- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Arc összefoglaló szerkesztés
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blindmouse_
senior tag
válasz
polonic #305487 üzenetére
gyalog.. aha.. mint mondottam, NINCS kettő teljes napom mondjuk elsétálni mittudomén a külső váci útig, meg haza, ja és aludjak is valahol útközben, nem? biztos vannak szép hotelek, meg éttermek útközben.
bicaj.. ahm.. időjárásról hallottál amúgy?
roller.. sajnálom hetero vagyok, ezen felül lásd az előző pontot.
bkv.. LOL.. úgy csak 8 óra lenne megjárni egy utat.. amit kocsival megjárok egy óra alatt oda-vissza+ az ott eltöltött idő.. Ja, és nem késelnek meg, nem hánynak le, nem kötnek belém, nem akarnak kirabolni, nem viszek haza ágyipoloskát, nem ülök valaki más vizeletében.. mellesleg te lennél a legjobban felháborodva ha megpróbálnék felszállni valami olyan cuccal melléd, amiért én utoljára a város másik végére mentem.Szóval hülye vagy, csak nem forogsz.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
polonic #305450 üzenetére
Mert csak a belvárosban van dugó? Mert mindenki, aki a belváros felé tart, az a belvárosba megy?
Részemről ami a nagykörúton van, azt meg lehetne szüntetni egy az egyben. De tudomásul vettem, hogy Kari Gerinek, meg a sok politikusnak, önjelölt világmegváltónak, fb-huszárnak és megmondóembernek kell egy homokozó. -
MasterMark
titán
válasz
polonic #305463 üzenetére
Utaztál már vele, tényleg?
Hát igen, néha ki lehet bírni, főleg ha eleget iszol előtte, akkor annyira nem is zavaró.
Ellenben minden nap azzal járni, mindig leizzadni, nagyon nem ugyanaz. Csúcsidőben alig lehet felférni. Ha egy szerelvény kimarad akkor RIP. Ha esetleg valamiért nem jár akkor extrán RIP.
Nem csak légkondit nem tettek bele, hanem a vonatvezérlő rendszert se újították fel, emiatt nem tudják gyorsabban követni a szerelvények egymást.Ezt jelenti azt hogy ez nem alternatíva, nem azt hogy néha egyszer mész vele, és hát ki lehetett bírni...
-
tboldi
nagyúr
válasz
polonic #305461 üzenetére
de nem mindenhol ebben az országban, ez igaz
Ja, Móváron inkább nincs tömegközlekedés, elég kevés buszjárat van, és azok sem megfelelő útvonalon és időpontban járnak. A taxi meg alkalmanként fix 2000 Ft városon belül, effektíve 3 liter 100-as benzin, ennyiből még a sokat zabáló MiTóval is 5x végigmegyek a városon. Ja, és akkor a taxival még nem is jutottam haza...
-
-
válasz
polonic #305203 üzenetére
Többször is, először (mikor még csak a VIP szint mellett engedett előregisztrációt, szóval tök az elején) majdnem futott utánam a kutas - de az arcán látszott a döbbenet, hogy most akkor mi is történt
Azóta már több kúton is lehet, többször csináltam is, de a kuponok miatt be szoktam menni. Nem tudom, az működik-e majd, hogy tankolás végeztével még a kuponokat is rá lehessen aktiválni. Utóbbi az utóbbi időben a kutasoknak sem megy néhány kúton
-
macilaci78
nagyúr
válasz
polonic #305203 üzenetére
Igen, kipróbáltam. Mindenek előtt a kútoszlopon lévő QR-kódot kell beolvasni, kb gyufásdoboz méret. Az applikáció majd írja, hogy mikor veheted le a pisztolyt a kútról.
Ami még fontos: az appban kell legyen megadva számlázási adatnak is, különben nem tudod kezdeményezni a tankolást.
Illetve az ilyen-olyan kuponokat nem olvasta be nekem.Virtuális bankkártyávan van összefésülve, amin előzőleg külön engedélyeznem kell a keretet. Meg az app sem olyan villámgyors, mint egy NFC fizetésnél, szóval összességében nem nyerek vele időt, ha nincs sor a kasszánál.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
polonic #305175 üzenetére
Robotizált váltós rettenetből ültem át, lehet azért is voltam elégedett.
Bár most amúgy is öröm van, mert visszakaptuk a Baby-Benz-t. Kicserélték a klíma kompit. Belövöm a klmíát 2 perce csak meleget fúj. Mondom fsza mehet vissza... De aztán összeszedte magát és elkezdett hűteni.
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
-
-
426os
őstag
válasz
polonic #302430 üzenetére
Én tegnap az új CH-R tesztjét nézve akadtam ki.
Világító típusjelzés a két hátsó ablak között, nincs hátsó ablaktörlő, helyette visszapillantóba integrált képernyőn lehet nézni a hátsó kamera képét, ha már nem látsz ki az ablakon. Plusz idióta külső kilincsek.
Értem én, hogy mindig kell valami újat mutatni a piacon, de azt az effortot, amit ezekbe az új (szerintem haszontalan) dolgok kifejlesztésébe tennék inkább technikai dolgokba feccölnék, vagy esetleg az elhagyásukkal az autó árát csökkentenék, szerintem mindenki jobban jobban járna. Én legalábbis örülnék az egyszerűbb autóknak és szerintem sokan vannak így (lásd Dacia modellek sikeressége).
Egyre jobban örülök, hogy végül egy kicsit idősebb Golf7-et vettem, túl konzervatív (és csóró) vagyok én ehhez a kütyüalapú autózáshoz -
válasz
polonic #302178 üzenetére
Nekem ugyan nem barátaim a lengyelek, meg a többi szláv.
Meg úgyse lesz ebből semmi, a MOL árfolyama mindössze 1,2%-ot esett. Csak nyomásgyakorlás van folyamatban, hogy térjenek jobb belátásra. Szarrá keresik magukat.
Repülőteret se veszek, vodafont se. 🤗 Felhőkarcolóban sem utazok. Mindenki szavazhat június 9-én, nekem stabil elképzelésem van, hová ikszelek.
-
brumi1024
veterán
válasz
polonic #302143 üzenetére
Se a BMW, se a Merci keresztmotoros DCT-je nem egy nagy eresztes, amint nem az egyenletes tempoju gyorsulasrol van szo elvesztik a fonalat. Mindket markanal erdemes a rendes elrendezes fele menni (hosszmotor, RWD, ott ZF valto van, eg es fold), a belepo modellekben szerintem nem versenykepesek.
-
BigBlackDog
veterán
válasz
polonic #302014 üzenetére
Ilyet nem törlünk, hanem érintésmentesen mosunk első körben.
Pl. simán lehetett benne pl. kavics, mag, ami azért tud karcolni.
Fagymentes időszakban szokott bent lenni a kocsiban egy spriccelős flakonban 7-8 dl desztvíz. Ha nem permetezősre, hanem sugárra van állítva, akkor azzal szépen le lehet tolni az ilyen guanót a viaszolt felületről. Így ráér otthonig a mikroszálas ronggyal való áttörlés.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
polonic #301900 üzenetére
Nekem 90- 100 al is nyugodtság van. Főleg, ha nyílegyenes útról beszélünk és csak a szembe forgalom mennyisége miatt nem kivitelezhető az előzés.
Sőt a német autópályán sem éreztem soha, hogy meg akarnak ölni, pedig 170 átlaggal mentünk és még szerintem poharakat állíthattam volna az ülésre, egy sem borult volna fel.
Itthon meg nem tudsz végig menni a Balaton déli pályán a külsőben, hogy ne érezd úgy, hogy kiszakad a futómű a "kátyúk" miatt.
Szégyen nem szégyen, de notórikus belsősávban közlekedő vagyok a déli pályán, mert egyszerűen életveszélyes. Ha ne adj isten jön egy gyorsabb(a 60km szakaszon amit szoktam menni kb 3 alkalommal), akkor lehúzódok a külsőbe, persze sikerül is mind a 3 alkalommal belemenni egy olyan szuper kátyús részbe belemenni.
-
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
polonic #301898 üzenetére
"Simán mindenki megy a tempóban"
Csak azért ez kiakasztó egy 20km-es szakaszon, amikor 20 as konvojba beragadsz, mert az első élményautózik 70-el a tökéletes nyílegyenes aszfalton. Itthon ez meg úgy néz ki, hogy alapból tiszta ideges vagy, mert szétesik az autó, kint mondjuk legalább nem zötykölődsz.
Németek is képesek vonatozni egymás seggébe 70-el.
Hányszor, de hányszor mentem csúcsidőben 70el, mert nem voltak képesek menni. Este 22 után viszont mikor már nincs akkora forgalom, akkor lehet(ne) neki tolni, csak akkor meg ne nézzen be a szélvédőn a ReiendeerAmúgy utálok itthon elmenni bárhova is, mert egyszerűen lehoz az életről az utak minősége. Egy rohadt Balatonra nem tudsz elmenni lölőt még jobban gazdagítani, mert agyérgörcsöt kapsz a 65ös úton. persze a borsodi utakhoz képest jónak mondható, de egy némethez képest.. jóég. lelkitrauma.
-
-
sagesz93
addikt
válasz
polonic #301825 üzenetére
Szerintem az is teljesen jó fogyi, hisz több az erő is. Pályán 120-ig jól fogyaszt szerintem, utána már kényelmetlen neki.. de nekem van 1-2 alkalom amikor sietnem kell, akkor nem tudok erre figyelni.
A nagy hidegekben ha dugókban állok/araszolok szereti járatni a motort ha nem melegedett át még rendesen. Na olyankor a fűtés kikapcsolása aranyat ér(kormány+ülésfűtés persze megy). -
sagesz93
addikt
válasz
polonic #301815 üzenetére
Igen 1,8-as, 2022-es. Alapvetően 7km agglomerációból - Győr , sokszor dugóban, de normál esetben főúton 90km/h-val.
Munka végett elég gyakran pályázás (Győr-Lébény, Győr-Bp), 130-140-es tempóval. A maradék meg kirándulás stb, főúton 90-100as tempóban.
Odafigyelek a hibrid hajtás minél jobb kihasználására (hidegben próbálok csak üzemmelegen fűteni, hogy ne járassa annyit a motort / jó időben minél többet próbálom tartani a tempót úgy, hogy az EV hajtással menjen a kocsi)kisza25: lesz kép, amint végre nálam az autó rendszámmal együtt és kicsit tudok foglalkozni vele...
, de azt hiszem tboldi fogja látni először a csoportból, készülök hozzá kerékcserére
Gumi témában: AUTODOC-ról rendelt valaki gumit? Valakinek van valami extra kedvezménye? Hankook Ventus V12 Evo 2 lenne nagyon jó áron onnan, de nekem tök idegen az Autodoc. -
Micsurin
nagyúr
válasz
polonic #301773 üzenetére
ezt értem de még mindig nem látom értelmét, i30 annyira nem használ semmit belőle, hogy lassan kérdéses nincs-e eldugulva.
Valami 20k alatt fogyott el egy nagy kanna MOL-os.--
Buborék/terelő mennyire lesz tippre hangos? Klíma néha túl durva de ha szemerkél esélytelen lehúzni mert már minimális résnél is bever...
-
válasz
polonic #300830 üzenetére
A kaja valójában oké volt, házias. ugyanakkor nem nagy adag, nincs terítő, bivalybasznád, stb., egy főétel 5400, (4 fő szolid ebéd csak főétel, 1-1 ital +kávé 31 ezer)
Ma a feleségem főz majd, asszem pulled turkey/ tépett pulyka lesz a kifli.hu-ról. Levest én kotyvasztok, még kitalálom, mit (vargányás krumpli vagy csurgatott tojás).Útminőség: változó, mentünk sokat egy (1x1) sávos utakon, 90% vállalható. Zirc környékén fasza és nagyon szép.
-
válasz
polonic #300802 üzenetére
Arrafelé mentünk.
Nem én voltam az, aki minden 90 fokos kereszteződésben elsőre 180°-kal próbálkozott.
Ebéd a Vadszőlőben, Bakonybél - nem rossz, nem is extra.
Fogyi a teljes túrán kb. 7 liter. A Bakonybél - Veszprém nyugis szakaszon, egymás után gurulva, BC szerint Gergőke (1.5 Skyactiv) 5,1; nekem (2.0 Skyactiv) 5,4.
Menetteljesítményben is hasonlóan nüansznyi a különbség, a 2.0-val jobban lehet nyomatékból autózni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest