Hirdetés
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Szólánc.
- Sundesz: 20 éve a PH!-n
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
-
LOGOUT
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
radi8tor #301594 üzenetére
Azt valahol nem értem, hogy ha egyszerűen nincs elég parkoló, akkor nincs elég parkoló, de ez nem jogosít fel a szabálytalan parkolásra. Ilyen esetben jogosnak érzem a bírságot. Viszont ott van az ökormányzati választás, egyéb fórumok, jogi utak, hogy legyen több parkoló, bár ha egyszer az a cél, hogy kevesebb autó legyen és több zöld felület, akkor egymást üti a kettő.
Most kicsit attól félek, hogy önmagát rúgja tökön a Zuglói parkolási izémizé, és a pofátlanabb tilosban parkolók fognak elszaporodni. Csupán azért, mert nem vlt képes a hatóság egy megfelelő szabályzást kiagyalni és kiadni. Szerintem...
A Zöld felületen parkolást tiltanám, a járdán parkolásnak vannak szabályai, stb. Értem én, hogy több az autó, mint a parkoló, de ez ne legyen már pont csak a kerület hibája. A magyar képes a wc-re is autóval menni, ez inkább alapprobléma.
Na mind1, kíváncsi leszek mi lesz. A cikkíróval szerintem kicsit elszaladt a ló, bár ez nem újdonság a mai tc-t nézve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nők, nőügyek (18+)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Energiaital topic
- Tudományos Pandémia Klub
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest