztve ]
-
sebijani1982
senior tag
-
svgyula
addikt
válasz
svgyula #1181 üzenetére
Nos Urak! Tévedtem!
Megjelent letölthető az EU android 14 UI 5.0 ROM.
Ha esetleg a főoldalra dob valakit a link akkor a 26. oldal #320 hozzászólás alatt találja a letöltési lehetőséget.
Lehet fel fogja ajánlani egy-két emberkének de mindenkinek biztosan nem. Ezért linkeltem.Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
svgyula
addikt
Üdv! Háát figyelem egy ideje (többek között) a nemzetközi fórumot a hírek miatt. Erre a telefonra kijött 2db Kínai, 2db Indiai ROM a legutolsó ebből tegnap előtt. De a srác aki ezeket szokta linkelni az EU-ba készült szoftverről nem tudott információt adni.
Mivel egyéb régiókra már több android 14-es szoftver ezeknek a frissítése is kijött én nem zárom ki annak a lehetőségét, hogy az EU-nál már marad és nem lesz több frissítés. Köszönjük meg az EU mókoltatásainak ezt! Nyilván ez a gyártók fityisze az unió felé.
Egy semmitmondó nagyságú piac és külön ide módosított szoftvert igényel->ez a vicc kategória.Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
svgyula
addikt
Szia! Alapból szerintem először a tárcsázó adatait kellene törölni.
Beállítások-Alkalmazások-tárcsázó-Tárolóhely használat->törlés.
Elméletileg alapbeállításokról indul újra.
Én nem a gyárit használtam anno' így jobb ötletem nincs. Más alkalmazásnál rezeg a telefon?Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
Sinu
senior tag
Sziasztok,
Egy ideje nem rezeg a telefonom beérkező hívás esetén. Beállításokon belül a rezgés csengéskor be van kapcsolva, erőssége a maximumra van állítva. Nincs bekapcsolva semmilyen akkukímélő mód. Mit lehetne még megnézni ami esetleg módosíthatja? Vagy marad a gyári visszaállítás?
egyenlőre ≠ egyelőre
-
svgyula
addikt
válasz
sebijani1982 #1176 üzenetére
Március 21.-óta letölthető az indiai és a kínai verzió. Ezek a fő tesztelési helyek.
A frissített 27.-én kijött kínai verzió is realme ui. 3.0
Arról is volt szó, hogy jön az EU verzió csak hónapok kérdése....Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
sebijani1982
senior tag
Nyílt béta Indiában!
Android 14 és UI 5.0"Ob's stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, Der Tag glühend heiß Oder eiskalt die Nacht. Bestaubt sind die Gesichter, Doch froh ist unser Sinn, Ist unser Sinn; Es braust unser Panzer Im Sturmwind dahin."
-
sebijani1982
senior tag
válasz
svgyula #1174 üzenetére
Köszi a tippet.
Egyelőre az Akkumulátor app adatait töröltem (nem gondoltam rá, hogy külön appként létezik, mindig csak a Beállítások menüben néztem menüpontként), meglátom, hoz-e javulást...
Ha nem, akkor a drasztikus módszer jön, amit felvázoltál, némi utána olvasás után..."Ob's stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, Der Tag glühend heiß Oder eiskalt die Nacht. Bestaubt sind die Gesichter, Doch froh ist unser Sinn, Ist unser Sinn; Es braust unser Panzer Im Sturmwind dahin."
-
svgyula
addikt
válasz
sebijani1982 #1173 üzenetére
Szia! Nálam az egész akkumulátor sz@rságot ADB-n keresztül letakarítottam! Nekem normálisan merült de állandóan belepofázott az életembe, hogy szerinte nekem mit kellene használni! A régi gt-nél ki lehetett az alkalmazás jelzést kapcsolni de ezen a 14-re váltás után már az sem ment
ezért jött a takarítás!
Azóta mint kiderült az akkumulátor alkalmazás volt a legnagyobb fogyasztó!!! Ez a com.oneplus.battery alkalmazás. Nyilván én a GT 2 Pro telón csináltam. De nagyjából ugyanazzal a saját használattal (máséról nem tudok nyilván nyilatkozni) nekem duplázódott az üzemidő! Én sem akartam elhinni először de azóta nálam 4-5 !nap! lett az üzemidő. Semmilyen akkumulátor alkalmazás nincs csak a töltöttséget jelzi a kis ikon és kész! Ugyanúgy veszi a gyors töltést mint előtte.Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
sebijani1982
senior tag
Sziasztok!
Az elmúlt egy hétben az alábbi bosszantó hiba jelentkezik.
Az akkumulátor drasztikus sebességgel merül, a kijelzés szerint, azonban órákat elvan 1%-on...
Telefon Beállítások/akkumulátor: link
Accubattery: linkPróbáltam:
- többszöri újraindítást, nem hozott eredményt.
- nélkülözhető alkalmazásoktól megvonni a háttér/automatikus indulás engedélyt.Factory resetet nem szeretnék, ha megúszható, mert kvázi a pc-met váltotta ki a teló, s "mindent" erről intézek...
Megdögölhetett az akksi?
Vagy valami beragadt?RMX2202_13.1.0.1921(EX01) a verzió
"Ob's stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, Der Tag glühend heiß Oder eiskalt die Nacht. Bestaubt sind die Gesichter, Doch froh ist unser Sinn, Ist unser Sinn; Es braust unser Panzer Im Sturmwind dahin."
-
svgyula
addikt
válasz
bostone #1170 üzenetére
Hát Úgy néz ki még megy a mókolása ennek a telefonnak is.
Kint van az indiai droid 14 ROM. Nyilván eltart még egy ideig de már meglesz nektek is.Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
svgyula
addikt
válasz
bostone #1168 üzenetére
Háááát a telefon kiadásának dátuma: 2021, Március 4.
Megvolt a 2db főverzió A12, A13, az android 14-et nem tudom!?
Elméletileg azt írták a fórumon, hogy még képesek lehetnek megszülni, de csak valamikor minden egyéb és főleg újabb készülék után talán április környékén. A GT2 Pro-ra is csak január elején jött az EU verzió. Mert az igaz, hogy kiadták november elején, de Indiába! Most is az lesz(ha??) az első és amennyiben az indiai ROM meglesz akkor van reményetek arra, hogy ha másképpen nem is(sötét balkán) letöltve az XDA oldaláról fel lehet rakni.Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
svgyula
addikt
Üdv Urak! Letölthető a Full OTA F.20! Ez az EU verzió RMX2202_13.1.0.1921(EX01)
-
svgyula
addikt
válasz
sebijani1982 #1164 üzenetére
Még egy dolog. Én évek óta használok ilyen "filléres" cuccot. Soha nem volt eddig koszolódás.
-
svgyula
addikt
válasz
sebijani1982 #1164 üzenetére
Szia! Nem lehet koszos az USB csatlakozó? Porcica-nedveség elég jó masszát ad egy zárlathoz hasonló mutatványhoz. Nagyító-fogpiszkáló-alkoholos törlés-psóba.
-
sebijani1982
senior tag
Az alábbi képen látható dolog másnál is előfordul?
Nevezetesen, hogy néha észreveszem, hogy hiába van töltőn a készülék, csak merül tovább.
Ami az érdekes, hogy lehúzom töltőről a jobb felső sarokban "töltésen" marad az akkumulátor, viszont a merülés drasztikus mértékű!
A képen látható 33 % helyett mostanra csak 25%-ot mutat.
Újraindítás helyrehozza a dolgot, de elég kellemetlen, hogy havonta 1-2 alkalommal eljátssza ezt a telefon."Ob's stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, Der Tag glühend heiß Oder eiskalt die Nacht. Bestaubt sind die Gesichter, Doch froh ist unser Sinn, Ist unser Sinn; Es braust unser Panzer Im Sturmwind dahin."
-
svgyula
addikt
válasz
-=RelakS=- #1161 üzenetére
Az lesz az! Csak az összefoglalt megnevezése más. A linken esetleg elolvasod az információt ott egyből kiderül, hogy ugyanarról van szó.
-
bostone
addikt
Nézzenek oda
-
svgyula
addikt
Akit érdekel:
RMX2202_11.F.19_EU_203112181851Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
gabor1974
tag
-
gabor1974
tag
Helló. Mennyi átlagos üzemidő , játék nélkül? Xiaomi 11T utódnak venném, nejemnek van gt2 proja ő elégedett vele, de az most nem fér bele a büdzsémbe.
-
sebijani1982
senior tag
válasz
bostone #1153 üzenetére
Nem tapasztaltam még problémát...
(Bár korlátlan mobil netem van, így wifit nem használok)"Ob's stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, Der Tag glühend heiß Oder eiskalt die Nacht. Bestaubt sind die Gesichter, Doch froh ist unser Sinn, Ist unser Sinn; Es braust unser Panzer Im Sturmwind dahin."
-
bostone
addikt
válasz
sebijani1982 #1152 üzenetére
Már nem emlékszem pontosan, valamelyik frissítést követően olyan bőszen dobálta el a wifit.
Most minden oké? -
sebijani1982
senior tag
Frissítés érkezett:
RMX2202_13.1.0.1630(EX01) | Official versionSecurity: Integrates the October 2023 Android security patch to enhance system security. System: Optimize the system performance in some scenarios to make your phone run more stably
"Ob's stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, Der Tag glühend heiß Oder eiskalt die Nacht. Bestaubt sind die Gesichter, Doch froh ist unser Sinn, Ist unser Sinn; Es braust unser Panzer Im Sturmwind dahin."
-
-=RelakS=-
veterán
A ColorOS féle My Files alkalmazásnál nálatok is lekerült a telefon a kompatibilitási listáról?
Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
-=RelakS=-
veterán
Engem az zavar, hogy már szinte naponta vannak frissítések. Egy fejlesztő pushol valamit, már tolják is ki a népnek, vagy mi?
Az persze már szinte elképzelhetetlen, hogy oda legyen írva, hogy mégis mit javítottak.Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
blueye
veterán
válasz
-=RelakS=- #1148 üzenetére
Miért gond hogy frissítések vannak?
Novat használtam. -
-=RelakS=-
veterán
Két kérdés:
Ti bekapcsoljátok az automatikus alkalmazás frissítést? kezd kicsit bosszantani, hogy egyes alkalmazások szinte naponta frissítenek, pár nap alatt meg 40-50 alkalmazás felgyűlik, hogy frissítene.Milyen launchert használtok? Apexet használtam eddig, de ma feltűnt, hogy felszívódott a play áruházból, és a licensemet sem fogadja el, így maradnak a próbaverziós funkciók.
-
blueye
veterán
Pozitív meglepetés
[Realme UI 5.0 based on Android 14 update][ Szerkesztve ]
-
rigoberto
őstag
Valaki tudja, hogy ha sms-t akarok írni, miért azt hozza be hogy RCS-üzenet?
Az nem sima sms, és nem is kapja meg a címzet.
Egyáltalán mi ez?
Hogy lehet ezt kapcsolni? -
sebijani1982
senior tag
Sziasztok!
Ha hotspotként használjátok a telefont, nálatok is extrém módon merül a készülék?
link
F1-et nézek xiaomi tv-s kütyüre adva wi-fi-t a realme-ről. Kikapcsolt kijelző mellett, töltőre dugva kb. 3/4 óra alatt 0-ra merült és újraindult a teló.
Máskor is, amikor a gyerekek telójának adok wi-fi-t, akkor is 30-40 percnél, max 1 óránál többet nem tudok internetet osztani és brutál mód melegszik olyankor a teló. (olyankor én is használom azért a telót általában)
Ami érdekes, hogy most langyos volt csak a teló.Rmx2202_13.0.1.501 (ex01) a rendszer
Mi okozhatja, ha csak egyéni a probléma?
-
cserix
tag
-
cserix
tag
válasz
-=RelakS=- #1138 üzenetére
ok. Értem. Lehet megnyekkent az eredeti kábel....
Lécci az aliexpresses linket ahonnan vetted átküldenéd? Jöhet privátban is.
Előre is köszönöm.BlackBerry Q10 - Bold 9900 - Passport - KeyOne - realme GT 5G
-
-=RelakS=-
veterán
Azzal nem fog működni. A Realme töltési rendszere igényli, hogy a kábel is kompatibilis legyen.
Én is vettem egy rakás mindenfélét, és egyik sem működött. AliExpressről rendeltem egy 2m-es, SuperVOOC kompaitibilis káblet, azzal boldogan tölt gyorsan a telefon. Vettem egy három végűt is (type-c, mikru-usb, apple), amiről csak akkor derült ki, hogy kompatibilis ezzel, amikor a telefon kiírta, hogy SuperDart töltést csinálSzóval sajnos a 65W csak az Oppo töltési technikáját támogató töltővel ÉS kábellel érhető el, amúgy meg a max talán PowerDelivery-n keresztüli 18W, ami átmegy.
Elnevezések, amik amúgy ugyanazt kellene, hogy takarják:
Oppo = VOOC
Realme = SuperDart
OnePlus = WarpChargeItt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
cserix
tag
válasz
-=RelakS=- #1136 üzenetére
Random 6A
BlackBerry Q10 - Bold 9900 - Passport - KeyOne - realme GT 5G
-
cserix
tag
Tiszteletem a Hölgyeknek , Uraknak!
Azt vettem észre, hogy a legutolsó frissítés óta (F.08) nem működik a gyorstöltés. Találkozott evvel már valaki? Lehet "kikapcsolódott " ez a frissítéssel? Kerestem a beállításokban, hogy hol lehetne ezt visszakapcsolni, de nem találtam.
Tudnátok segíteni?BlackBerry Q10 - Bold 9900 - Passport - KeyOne - realme GT 5G
-
sebijani1982
senior tag
válasz
-=RelakS=- #1131 üzenetére
Sajnos alkalmazásonként lehetséges, szerintem.
Egyszer kell rászánni az időt a már telepítettek végig zongorázására, utána telepítésenként nekem az első...
Anno, egy jó fél órámba telt a százegynéhány app végig nyomogatása..."Ob's stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, Der Tag glühend heiß Oder eiskalt die Nacht. Bestaubt sind die Gesichter, Doch froh ist unser Sinn, Ist unser Sinn; Es braust unser Panzer Im Sturmwind dahin."
-
-=RelakS=-
veterán
Hol lehet kikapcsolni azt a szolgáltatást, ami a 3 hónapja nem használt alkalmazások adatait törli?
Vagy ezt csak alkalmazásonként lehet?Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
bostone
addikt
Eszközöltem egy sim cserét, aztán visszacseréltem.
Indításkor a jobb felső sarokban felvillant a volte felirat.
Ami még érdekesebb, hogy az 5G felirat is megjelent, pedig tudtommal nincs a környéken, vagyis két hónappal ezelőtt még nem volt. -
blueye
veterán
Kicsit keveritek a VoLTE-t és a két SIM-et.
-
rigoberto
őstag
válasz
-=RelakS=- #1113 üzenetére
Minél gyorsabb a töltés, annál gyorsabban megy tönkre az aksi is..legalábbis ezt mondják az okosok..
-
rigoberto
őstag
válasz
-=RelakS=- #1110 üzenetére
Ha nem ragaszkodsz ahhoz hogy Realme-s legyen, akkor más kábel és töltő is teljesen jól tölti a telót..
[ Szerkesztve ]
-
-=RelakS=-
veterán
Nézegetem, hogy hogy lehet tölteni a telefont, de a 65W csak a saját töltőjével és kábelével jön össze.
Jól látom, hogy ha a kábel valamiért megpurcanna, akkor a realme boldogan bocsájt a rendelkezésemre kábelt ÉS töltőt potom 8000 forintért?Csak kábelt max aliexpresszen látok.
-
blueye
veterán
Próbáljátok ki hogy működik-e a net hívás közben!
-
rigoberto
őstag
A VoLTE-t tudja valaki, hogy lehet előcsalogatni ezen a készüléken?
Google egyelőre nem segített a témában..köszi.. -
bostone
addikt
No igen, a droid rohamosan közelíti az Apple világát. Amilyen szinten szét lehetett nyirbálni, testre szabni, mára már az ősállapot közeli helyzet oly messzeségbe került, hogy az újdonsült rendszer nyomokban mogyorót tartalmazhat, azaz ha valaki átaludt pár évet csak pislog, hogy mi van veled android.
Talán pár még év és minden kiskapu bezárul.
Pár héttel ezelőtt Samsungról kellett volna némi cuccot átpakolni pc-re, de végül inkább fellőttem a felhőbe, annyi feltételnek kellett volna megfelelni hirtelen.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Viszonylag sok mostanában az érvényes ajánlat ebben a kategóriában, amihez most a Realme GT 5G is magabiztosan csatlakozik.
- Black Shark 4 PRO 5G 12GB/256GB garanciával dobozában eladó
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest