Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Mindent a StreamSharkról!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 20241101_080855
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vaze
őstag
Sziasztok!
Iphon 11 pro es 11 pro Max kozott gondolkodom,nagy kulonbseg van a 2 telefon kozott?Vagy csak a kepernyo meret az,ami a kulonbseg?
Vagy ezt,beneztem,es csak 11 pro a legujabb?[ Szerkesztve ]
MSI Raider GE78 HX 13V Intel® Core™ i9-13980HX -- GeForce RTX 4090, GDDR6 16GB -- 32GB, 2TB SSD
-
Vaze
őstag
válasz hemaka #213705 üzenetére
Ezt ugye te sem gondoltad komolyan?
Ha az elado nincs tisztaban azzal,amit arul,akkor az nem oda valo,keressen mas munkat maganak!
Nem mindenki olyan felkeszult mint te vagy,nem mindenki hasznal netet a mai vilagban,akar milyen furcsa is!Szerintem,ezt gondold at meg 1x!
no offensepeace
MSI Raider GE78 HX 13V Intel® Core™ i9-13980HX -- GeForce RTX 4090, GDDR6 16GB -- 32GB, 2TB SSD
-
Vaze
őstag
válasz Sgr_A #213745 üzenetére
Hat ez bizony,volt forditva is....Asszony es a gyerek is Iphonos,en jelenleg Samsungos vagyok(mar nem sokaig)
De biza,volt mar olyan szitu,ahol a Samsung fogott tererot,ott az Iphone nem
Ja es,nem azert lesz Iphonom,mert rossz a Samsung,hanem mert kivancsi vagyok[ Szerkesztve ]
-
Vaze
őstag
Sziasztok!
Tudom hogy irtam ma,hogy levaltom a Samsungom egy Iphone 11 pro max-ra,de most hogy,elvileg holnap hoznam a telot,igy ellkezdtem jobban beleasni magam a temaba.
Igazsag az,hogy 2 telefon van a ''szemem'' elott.
Az egyik ugye a 11 max,masik egy Samu 10 note,egesz addig biztos voltam benne,hogy az Iphonet szeretnem,meg azt nem lattam,hogy az Iphone 4 giga rammal rendelkezik,ellenben a Note10-el,ami ugye 12 giga ram.Kerdesem az volna,hogy,mennyite hatrany a 4 giga ram?Jelenleg egy Samsung s9 plusom van,abban ugyebar 6 giga ram van.
Ja es az Iphonban,mar nincs ujlenyomatolvaso?[ Szerkesztve ]
-
Vaze
őstag
Sziasztok!
Nagyon koszonom a sokk hasznos segitseget mindenkitol,nagyon halas vagyok erte,de komolyan
Tegnap este,nem gondolkoztam a ram kerdesel kapcsolatban,mert igazatok van abban is.
Felesegemnek Iphone 8plus van,ami ugye 3 giga ramot jelent (ha minden igaz) es teljesen megvan elegedve vele,mar 2 eve hasznalja,es jatszik is rajta,es nagyon szeretni,annyira,hogy lesem szeretne cserelni!Fiamnak meg egy Iphone 10 xs -e van...
Nagyon szerettem volna a 11 maxot,de mivel nincs ujjlenyomat olvaso,ezert sajnos ellkel vetnem,mert nekem az fontos funkcio,5 - 6 banki appom van,amibol legalabb 5 ujjlenyomat tamogatassal rendelkezik.
Ahh most orlodom rendesen....Miert kellett kivenniuk,ezt a ficsort[ Szerkesztve ]
-
Vaze
őstag
Igazatok van ismet,megneztem az osszes bank appom infoit,es szinte az osszes tamogatja a face id-t
Orulok,mert igy,zold utat kaptam a leendo Iphonomhoz
Koszonom szepen ismet,kiralyok vagytok,es nagyon segito keszek
Amugy,szurkuletnel,vagy akar sotetben is mukodik rendesen a Face id?[ Szerkesztve ]
-
Vaze
őstag
Sziasztok!
Szeretném kérdezni,hogy jelenleg egy használt,1 éves,nagyon jó állapotban lévő , Iphone 6s
32 Gb-os telefonért,mennyit lehet kérni?
Válaszokat előre is köszönömMSI Raider GE78 HX 13V Intel® Core™ i9-13980HX -- GeForce RTX 4090, GDDR6 16GB -- 32GB, 2TB SSD
-
Vaze
őstag
válasz Sgr_A #214268 üzenetére
Novemberi hónapban kapta az akkor még 11 éves fiam,Március végéig használta,aztán a betegsége miatt,már nem tudta sajnos használni tovább.Ahogy felépült olyan szintre,hogy tudott már telefont fogni a kezébe,egyből egy 10 xs-t adtam neki.Szal ez a telefon 100% hogy 4 hónapot volt használva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xbox Series X|S
- iOS alkalmazások
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Windows 11
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest