- Asszociációs játék. :)
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Estét!!
Többen vagytok itt akik kint élnek, dolgoznak Ausztriában, Németországban. Ott milyen szabályzások vannak a téli gumikra? Gondolok én arra, h esetleg pl. 5 éves a gumi, igaz jó még, de a kora miatt büntetnek. Sajnos semmit nem találok erről. A gumis-felnis topikot is megkínáltam a kérdéssel, de b@...nak rám.
THX!Joe
-
válasz
BigBlackDog #215898 üzenetére
Hans táblafelismerője már a TC tesztben is dicséretet kapott.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
válasz
BigBlackDog #215891 üzenetére
Nekem még ilyen nem volt
monGYuk nem is pályázom szíjje az agyamat.
-
gaborn1
tag
válasz
Nekem Corolla ha gyorsforgalmin megyek el kamion mellett, rendszeres feldobja a 80-as sebességhatár táblát a felismerő (kamion hátulján ugye van ilyen kis tábla), de 130-as kilóméterkőnél szokott feldobni 130-as sebességet is. Ha ez alapján gyorsítana és lasítana a kocsim, már rég szörnyethaltam volna.
-
Az új Scross engem inkább egy Toyota-ra emlékeztet.
*** Eladó Citizen Promaster és Orient Mako Panda - BMW 18" Alufelni Nyári Gumival és Szenzorral *** Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
brumi1024
veterán
válasz
Arra gondoltam csak nem sikerült befejezni a mondatot.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
szőröscica #215887 üzenetére
Most eleg sokat palyaztam, a legtobben 140 korul mennek en azt tapasztaltam.
#nincsbennetarcsi
-
válasz
szőröscica #215887 üzenetére
Sajnos jah, Én már nagyon várom a központi limitert amikor mindenki max 130. Problem solved.
-
szőröscica
addikt
válasz
Magnum_ #215801 üzenetére
Visszafele ugyanez 5.0l/100km, 125-os utazoval. Ezen a rovid tavon igy 5 literrel kevesebb uzemanyag fogyott - 20 perccel se volt hosszabb az ut. Maradok en ennel a 125-nel, sot ha asszony nincs velem, 110-nel. A csapatast meghagyom vis maior + kis forgalom esetere, mint pentek ejjel volt.
De amugy azt tapasztaltam, hogy az emberek leszarjak a benzinarakat, 125-tel boven a forgalom leglassabb harmadaba tartoztam.
-
RAZR_v3
tag
Üdv!
Üzemanyag-adalékból van a sokak által ismert Spurin kívül olyan, amit valaki itt használt és meg volt elégedve vele? Elgondolkoztam rajta, hogy ha elszabadul a prémium benzin ára, akkor anyagilag jobban megéri a hétfőtől 480 forintos normál 95-ös benzinhez külön megvenni az adalékot és utólag hozzátölteni.Az alábbi termékeket nézegettem az elmúlt napokban:
Rózsaszín Spuri
Liqui Moly E10 Additive
SCT-Mannol 9954 Super Benzin OctanePlus
SCT-Mannol 9950 Benzin Easter Additive: ezt inkább a közvetlen üzemanyag-befecskendezésű motorokhoz ajánlják.
SCT-Mannol 9939 Burning BoosterNem csodát várok ezek valamelyikétől, csak azt, hogy szinten tartsa az injektorok jelenlegi állapotát, és nyújtson némi korrózióvédelmet.
-
Qru
MODERÁTOR
Vmi on is legyen: nem tankoltam ma 477-er az Auchan-nal. Legrosszabb esetben is csak 3 Ft-ot emelhetnek.
#nincsbennetarcsi
-
bandus
veterán
ebben a topikban lakik a 750-es vegu feher golf gti tulaja?
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
szabonagyur
félisten
válasz
szabonagyur #215874 üzenetére
BME fele reszen :/
-
6030D
őstag
válasz
Vismajor01 #215858 üzenetére
A használt autók ára is azért ment fel, mert az új drágább lett, ugyanez az ingatlan is.
Ha 40 az új ház, 20 a használt, akkor akkor ha az újat megemeled 50-re, a használt is lesz 25.
Ettől függetlenül az építőanyag ár is rántott egyet. A héten beszéltem egy kivitelezővel, most 60M-ért épít egy 80 nm+garázs házat, két telekkel arrébb 2018-ban 38M-ért adta át a 110 nm-es ikert. Nem ugyanaz a két ház, de azért látszik mi változott.
Szerintem nem ez a legnagyobb baj a csokkal, de ne offoljunk, meg biztos én vagyok túl óvatos, meg miért csak egy gyerekem van/lesz.[ Szerkesztve ]
Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
-
válasz
szabonagyur #215867 üzenetére
Baszki, pedig a XI. még alapvetően egy normális környék.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Qru
MODERÁTOR
-
Integrale
veterán
válasz
Hivta a rendoroket? Tudnak ott egy bandarol, par hete kollegam BMW-je alol vagtak ki a katalizatort, aznap este pedig egy hotel parkolojaban allo 3-4 autó alól is.
Szóval jelentse!
"Bad reklám is reklám too"
-
Olvastátok a részleteket? Elég kemény a szabályozás, kíváncsi vagyok, hogy lesz-e ooyan kút amelyik bevállalja, hogy nem árul olcsó nyálat.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
válasz
Milyen auto alol?
-
F_Zolee
veterán
válasz
Mindenhol dolgoznak ezek. 18ba két munkatárs autóját is megszabadították már tőle.
-
szabonagyur
félisten
Elobb hiv ocsem, ejszaka kivagtak a katalizatorat a 11. Keruletben… Varhatja a trailert meg a rendoroket
-
Vismajor01
addikt
válasz
Kickass #215861 üzenetére
Jólvan nem kell nekem esni, én is csok nélkül veszek házat, nabumm. Én csak azt mondom hogy 9.5-ért vettünk lakást 2007-ben, 2014ben bőven csok előtt eladtuk 26.5-ért... A vevő akkor nem tudott kire újjal mutogatni, kifizette az árát. Én is kifogom a 80at eg yházra és mutogathatok a kapitalizmustól kezve az infláción át a csokra, tökmindegy miért annyi amennyi
Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
Kickass
őstag
válasz
Vismajor01 #215858 üzenetére
Attól, hogy te nem fogadod ezt el én inkább hallgatok az ingatlanpiaci szakértőkre. Érdekes mikor a csok-al vásárolt ingatlanokra bevezették az illetékmentességet azt is rögtön elkezdték hozzádobálni, használt de csok képes használt ingatlanok drágultak egyik napról a másikra 4-5-6 milliókat…
-
Peter.70
addikt
válasz
Vismajor01 #215855 üzenetére
Ezzel azért vitatkoznék. Mikor bevezették a CSOK-ot ( az pedig nem ma volt ), gyakorlatilag azonnal a CSOK értékével emelkedtek az ingatlan árak
-
válasz
Nem tudom mennyire figyelted a piacot, de amig egyik nap x millio huf volt egy ingatlan, a csok bevezetese utan masnap mar x + 10 millio lett.
[ Szerkesztve ]
-
Kickass
őstag
válasz
Kicsit nézz utána, csok nem csak új építésűre vehető igénybe.
[ Szerkesztve ]
-
Vismajor01
addikt
válasz
tboy93 #215848 üzenetére
Mondjuk pont nem értem, hogy az állami támogatásokat miért az ingatlan piacon akarod leverni. Igyis úgyis rohadt drágba minden. csok meg egyebek egyébként is csak új házra érvényesek, tisztelet a kivételnek. Csok előtt is drágább volt az új ház és csok után is az, az ingatlan árak emelkedése meg globális szintű semmi kzöe a magyarok csokjához
Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
tothjozsi96
addikt
Köszi szépen srácok!
-
válasz
tothjozsi96 #215850 üzenetére
Ott is ugyan ugy növekedni fog a bónusz
Es igen, a masodik bonusz is megmarad, atviheto masik autora, ahol edesapad az uzembentarto. Annyi, hogy par ev utan elveszik a bonusz, ha nincs elő biztositashoz rendelve.
[ Szerkesztve ]
-
tothjozsi96
addikt
Sziasztok!
Autóbiztosítás kérdés, BONUS10-be van édesapám, most lett vásárolva még egy autó, ami szintén az ő nevére lett írva, mint üzembentartó. Itt már nincs Bonus 10, hanem nulláról indult. Most azt szeretném kérdezni, második autónál is emelkedni fog ez az érték?
Mindkét autó az Én nevemen van, és édesapám mindkét esetben üzembentartó és Édesapám nevén van a biztosítás. Az a kérdés hogy második kocsi esetén növekedni fog a bonus, vagy második autónál már nincs ez a kedvezmény rendszer?Illetve az a kérdésem, ha növekszik második autó esetén évente a bonus, akkor ha én eladom ezt a jelenleg második autót és veszek egy másikat, szintén édesapám nevén lesz a biztosítás, akkor ez a 2. bonus érték is megmarad?
Köszönöm.
-
válasz
bandus #215844 üzenetére
Rossz hír de a jus quaesitum a jogállamiság egyik alapja -bár mint ilyen lassan 10 éve tapossák sok lábbal
Saint: Melyik sajtót kellene olvasnom ahol végre a jogot nem a tolvajlás eszközének tekintik úgy hajlítva ahogy nekik jól esik?
-
A napi negatív után, legyen pozitív: képek a faceliftelt Scrossról, Hannibal Lecternek annyi.
#215840 Peter.70: Legyen igaz!
[ Szerkesztve ]
-
bandus
veterán
válasz
bitpork #215836 üzenetére
szerintem ennek a jogallamisaghoz semmi koze
de a szabad piacnak valoban nem tesz jot. sajnalatos, hogy idaig jut az orszagunk, robogunk tovabb megallithatatlanul az 1989-es szamu jaraton az idoben visszafele :/
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Peter.70
addikt
-
kisza25
félisten
válasz
focvis #215831 üzenetére
Mondjuk ez a kicsi kutakra nézve elég rossz lehet,
Azért olvastam párt hírt hogy be kell zárnia pár benzinkút nak, mert így veszteséget termelne.
Én ma tankoltam MOL 506 Ft mínusz forensis
638km 44 liter 7liter, nincs kedvem holnap sorban állni.
Ezt meg csak úgy itt hagyom, valaki ráért:
[ Szerkesztve ]
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
-
ngaba
aktív tag
válasz
bitpork #215821 üzenetére
A Parádi Kisvendéglő szerintem is kellemes hely, arrafelé azt választanám (bár Szegeden nyilván vannak jobbak).
Gyöngyösön mi még szeretjük az il Caminetto pizzériát (nem pizzát szoktunk enni), bár ott szerintem az optimálisnál sósabban főznek.
Az út: A 24-es szerintem elfogadható, de Mátrafüred után tuti, hogy feltartanak, bár nem tudom, hogy Q7 hogyan ugrik. :) Galyatető felé viszont szar az út Parád felől, bár én szerintem még a Qru által jelzett felújítás előtt jártam arra (elég sokszor és mindig szar volt Mátraszentimréig).Eladó 1.4 T-Jet Fiat Bravo: https://www.hasznaltauto.hu/szemelyauto/fiat/bravo/fiat_bravo_1.4_t-jet_active-21401982
-
Azért ezt a retket elviselném... kár hogy nem vagyok víz-gáz szerelő
-
BigBlackDog
veterán
-
válasz
BigBlackDog #215819 üzenetére
Köszönöm szépen akkor megvan az irány. Bár a Kékestető nemtom mennyire zsúfolt, de a környék utai megérnek egy kis nyálat!
-
Integrale
veterán
válasz
BigBlackDog #215802 üzenetére
Megcsinálták az utat azon a szakaszon?
"Bad reklám is reklám too"
-
BigBlackDog
veterán
válasz
bitpork #215810 üzenetére
Akkor akár Kékestető is beleférhet. Parkoló van egész fent is, kávé-süti a toronyban lévő körpresszóban egész jó volt még régebben. Étkezéshez pl. a Parádsasváron lévő Kastélyhotel étterme is jó választás lehet, de egyszerűbb megoldásként tudnám ajánlani a Parádi Kisvendéglőt is (utóbbival van kellemes tapasztalat). Illetve a mátraházi parkolóban, a középen lévő faházikóban a lángos és a palacsinta is elég finom volt.
Az út Gyöngyös felől is szép, minőségre közepes Mátraházáig. Onnantól viszont Sirokig rendben volt nyáron. Illetve Qru által említett Pásztó felőli megközelítés is eléggé szép.
Illetve még két ötlet;
- Pécs környékén Óbánya és Püspökszentlászló is szép hely lehet mostanában. Utóbbihoz kicsit burkolatlan út vezet, szóval ott koszos lehet az autó.
- Bőszénfai szarvaspark és Zselicvad étterem. Aranyosak és finomak is voltak a szarvasok.[ Szerkesztve ]
-
-
Heti fogyi 9.43, kicsit megszaladt :/
-
-
válasz
Semmi nem van messze, mert Izát akarom elvinni egy napos kirándulásra. Ha oda út 3 óra és ott lehet 2-3-t autókázni szerpentinen, szép tájat nézegetve akkor már jó. Plusz 1,5 óra ebéd akkor pont napos túra.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Paszto felol megcsinaltak az utat, tukorsima lett. Leteszteltem, franko. Hala a globalis melegedesnek meg soha nem viztelenitettunk ilyen keson.
21-esen az Edenkert csarda egesz jo Zagyvaszantonal.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
-
Magnum_
nagyúr
válasz
szőröscica #215795 üzenetére
169 vmax?
Focvis: igen, az tenyleg jo _50-es kanyar
De az altalam emlitett sem 40-es (iden nem nyaron nem, jovo nyaron se)
I humbly and respectfully decline™
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Tudományos Pandémia Klub
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Gitáros topic
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- A gyári kábelek fontosságára hívják fel a figyelmet az új GeForce-ok gyártói
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest