Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy chili topic. :)
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szólánc.
- MárkaLánc
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Subimp
tag
Sziasztok! Néhány napja vettem észre, hogy eltűnt a Google mapsből a forgalom mutatása. Jó lenne vhogy előhalászni, mert időnként rá szoktam nézni. PC-n megvan. 11 Pro.
-
Mr.Silkó
veterán
-
Kicsirics77
veterán
válasz Subimp #214255 üzenetére
Nálam az XR-en minden a legfrissebb,és mutatja a forgalmat,kiváncsiságból meg is néztem és szépen ott vannak a piros csíkok ahol lassú a forgalom vagy dugó van.
[kép][ Szerkesztve ]
.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
mr.tamasbiro
őstag
válasz Kicsirics77 #214258 üzenetére
Nálam is van. Frissítés után újra be kellett állítani.
-
Vaze
őstag
Sziasztok!
Szeretném kérdezni,hogy jelenleg egy használt,1 éves,nagyon jó állapotban lévő , Iphone 6s
32 Gb-os telefonért,mennyit lehet kérni?
Válaszokat előre is köszönömMSI Raider GE78 HX 13V Intel® Core™ i9-13980HX -- GeForce RTX 4090, GDDR6 16GB -- 32GB, 2TB SSD
-
addikt
-
Vaze
őstag
válasz Sgr_A #214268 üzenetére
Novemberi hónapban kapta az akkor még 11 éves fiam,Március végéig használta,aztán a betegsége miatt,már nem tudta sajnos használni tovább.Ahogy felépült olyan szintre,hogy tudott már telefont fogni a kezébe,egyből egy 10 xs-t adtam neki.Szal ez a telefon 100% hogy 4 hónapot volt használva.
MSI Raider GE78 HX 13V Intel® Core™ i9-13980HX -- GeForce RTX 4090, GDDR6 16GB -- 32GB, 2TB SSD
-
őstag
Sziasztok!
Az iCloud családi megosztás funkciójáról lenne egy kérdésem. Ha van egy iCloud profilom, akkor az megoldható hogy a barátnőm telefonjának a biztonsági mentései, fotói stb is oda töltődjenek fel elkülönítve? Továbbá ahogy látom előnye a mappa megosztás stb. -
B.i.L
senior tag
válasz bnorci71 #214243 üzenetére
Nekem fontos NoOffense persze...
Azért is váltottam almára,mert nem szeretnék kompromisszumot ezen a téren,a többin meg nem kell
Saját felhasználásom : ipadon megy minden - játék,tartalomfogyasztás,közösségi minimál.
i11: innen tolom a netet, de ha kint vagyok terepen ugyanez,mint fent,és igen igényem van a 6+ óra SOT-ra,amit tud is mindkettő. Illetve ha továbbmegyek a feleségem,ha jön velem,még 2 alma is osztozik a korlátlan netemen!Horgászni mentem...B.i.L
-
|AP|
veterán
én úgy értelmezem a cikket, hogy a gomb és a touch ID is kuka, így lesz nagyobb a képernyő. Mindenesetre érdekes, meglátjuk mi lesz belőle.
Én csak azért nem örülök ennek a hírnek, mert félek ezzel le is tudják a kompaktabb modellt. Korábban több helyen olvastam azt a pletykát, hogy a 12 Pro lesz 5,4"-os. Az must have lenne nekem, de ezek után lehet a 9 lesz 5,4", a többiek pedig nagyobbak.
Meglátjuk... -
marsu.
senior tag
válasz MasterMark #214275 üzenetére
Annyi kiegészítés, hogy csak a két legnagyobb csomagú icloud tárhellyel fog menni a tárhelymegosztás.
[ Szerkesztve ]
-
marsu.
senior tag
válasz MasterMark #214280 üzenetére
Számolhatjuk úgy is, és az alap 5 GB-os csomagot is belegondoltam.
-
Mr.Silkó
veterán
Mostanában időnként érdekes dolgot produkál a mobilom: ugyan ki van kapcsolva az optimalizált akkutöltés, mégis 80-90% körül megáll hosszabb ideig a töltés, egyelőre csak QI töltőn (kábelesen a napokban tervezem tesztelni). Kapott egy újraindítást, aztán meglátjuk.
-
-
Mr.Silkó
veterán
válasz tothjozsi96 #214288 üzenetére
Igen, úgy néz ki, hogy csak akkor működik, ha nem akarom.
Amúgy egy pár hétig betanult a szoftver, utána működött az optimalizált akkutöltés, csak mivel én sokszor össze-vissza kelek, ezért mégis kikapcsoltam. -
addikt
Nálam megy rendesen mind kábelen mind qi töltőn
iPhone 16 pro, Apple watch7, iPad Air5 M1,
-
devil-k
nagyúr
Én nem vettem volna észre, hogy működne nálam... pedig az elejétől kezdve be van kapcsolva....
- mozi bolondéria -
-
tothjozsi96
addikt
válasz devil-k #214293 üzenetére
Nálam is csak egyszer működött, és küld értesítést is hogy mikortól fogja folytatni a töltést.
Először azt hittem hogy ez iPhone 11-es dolog, hogy még valamiért nem jó.
De van itthon iPhone 7 és SE is, azokon se működik.
De kollégák körében se működik, senkinél akivel beszéltem. -
pecccccccca
őstag
Nálam is tökéletesen működik az optimalizált töltés. Tudja, hogy 8 körül kelek, olyankor mondjuk éjjel 1-kor abbahagyja 80%-on a töltést és reggel folytatja.
Humorban nincs helye tréfának!
-
tothjozsi96
addikt
válasz pecccccccca #214295 üzenetére
És mikor felteszed este tölteni, mindig kapsz róla értesítést?
-
pecccccccca
őstag
válasz tothjozsi96 #214296 üzenetére
Mármint miről? Hogy feltettem tölteni?
Nem tudom milyen értesítést kéne kapnom. Jelez, hogy rádugtam töltőre. Ennyi.Humorban nincs helye tréfának!
-
Arcképgyáros
válasz pecccccccca #214297 üzenetére
Optimalizalt toltesrol.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Facebook és Messenger
- Politika
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest