- sziku69: Szólánc.
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sol4r: DDR2-es processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngaba
aktív tag
válasz
bitpork #215821 üzenetére
A Parádi Kisvendéglő szerintem is kellemes hely, arrafelé azt választanám (bár Szegeden nyilván vannak jobbak).
Gyöngyösön mi még szeretjük az il Caminetto pizzériát (nem pizzát szoktunk enni), bár ott szerintem az optimálisnál sósabban főznek.
Az út: A 24-es szerintem elfogadható, de Mátrafüred után tuti, hogy feltartanak, bár nem tudom, hogy Q7 hogyan ugrik. :) Galyatető felé viszont szar az út Parád felől, bár én szerintem még a Qru által jelzett felújítás előtt jártam arra (elég sokszor és mindig szar volt Mátraszentimréig).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Opel topik
- Marathon (2025)
- Óra topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Ukrajnai háború
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Beszámítás! Dell Optiplex 3000 SFF asztali számítógép - i5 12500 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 770 IGP
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Prémium! Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RTX 4060 / 32Gb DDR4 / 1TB SSD
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 dokkoló (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest