Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tökéletes töketlenség
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Jéghorgászat
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
-
LOGOUT.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigBlackDog
veterán
A festés hullámot én is észleltem már több helyen az elmúlt hetekben. Pl. holnapra is van tervezve az M1 kivezetőn. A leírás szerint három helyett egy sáv lesz csak járható (9-15 óra között) ráadásul még szelet és esőt is mondanak holnapra. Biztos nem lehetetlen, csak talán lenne ideálisabb körülmény is a feladatra.
[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
válasz grizlisandor #301593 üzenetére
Gyári bontottat is valószínűleg nehéz lett volna szerezni de simán összerakattam volna utángyártott konzollal. Saját hibás baleset, kár nem éri mert nem az van, hogy full árat fizet egy nem gyári cuccért.
#nincsbennetarcsi
-
radi8tor
MODERÁTOR
Zugló a bűnös kerület
Olvastad? [link]
"Utasításba kapták, hogy sem kapubeállóban, sem forgalom elől elzárt területen nem bírságolhatnak!" A kérdésre, hogy mi okozta ezt a fordulatot, az volt a válasz, hogy "új vezetőség van és ők jogszerűen szeretnének eljárni."⭐ Stella
-
Qru
MODERÁTOR
Tessek es mi meg a MG alaktreszellatasa miatt aggodtunk. 2020-as Mercihez sincs mar gyari alkatresz (hutotarto konzol): [link]
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
kisza25
félisten
-
Hachiko95
aktív tag
Az egyik utolsó új autó [link] amiben hidraulikus a kormánymű és a fék sem Drive by Wire.
Nem véletlen, hogy őszinte az érzet. -
rbalint88
addikt
válasz focvis #301570 üzenetére
Jaja, mi is mentunk ma a naffiuvalket karikat. Delelott 7.ker ugyintezes gyorsban, vissza haza leadni a cuccot, Arpad hid-Ujpest-Megyeri hid- Szentendrein haza. Ebed utan irany Dobogoko, Esztergom es pilisvalamik, Solymar fele haza.
Fogyasztas 10+, 5.-re nem sokszor volt szukseg, 2-3 annal inkabb forgott -
Gergőke88
addikt
válasz szabonagyur #301575 üzenetére
18e Ft-ot hagytam ott az után kaptam a 3 tombola jegyet.
Felni/gumi és belső ápolás tisztítás. -
félisten
-
Gergőke88
addikt
Autobirodalom.hu új üzletet nyitott Debrecenben. (Nem reklám )
mi arra jártunk szombaton (meccs volt Debrecen-KTE) ezért be mentünk venni 1-2 dolgot. Es utána minket húztak ki tombolán. 30e Ft-os utalvány[ Szerkesztve ]
-
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz szabonagyur #301567 üzenetére
Az csak annyit írt 2 napi állás után, hogy távoli elérés nem használható alacsony akkufeszültség miatt.
focvis: nekem se, na de Google megtalálta: [link]
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
félisten
-
félisten
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz focvis #301562 üzenetére
Igen ilyen volt benne:
SLI – Starting, Lighting, Ignition, azaz indítás, világítás, gyújtás – hagyományos, ólomsavas indítóakkumulátor. Gyakran autóakkumulátornak vagy járműakkumulátornak is nevezik, és főként az indításhoz, a világításhoz és a gyújtáshoz használják.És ilyen van most:
AGM / VRLA – Valve Regulated Lead Acid, azaz szelepvezérelt ólomsavas akkumulátor AGM-technológiával.[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz BigBlackDog #301560 üzenetére
Jah, van egy ilyen sanda gyanúm nekem is. De AGM sokkal jobban bírja a rövid töltési ciklusokat (városi üzem), mint a hagyományos.
Majd kiderül. A következő már fizetős lesz (magamnak cserélem).⭐ Stella
-
brumi1024
veterán
válasz radi8tor #301542 üzenetére
Hat ezek megerdemlik egymast... A Porsches paraszt, igazan megvarhatta volna, mig lemegy (a Focus nem "vitorlazott" a belsoben, folyamatosan elozott), de hogy a Fordos minek ment bele ebbe azt sosem fogom megerteni. Ha nem kezd el teljesen feleslegesen eroskodni akkor a Macan ment volna a dolgara o meg haladhatott volna tovabb. De nem,
csokkentett ertelmi kepessegu modjarabele kell allni a helyzetbe, regen volt mar tomegbaleset (nem)...[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
-
Qru
MODERÁTOR
válasz stickermajom #301532 üzenetére
Nyugi a szervizelese itthon is draga ezeknek. Ha megirnam mennyi vt egy vezerles csere most, lehidalnal.
#nincsbennetarcsi
-
MrSealRD
veterán
válasz stickermajom #301410 üzenetére
Grat! Én nem vagyok Subaru fan, de ez nem néz ki rosszul... Kanada?! Nincs közel, de legalább messze... Ha van valami topik ahol mesélsz erről, én is szívesen olvasnám.
Sok balesetmentest és kevés jegesmedvét, meg pingvint!
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
cOxeR
Ármester
Nekem ez a szín nagyon bejön.
-
cOxeR
Ármester
válasz focvis #301525 üzenetére
Aki használja is, az annyit ír, hogy 300km fölött bármikor lehet számolni LR esetén (320-360km), a felette extra km meg domborzat, hőmérséklet, létszám, de akár széljárás függő... minden is befolyásolja a km-eket ugye, a többi "versenyző" meg nagyon kozmetikázik... mint az I3 esetén a 12-14 kWh-s fogyasztás... aztán a végén kiderül ez a nettó, nincs benne a veszteség (ami nem elkerülhető töltéskor ugye... tehát kell vele számolni) meg mennek tojással a pedál alatt, ecoproplusszplusszplussz üzemben.
Holnap jön megint valaki megnézni a Z4-et, meglátjuk... az a racionális irány nekem ha elmegy a Z4, az is bőven az ingerküszöböm felett van értékben, lsd. I3 esete a parkolóban... -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz WasabiTrsr #301543 üzenetére
Nekem is alufelni van télihez. Vannak telet bíró festésű alufelnik. Olyat célszerű venni.
⭐ Stella
-
WasabiTrsr
csendes tag
Sziasztok. Mi a velemenyetek teli alufelnikrol? Felesegem nem akar kereket cserelgetni, es egy 16-os (elvileg) teli hasznalatra megfelelo alulfelnit vennek. Mit gondoltok?
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz dellfanboy #301541 üzenetére
Hát ha neked ez jött le akkor elég téves következtetés.
Mivel utolérték egymást a kamerás autóval arra utal, hogy volt forgalom és mindkét autó tempósan haladt. A Porkés agya kicsit be van gőzölve, amire a Focus is rátett még egy lapáttal, hogy záróvonalon kívül navigálva visszaelőzte.
És mintha az egész manőver előtt még dobott volna egy büntetőféket a Focus 0:26-nál.
Ez kimeríti a közúti veszélyeztetés fogalmát.
Aki ilyet csinál a 110-el vitorlázók miatt az inkább ne üljön autóba.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
-
radi8tor
MODERÁTOR
Vannak bajok: egy ámokfutó majdnem szalagkorlátra kent egy autót az M0-son
Azért a másikat sem kell félteni.
⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Peter.70
addikt
[04.15 - 04.21 között fokozott ellenőrzés] gyorshajtókat ellenőrzik
-
brumi1024
veterán
Melyik provincia, ha lehet tudni?
-
brumi1024
veterán
válasz dellfanboy #301533 üzenetére
Hát ha lopásról mint árbefolyásoló tényezőről van szó szerintem utóbbi.
-
ArthurShelby
addikt
Potom 150CAD/hónap
az 480ezer per év (okok, mások a fizuk) (a 300dodós ajánlatot már fel sem tudom fogni, valaki itthon ebből autót vesz )A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
dellfanboy
őstag
kgfb v casco?
eladó dolgok:mondd az árát és vidd http://hardverapro.hu/tag/dellfanboy#aprohirdetesei
-
stickermajom
addikt
válasz ArthurShelby #301530 üzenetére
Köszi!
Itt is rengeteg fut, bár ennek ellenére a szervizelése elég drága. Cserébe kevesen lopják, így a biztosítás “olcsónak” mondható. Potom 150CAD/hónap. Hyundai Tucsonra kaptam 300 dolláros ajánlatot is.
-
ArthurShelby
addikt
Gratula!!
Egy barátom kiment ausztráliába, ott pörög még a subaru (ő is azt vett, talán liberty-t)
A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
őstag
Na srácok ma megvolt a TC tréning a Groupama tanpályán. Abszolút hasznos volt, jó fejek voltak az instruktorok, érdekes volt ez a műgyantás rész, nyári gumival durva milyen féktáv lesz, ilyenben még nem volt részem.
Nem is értem, miért nem kötelező egy hasonló tréning jogsi elején, nagyon sokat lehet belőle tanulni. -
cOxeR
Ármester
válasz focvis #301521 üzenetére
Én azért megyek pályán, nem sok teljesen elektromost látok, nem is értem nagyon, hogy állandóan az megy pl Tesla Fb csoportokba mennyit megy el 130-140-el... papírforma szerint az I3 3kwh/100km-el is többet kér 130-nál, mint egy Tesla pl Modell 3, cserébe 1/3-ad annyi akkukapacitásom van, ennek ellenére néha látok én is csak Teslat aki megelőz, de leginkább nem is találkozom velük.
Tegnap pl volt 2 db IX, ők mentek rendesen (már ahol a terelés/forgalom miatt tudtak), Tesla 1 db volt Y rwd, azt 130-al megelőztem, vélhetően már tartalékolt, igaz én megálltam bedobtam 9kWh-t Tatán, hogy lehessen “száguldani”. Nekem nehéz azért elfogadni ezt a sebességet, ha lenne 60-70 kWh akku, biztosan inkább tennék több megállót, mintsem lassan menjek, de 130-al nekem nagyon kicsi a táv amit el tudok menni… -
cOxeR
Ármester
Tegnapi 300km, Bp-Győr(helyben egy 40km)-Bp
Szokás szerint oda 110 tempomat, helyben szabályosan, vissza 130 tempomat. (forgalom függvényében picit felette)
18,6 kWh/100km
Továbbra is vicc, hogy sokan pikkelnek bármire ami elektromos… 110-el oda is megelőztem vagy 7-8 személyautót, kamiont/buszt többet is… illetve ha látja, hogy gyorsabb vagy droszt nem akar kihúzódni, hazafelé rendre ki kellett esnem a tempomatos sebességből - de jó lenne egy távolságtartó tempomat… meg a kedvencem a rágyorsít aztán mikor rájön, hogy ez a gyösz 130-150 között is jobban megy mint a régi vasak, akkor meg látom az értetlen fejet. Z4-el ilyen sosincs, nem kekeckednek, pedig pont így vezetek.
Vicces töltés, erdő szélén üres dugalj (nagymama háza Ikrényben a szántó mellett): [kép] -
radi8tor
MODERÁTOR
Még ma is tart a Rally EB Veszprémi futama
⭐ Stella
-
Qru
MODERÁTOR
válasz stickermajom #301504 üzenetére
Ott nincsenek agyonfojtva a kocsik. Bar ami ww modell azoknal ugyanaz a szoft van elvileg...
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
válasz molnarpeter #301500 üzenetére
Ra kell neznem majd, mert fl utan kidobtak a kozepdobot is. Akkor oda kell egy egyenes cso de nagyon nem barmolnam szet inkabb eladni egyben...
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
-
veterán
válasz molnarpeter #301502 üzenetére
55k? 1 vagy 4 darab? Mondjuk annyi jó állapotú bontott cucc van hozzá, lehet nem fogok ám az OMV prémiummal szórakozni...
[ Szerkesztve ]
Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő.
-
veterán
válasz molnarpeter #301499 üzenetére
Jól írod, CDTi. Abban nem is lenne adagoló? Faxa, ha még a szerelő se tudja... Köszönöm a tanácsokat!
Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő.
-
Micsurin
nagyúr
válasz molnarpeter #301502 üzenetére
porlasztó meg 55k az új
Én most elmegyek a sarokba sírni, jó? Ezt mindig fáj elolvasni a Denso porlasztóimmal...Ma kis laza 560km karika eredményére az 5,6 taposva még mindig álletevős. Kíváncsi vagyok a holnapi etapra de ez az ~5,6-5,7 egész stabilnak tűnik az én lábammal.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
molnarpeter
nagyúr
Hogyaszondja Z17DTL az Bosch CP3 pumpa - örökös, porlasztó meg 55k az új (felújítás még annyi sincs), én locsolnám bele a puruttya naftát boldogan
-
Micsurin
nagyúr
Opelműhelyen is van hibakódgyűjtemény.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest