Hirdetés
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Szia!
Én február óta használok többek között egy ilyen “dögöt”:
[kép]Azért nevezem csak dögnek, mert a másik, Ugreen tartómhoz képest ez nagyobb is és nehezebb is (330 gramm), eredetileg táblagéphez vettem, nyílván telefonhoz is tökéletes és amiatt, hogy az aljára teljes felületen ilyen csúszásgátló (gumis-szilikonos) felület van ragasztva, nálam pl az asztalon mindig a műanyag terítőt akarja magával vinni, amikor valamilyen irányú erőhatás éri.
Telefont egykézzel veszem le róla, mint ahogy az autós ESR MagSafe tartómról is, már zsigerileg van begyakorolva a mozdulat a leghatásosabb levételhez.
Ha érdekel esetleg pont manapság akarom meghirdetni.
-
SharpSA
veterán
válasz Janika--1982 #327941 üzenetére
A Beállítások külalakja miatt? Hányszor is kell ott állítani valamit? Engem ez totál nem érdekel, Androidon sem jobb szerintem semmivel sem a Beállítások menü. Mindkettőn egy valamilyen katyvasz, meg kell szokni és néha amikor szükséges, akkor meg beállítani amit kell.
Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
őstag
válasz gretzky77 #327951 üzenetére
Néztem a 15Pro-t is, de sok a panasz a gyengébb akkura, plusz szeretnék minél újabb modellt, és árban nem nagy az ugrás..
xhege
Igen, én is így gondolom.. még kicsit utána olvasgatok, csak sokan szidják a sima modellt, mert drága és több mindenben elmarad a mai “trendektől.. -
zaskar
senior tag
válasz koxkids #327963 üzenetére
"Sok a panasz a gyengébb akkura"
Ez egy baromság. Volt egy pár telefonom ebben a méretben, semmivel nem rosszabb az üzemideje, mint azoknak, sőt. Szerintem még mindig megéri ilyet venni, amíg kapható, az én szememben többet ér, mint egy sima 16. De mindenki maga dönt. -
-
ronin79
addikt
válasz sgeza #327967 üzenetére
Ez megvan, csak a gond h én sötét témát használok, és ha világosra váltom majd sötét mód a Cc-ből, akkor a beállítások menü okés, színes nem monochrome ikonokkal van keverve, de az asztali ikonok mint 17 alatt és megint ütközik a kettő, h egyik okés, megszoktam de a másik gázos
Erre írtam, h iOS 18.2 alatt megint variáltak az ikonokkal, amit ismét szokni kell és valakinek bejön, nekem nem -
sgeza
veterán
válasz ronin79 #327971 üzenetére
Úgy fest, hogy a menü ikonokat külön nem tudod világosra tenni, csak az asztali ikonokkal együtt. Hát akkor ezt kell eldönteni, hogy melyik a fontosabb: sötét téma sötét ikonokkal, de akkor a menü ikonok is sötétek, vagy sötét téma világos ikonokkal, amivel színesek a menü ikonok, viszont világosak az asztali ikonok is.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz atee_13 #327978 üzenetére
AI nem feltétlen kell Nyilván hosszabb távon jobb az új telefon, támogatás stb. Nem tervezem két év után lecserélni. 15 Pro sem lehet rossz, kevés helyen kapható és árban minimál a különbség 16 Prohoz képest. Most ismerősöm vett sima 16-t, jól megnyomkodom majd.
De igen, lehet hogy a hosszabb táv miatt nyelnem kellene, és megvenni a 16Pro-t, és egy jó időre megvagyok -
Ádám16
addikt
válasz koxkids #327979 üzenetére
"AI nem feltétlen kell"
Nagyon nagy tétet tennék arra, hogy a következő években erősen meghatározó lesz az Apple-nél az AI olyannyira, hogy kb mindent erre fognak majd építeni, amit csak tudnak az iOS-ben.Én pont nem adnám emiatt a 15P/16 alá. Nincs akkora felár, hogy ne érje meg.
Az SE-vel kapcsolatban nekem egy bajom van: évek óta jövőre jön. Amúgy tényleg várható most már, hogy kivezetik a mostanit, de na... erre nem építenék, ha mostanában kell teló. -
Sordoran
addikt
válasz Ádám16 #327981 üzenetére
Hosszútávon biztos így tervezik, kérdés mikor lesz tényleg használható (főleg számunkra). Én emiatt vagyok nyugodt, mert a 17PM-et céloztam be, ami még majdnem egy év, addigra az AI funkciók is fejlődnek majd és remélhetőleg számunkra is elérhető lesz trükközés nélkül is.
Amennyiben viszont mégis vennem kéne most telefont, azért csak 15Pro vagy 16 lenne belőve, de ez ugye egyéni preferencia kérdése. Sokan Siri-t se használják, és bár az AI ennél jelentősebb lesz, jelenleg még nem tűnik kiforrotnak.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
zaskar
senior tag
válasz koxkids #327979 üzenetére
"De igen, lehet hogy a hosszabb táv miatt nyelnem kellene, és megvenni a 16Pro-t, és egy jó időre megvagyok"
Mivel a Minit is 4 évig használtad, látszik, hogy hosszabb távra tervezel a telefonokkal. Ez esetben tényleg a 16 Pro a legjobb választás. Én is fényképezőgépet használok még sok esetben, de nem bánom, hogy a telefonomban is ott a makró vagy a telefotó lehetősége. És ebben a Pro modellek a legjobbak. -
eddie17
addikt
Feleségem i13-asán minden értesítés “elment”, nem jelez semmit. Csak iMessage megy meg a telefon értesítés.
Csak akkor kap meg mindenféle jelzést ha belép az adott alkalmazásba.
Volt már mindenféle újraindítás, értesítés ki-bekapcsolás de semmi. Apple support nem tudott segíteni, rakjuk újra a telefont. Ez az egész egyik napról a másikra történt semmi előzmény. Legújabb 18.1 stabil van rajta.
Valami ötlet? -
őstag
-
v.attis
őstag
Sziasztok!
Ma elkezdte nem megnyitni a word és excel fájlokat a telefonom a gyári fájlok alkalmazásból.
Legújabb hivatalos (nem béta) ios van rajta valamint a microsoft word és excel alkalmazások.
Ha az említett appokból nyitom meg őket, akkor semmi gond, de a fájlkezelővel történő megnyitáskor csak a “Sajnos hiba történt … fájl nem nyitható meg” hibaüzenet jön elő.
2-3 napja még semmi baja nem volt.
Tudtok róla valamit? -
nagyúr
válasz tboy93 #327996 üzenetére
Halálom az SE-nél hogy nincs AOD, és néha a kézfordítást se akarja észlelni. Én még a huawei watch GT5/Pro-t néztem, oké hogy nincs NFC, de legalább 7 (max. 14) napig bírja akkuval. És nem tudsz rá tenni zenét konkrétan, kb. ennyi a hátránya egy apple watch-hoz képest.
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
Mate
nagyúr
Sziasztok!
Anyukámnak akarok telefont venni.Ár/érték arányban szerintetek iphone 14 220.000-ért, vagy 15 260-ért a jobb?
-
Micsurin
nagyúr
válasz Tsebacsi #327998 üzenetére
...ezért lett SE helyett Watch Fit 3. Nagyon nem bántam meg.
~8 napja töltöttem mikor megvettem, 22%-on van. Pedig szinte minden be van kapcsolva, hogy mérje, és edzés közben még a zenét is erről szoktam hallgatni BT-n.edit.: plusz nagy előny volt a szememben, hogy kolléga SE-je a céges kondiban összevissza de leginkább nem csatlakozott össze pl a futópaddal. A Fit 3 tökéletesen szinkronizál velük.
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest