Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
Új hozzászólás Aktív témák
-
1220v5/v6 ha megy akkor a fentiek közül mindegyik megy és az ilyen 2-3eft. (illetve lehet hogy ingyen lesz egy)
i5-9400F 10eft van fent egy, az meg valós 6 mag igaz HT nélkül de modernebb az talán most jobb vétel a fentiek közül. (TDP-ben is barátibb)
A cikkhez azért lenne elég kicsi proci mert esélyesen a nagyobb is ugyan úgy fut majd de TDP limitbe fog ütközni a VRM miatt, így rendesen kitesztelni sem fogom tudni. A nagy órajeleseknek egyszerűen kell a Z170-lap hogy rendesen fussanak. A moddolás menete meg ugyan az a H110, Z170 esetén. -
aazimi
tag
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Hajrá! ;-) Ügyes és érdekes! Köszi!
-
Igen, a 100-as 200-as chipsetesekbe 8-9gen-t is. Viszont némely esetben kell hozzá pinmod is attól meg kiráz a hideg.
Sokkal jobb szerintem megvenni az alis kínai előre megcsinált procikat. Van jópár féle.
Band gépeknél nekem nem jött össze a móka de nincs kizárva hogy nem állítottam valamit jól mivel ezeknél tengernyi beállítás létezik.Az fontos hogy csak ettől nem biztos hogy lesz windows11 kompatibilis a gép. ES procitól általában nem is szokott az lenni. Xeonoknál ki kell kapcsolni az ME-t ami azzal jár hogy TPM nem fog működni, illetve K procinál is szintén ki kell ha nem Z lapban akarod húzni. Szóval elsősorban teljesítmény miatt érdemes moddolni.
A kis RX6300 gyenge mint harmat de 20w-os és hangja is alig van. Idle fan stopos.
-
Graphics
Jómunkásember
Köszi , beteg jó dolog ez, jó tudni.
Nemrég egy hibás brand gép eladásakor mondta a vevő, hogy a 6.genbe lehet belemókolni későbbi procikat. És váo itt most egy írás róla is.
-
Pár dolgot kipróbáltam:
Biosban mindent auto-n hagyva random lekapcsolgat, viszont 100A-re beállítva a limitet már működik a turbó rendesen. Bekapcsoltam mindent ami a biosban elérhető a proci energiamanagement részén. Így nem 4600mhz az all core turbo de igény szerint windows alatt állítható. All core AVX terhelésen csak 3400mhz, pár magra 4.4-4.6ghz körül megy. Amolyan notebook módon fut 45w-ra lövi be magát, csak akkor állítja a 135w-ra ha én kézzel állítom át az all core szorzót a biosban.
Ekkor igen kellemes 28-29w az Idle fogyasztás és Cyberpunk alatt 80-90-ig megy fel, RX6300-as videókártyával. Fogyasztásmérővel mérve. Alulfesz ilyenkor nincs de nem is kell mert 45w a limitje full auto szorzókkal.TPM nem működik, hiába engedélyezem. Esélyes hogy az ME hiánya miatt. A lapon van külön TPM csatlakozó de szerintem az sem működne, bár nem próbáltam ki mivel nincs rá modulom.
-
Köszönöm!
Remélem hoztam kedvet hozzá másnak is. Nem egyszerű és nem veszélytelen de érdekes projekt. -
zebra_hun
veterán
Jó volt olvasni, szép munka.
-
Dönc
tag
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Köszi az érdekest írást, kíváncsi vagyok mit sikerül kihoznod belőle.
-
Állítottam rajta. 120A-nál lekapcsol a gép 450w-os táppal is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch OLED Mario Edition 20.5, 512GB MicroSD + Android + Atmosphere, 3 hó garanciával
- Samsung tv 65" ue65tu8002kxxh
- ASUS ROG Ally X Xbox (Z2 Extreme AI) 1 HETES, GARANCIÁLIS!
- Vizes Gamer PC: RYZEN 5700X / 32GB RAM / INTEL ARC A770 16GB / 1TB NVMe SSD
- GYÖNYÖRŰ SAMSUNG S20 5G 8G/128G JEGESKÉK SZINEBN, ÜZLETBŐL, GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856, 100% Akksi
- Steelseries Arctis Nova pro vezeték nélküli gamer fejhallgató
- Boyoye digitális beltéri HD tv antenna / 12 hó jótállás
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest