Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy chili topic. :)
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szólánc.
- MárkaLánc
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
pana0017
senior tag
válasz MasterMark #214345 üzenetére
Most kértem új képeket.
Sajnos tudom hogy nagyon jókat is tudnak hamisítani.. -
evo87
őstag
Sziasztok!
XS-es van, amit dual sim üzemmódban használok, ahogy itt is tanácsoltátok, 4G-re állítva az egyik, 2G-re állítva a másik, csak hanghívásra használt kártyát.
Tegnap este viszont néztem a beállításokat és a mobilhálózat beállíásainál már nem enged 2G-re állni, csak 3G vagy 4G...stb. Ez megváltozott ezek szerint? Illetve ha nem 2G-n van az egyik kártya akkor továbbra is jól működik majd a dual sim funkció ??? (emlékeim szerint amiatt kellett pont 2G-re tenni az egyiket)
iPhone 13 Pro 128GB / MacBook Air M2/ Seiko Samurai / Fujifilm X-T30 / Mazda RX-8
-
legenda
-
szaki04
senior tag
válasz tothferenc #214339 üzenetére
A két töltés között eltelik kb. 2 nap. Addig merül a vésztöltő is, nincs töltőn állandóan. Egyébként a névleges teljesítmény kb. 60%-át tudja nagyjából. Szerintem.
iPhone 13 256 Gbyte, Apple Airpods 2, Garmin Fenix 5X Plus
-
HUTCHDB
nagyúr
Ismét jelentkezett nálam a fotózási probléma.
Ahogy elkészítettem a fotót, sajnos nem mentette el, (időlegesen meg is fagyott a rendszer) és nincs sehol a kép.
Másnál?" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
cOxeR
Ármester
Sziasztok!
Vezeték nélküli töltő szeretnék beépíteni egy nappaliba tervezett bútorba, de kicsit el vagyok akadva, mit is érdemes beépíteni, ami egyáltalán hosszú távon is értelmes és hasznos marad.
Valami javaslat esetleg?
Köszi! -
Ngtx
aktív tag
Sziasztok. Olyan problémával érkeztem, hogy iPhone 8 készüléken a Kedvencek widget hozzá lett adva, de azt írja, hogy ‘ Nem tölthető be’.
Eddig nem volt probléma ezzel, most jelentkezett egy jó hete és hiába van újra hozza adva, törölve mindig ugyan ez a vége.
Újraindítás, meg hasonlók meg lettek próbálva, de nem oldotta meg.apple user
-
Arcképgyáros
Telekomosok! Wifi hívások nektek be van kapcsolva?
-
Arcképgyáros
válasz pecccccccca #214368 üzenetére
Köszi! Azt hittem ez automatikusan bekapcsolt amikor lefrissült az iOS.
-
pana0017
senior tag
válasz MasterMark #214377 üzenetére
Most sikerült. Lehet az volt a gond hogy az előbb mobilneten voltam nem wifin.
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz -secret- #214369 üzenetére
Én használom. Itthon sajnos nem a legjobb a telekom térerő újabban, 2 pálca. Így itt átáll wifi hívásra. Ahogy írják a többiek, volte kell hozzá, plusz be kell kapcsoltatni az ügyfélszolgálaton vagy szóban, vagy sms-sel.
Épp a héten gondolkoztam rajta, hogy itthon viszont kikapcsolom a wifi hívást, ugyanis emiatt voltak már nem fogadott hívásaim. Fent volt wifin a telefon, és nem volt net (fél-1 perces netkimaradás sajnos nálunk relatíve nem ritkán előfordul). Tehát a wifin fent volt a telefon, a router üzemelt, csak net nem volt. És lehet, hogy pont akkor jött a bejövő hívás, amikor net elkalandozott. Előtte, a jó sok éve mióta telekomosok vagyunk, nem volt nem fogadott hívás probléma, csak mikor valami gond volt a hálózattal.
-
urbanjozsi
senior tag
Sziasztok!
Azt hol lehet beállítani, hogy az iphoneX-n mentett wifi beállítások ne szinkronizáljanak a macbookal.........? Mindkét készüléken ugyan az a apple id van beállítva........ -
MasterMark
titán
válasz urbanjozsi #214380 üzenetére
Szerintem a kulcskarika szinkronizálja azt is.
De miért akarod kikapcsolni?
Switch Tax
-
legenda
válasz pecccccccca #214368 üzenetére
Indít az akár egynél is, mert nem csak annak a függvénye, számít az ellenoldali eszköz (router és társai) milyensége, képessége, beállítása...stb. is.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
urbanjozsi
senior tag
válasz MasterMark #214381 üzenetére
Az iphone nem működik az asus router 5Ghz-én, csak a 2,4-n.
A macbook viszont tökéletesen megy 5Ghz-n.
Így az külön szeretném használni ezeket. De hiába felejtetem el a hálózatot az egyik készüléken, egy idő után csak rákeveredik, jelszavastól együtt...... -
MasterMark
titán
válasz urbanjozsi #214383 üzenetére
Nem teljesen értem a problémát.
Az hogy nem megy az iPhone 5 GHz-en, hogy befolyásolja az, ha a mac attól még azon van? Ha nem megy, akkor nem megy, majd kapcsolódik a 2,4 GHz-hez.
De egyébként mi nem megy?
Switch Tax
-
urbanjozsi
senior tag
válasz MasterMark #214384 üzenetére
Na megpróbálom......
iPhone csatlakoztatom az 5GHz-hez. Egy idő után a wifi kapcsolat megmarad, de nincs internetkapcsolat! Ekkor hálózat elfelejtése, majd csatlakoztatom a 2,4GHz-hez. Ezen a frekvencián működik stabilan. Ekkor csak ez az SSid van mentve, jelszavastól.
Eközben a macbook stabilan csatlakozik az 5GHz-re!
És itt jön a csavar.
VAn úgy, hogy az iPhone-on megint elmegy a net. Megnézve a wifi-t, meglepődve tapasztalom, hogy az 5GHz-re van csatlakozva..... Mindezt úgy, hogy előtte direkt elfelejtettem vele!
És előfordul, hogy a macbook pedig a 2,4GHz-re lép fel, pedig nincs is beállítva rajta.........
Ezért gondoltam arra, hogy valami köze van a macbook és az iPhone egyforma apple id használatához.....[ Szerkesztve ]
-
adise
őstag
válasz urbanjozsi #214386 üzenetére
Van egy olyan opcio, hogy automatikus csatlakozas
-
nagyúr
A wifi hálózati információk megosztódnak az azonos ID-t használó eszközök között, pontosan.
Más kérdés hogy azt az 5G wifit lehet be kéne jobban konfigurálni akkor, és nem menne el a net se... mert az biztos hogy ott valami nagyon nem stimmel.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
adise
őstag
válasz urbanjozsi #214388 üzenetére
pedig az a hibád, mivel többször is írtad, hogy te csak "elfelejteted", nem azt allitod be, hogy ne csatlakozzon hozzá.
-
urbanjozsi
senior tag
FollowTheORI : 5db készülék tökéletesen csatlakozik az 5G-hez, csak ez az egy iPhone X nem....
adise: Megpróbálom még egyszer! -
anderledani
őstag
Nekem a +wifihang sms-re az jön vissza hogy erre az előfizetésre nem lehet aktiválni... miért?
iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
lugosi
MODERÁTOR
-
MasterMark
titán
Egyrészt állítsd be jól a wifidet, mert ez hogy kapcsolat megmarad, de a net "elmegy" semmiképpen nem normális dolog.
Másrészt ahogy már írták, ha külön SSID-d van a 2,4 és 5 GHz hálóhoz, akkor az 5 GHz-t nembaj ha tudja, az i betűnél kapcsold ki az automatikus csatlakozást. Akkor hiába ismeri a hálózatot, nem fog rácsatlakozni, csak ha te rányomsz.
A 2,4 GHz-nél pedig bent hagyod az automata csatlakozást.De ez csak a szar pofozgatása, inkább állítsd be jól a hálózatod. Azért mert a mac és a többi eszközöd ki tudja mozogni azt a hibát amit az iphone nem, még nem jelenti hogy jól van beállítva. Bármi is legyen a rossz.
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
SharpSA
veterán
iOS-on lehet diktálni magyarul? Mert MacOS-en nagyon jól müködik, Apple TV-n meg nem elérhető.
Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
anderledani
őstag
válasz lugosi #214393 üzenetére
Telekom Mobil S díjcsomag limit opcióval. Ez egy 1,5 évvel ezelőtti díjcsomag amivel “sunyulok” mert csak 4240ft és 80 perc vagy sms + 3gb net. Ma már ugyanez 6000 lenne... ha megújítanám
iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
Arcképgyáros
válasz anderledani #214396 üzenetére
Ugyan ez van nekem és simán aktiváltam tegnap. 2017-es Mobil S 80 egység + 3 GB net ami Magenta miatt 6 GB. Igaz én 3003 ft-ot fizetek rájuk, mert volt hűség meg valami kedvezmény is meg a -30% is. Nem is változtatom mert ahogy mondod, a duplájába kerülne...
[ Szerkesztve ]
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz anderledani #214396 üzenetére
Azzal mennie kellene. Hívd fel a telefonos ügyfélszolgálatot, hátha ott látják hogy mi a gubanc és beállítják neked.
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest