- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
icecave #311797 üzenetére
11 Pro
"- Az óra mellett ott a kis harang áthúzva"
"- Nekem nincs ott semmi néma módba kapcsolva sem."
"- Ez csak az action button-al rendelkező telefonoknál van így, tehát 15 pro/pro max."Visszatérek a problémára, mert megint átkapcsoltam véletlenül a némító kapcsolót, és lemaradtam hívásokról. Tudom, én vagyok az idióta, nem jól fogom, ez a kapcsoló így jó ahogy van, minimális feedback-et kapott, tegyek rá tokot, csak engem érint, OK, mindent értek. De ha már így van megoldva, akkor miért nem lehet legalább egy nyamvadt ikont elhelyezni a képernyőn, ami jelzi a képernyőre pillantó egyszeri usernek, hogy az alapfunkciót alapvetően befolyásoló néma módba van kapcsolva a 15 Pro előtti iPhone-ja? Komolyan kérdezem: Vajon milyen tudatos és átgondolt filozófia vagy működési alapelv állhat amögött, hogy az iOS nem tartja ezt fontosnak? Most már folyamatosan para üzemmódban vagyok, állandóan azt vizslatom szemüveggel, hogy látszódik-e az apró piros festékcsík a mikrokapcsolónál, sikerült-e megint átkapcsolnom véletlenül azt a szájb@b@szott kapcsolót. Ráadásul ezt sötétben esélytelen meglátni, olyankor inkább átkapcsolom és vissza, mert akkor legalább kiírja 1sec időtartamig, hogy épp melyik módban van. Agyrém.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB
- Teljesen új Google Pixel 9 256GB Obszidián eladó (garancia)
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged