Hirdetés
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rivaul
addikt
válasz B.i.L #213258 üzenetére
Köszönöm. Bár az adott techfd videót nem találtam meg sehogy de a témában találtam hasonlót. Ha jól gondolom az uv ragasztós fólia lenne a lényeg. Valóban jónak néz ki de szerencsére nem annyira problémás a helyzet. Vettem egy 1000ft-os üveget rá gyorsan. A mikrokarcokat fel is töltötte ahogy gondoltam. Két kis hajszálkarc látszik az üfólián át is ha keresem de ezzel együtt tudok élni. Remélem azért fejlesztenek valamit erre a problémára is. Ma már annyi féle anyag van, nem hiszem hogy megoldhatatlan gond lenne a mikrokarcokat eltűntetni komplett fedés nélkül is.
[ Szerkesztve ]
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
Cyberbeni
addikt
válasz B.i.L #213817 üzenetére
Ha nem dark módot használasz, akkor az olednek nem sok értelme van, de dark móbban ha görgetsz, akkor meg olyan rondán el fog kenődni a szürke/fekete váltás, mint itt a mekis logó: [link]
Az oleden és a méreten kívül meg minden másban egyértelműen jobb a 11, mint az XS Max és még olcsóbb is. -
runner 125
nagyúr
válasz B.i.L #214879 üzenetére
és pecccccccca köszi!
Giovan!, Mr.Silkó Nektek is!
..ez szerintem legalább akkora bug, mint h annó nem volt MMS funkció. Oké, azt már akkor sem használta a kutya sem, de ilyet basszus.. ez vérciki. Eddig tényleg nem tűnt fel, de most megnéztem a Viber-t is, ott sem megy ez a funkció. Csak egész leírt üzenethalmazokat enged. Rendben van, kimásolja az ember, beilleszti egy jegyzettömbbe és onnan már másolható részlet, de azért na.."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
-
törölt tag
válasz B.i.L #227499 üzenetére
Szándékosan nem említettem azt a lehetőséget. Szerintem az nincs olyan szinten még, ami az Apple-nek megfelelne. Ha az illetőnek autóban az a gondja a FaceID-vel, hogy közel kell hajolni és macerás, akkor egy kijelzőbe épített ujjlenyomatolvasónál is anyázna még többet. Amikor nem találja a G-pontot és ha el is találja elsőre, akkor is lassabb a feloldás. A power gombra rakott megbízhatóbb és gyorsabb.
-
Thewent12
aktív tag
válasz B.i.L #227770 üzenetére
Azert manapsag mar a gyerekek is facebookon keresztul kerik el egymastol a tananyagot peldaul vagy segitenek egymasnak. Ebben semmi egetrengeto nincs szerintem. Ezeket a roviditeseket pedig nem csak gyerekek, hanem felnottek is hasznaljak. Igaz, en sem vagyok oda ertuk. Viszont ezektol fuggetlenul szerintem nem ezen mulik, hogy ki mennyire tud kommunikalni. Felnott emberekrol pedig ne is beszeljunk, szamtalan olyan estet latok amikor egy-egy cikk alatt veresen osszevesznek papiron ertelmisegi emberek. Na en ezert probalom limitalni mar a facebookot es a kulonbozo hirportalokat. Az is nonszensz volt szerintem, hogy marcius-aprilisban a csapbol is a virus folyt, de konkretan nem lehetett cikket olvasni ezeken kivul. De ez mar nagyon off itt. Csak probaltam ravilagitani, hogy ez nem csak a gyerekeknel van igy, hanem felnott embereknel is, tarsadalmi szinten is.
-
félisten
-
half333
őstag
válasz B.i.L #263644 üzenetére
Én is! Félek hogy valamit kicserélnek és vagy hallottam olyat is hogy a képernyő csikos lett utána. Meg a gyári összeszerelés az csak gyári megbontás után meg ki tudja.. de nekem 82%-os plusz a beszéd hangszóróm nem jo mert néha alig hallom a másik félt. A hangszóró recseg fura hangja van. Meg az alsó rácsot tisztitáskor kicsit benyomtam.
más: a Mail alkalmazásból hogyan tudom törölni a postafiókom?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Synology NAS
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest