Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Hoppá, veterán lettem!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- mefistofeles: Ezt csak úgy beteszem. Szerinem tanulságos....
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
-
vargalex
félisten
Mennyi az a közelében sincs? Én sajna nem tudom Speedtest-el reprodukálni, mert csak 500 Mbps-es a netem, másrészt csak XS Max-om van (fiamnak van i12 Mini, de ő most éppen nincs itthon).
Viszont az XS Max iperf3-al mérve (a LAN-on lévő mini szerverre) tud 657/568 Mbps-t, pedig abban csak AC wifi van. Természetesen az 5 GHz-es sávon. A router egy Xiaomi AX3200 OpenWrt-vel...Ha ennél sokkal alacsonyabb, akkor nem lehet, hogy a 2,4 GHz-es wifi-re csatlakoztál? Különböző SSID-t használsz a két sávon (hogy biztos lehess benne, melyikre csatlakozol)?
-
-
Ateszpapa
addikt
Ez eléggé szégyen a vodára nézve, nem csodálom, hogy a digimobil is hozzájuk került és nem a másik kettőhöz.
Tényleg úgy tudtam, hogy már csak független telókat árulhatnak, de most iszok pár doboz sört ennek a megemésztésére.Akkor már értem, miért olyan sok a használtpiac vodkás iphoneokkal
-
Shyciii
veterán
Hasonló volt nekem is mikor nemrég Norvégiában voltam. 1 fizikai sim (céges Voda, adatkapcsolatra default), és magán e-sim (Telekom). Telekom azonnal tudott roamingolni, a Voda valamiért nem, még egy repülő mód be-ki után sem, így Telekomra váltott az adatkapcsolat. Telefon kikapcs, majd vissza után is kellett a Voda-nak 1-2 perc mire sikerült roamingolnia.
Ha nem szeretnéd, hogy másik sim kártyára átkapcsoljon, ha gond van, akkor Settings/Mobile service/Mobil Data és kapcsold ki az "Allow Mobile Data Switching" opciót, és akkor nem kutyulja meg. -
Semennyire.
Amióta létezik iPhone azóta mennek a pletykák,találgatások és sokszor erőteljesen kérdéses "szivárogtatások",de biztosat a megjelenés napján lehet csak tudni.
Addig feleslegeses a pletykák hitelességéről beszélni.
Ez az ár dolog is egy pletykából indult ki,cikkeztek arról hogy kevesebb iPhone fogy,ezért a pénzügyi célok tartása érdekében emel majd az Apple.
Ez egyelőre csak pletyka,szimpla feltételezés,de a clickbait miatt sokan tartalmat gyártanak erre,a linkelt kép is ilyen.
Valaki Apple stílusban összedobott egy fantáziafotót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GARANCIÁLIS, iPhone SE (2022) 128 GB, Mindnight, független
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 7900X3D 32/64GB RAM RX 7900XTX 24GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest