Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Mindent a StreamSharkról!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 20241101_080855
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
|AP|
veterán
normál használat mellett elegendő lehet a 64-es 11Pro? Videó szinte egyáltalán nem, fotó is csak normál keretek között.
-
|AP|
veterán
holnap vennék egy 11 Pro-t, de se az iCentreben, se az iStyle-ban nem látok készleten (ezüst, 64Gb-os kellene). Van valakinek tippje hol lehet BP-n készletről megvenni (hivatalos forrásból)?
-
|AP|
veterán
Tudom, hogy senki sem jós, de esetleg hátha valaki tudja a korábbi évek tapasztalata alapján:
Péntektől lesz Black Friday az iStyle-ban. Szoktak ilyenkor aktuális csúcstelefonokat is akciózni (11 Pro'ra gondolok elsősorban), vagy csak régebbi modelleket és kiegészítőket? -
|AP|
veterán
iCentre rendeléssel kapcsolatban van valakinek tapasztalata, mennyi idő alatt érkezik be egy olyan termék, ami nincs készleten?
Barátnőm rendelt egy fehér 256-os 11Pro-t már több mint egy hete, de még semmi hír az érkezéséről. A kérdésemre csak annyit válaszoltak hogy berendelték és türelmet kérnek. Mennyi idő lehet, ha sehol sincs raktáron?
Ha nagyon sokat kellene rá várni szerintem beérné szürkével vagy zölddel is. Főleg, hogy úgyis tok lesz rajta -
|AP|
veterán
én úgy értelmezem a cikket, hogy a gomb és a touch ID is kuka, így lesz nagyobb a képernyő. Mindenesetre érdekes, meglátjuk mi lesz belőle.
Én csak azért nem örülök ennek a hírnek, mert félek ezzel le is tudják a kompaktabb modellt. Korábban több helyen olvastam azt a pletykát, hogy a 12 Pro lesz 5,4"-os. Az must have lenne nekem, de ezek után lehet a 9 lesz 5,4", a többiek pedig nagyobbak.
Meglátjuk... -
|AP|
veterán
nekem sok év Android után most eléggé bejön ez az új SE. Próbálkoztam megszokni a 6" körüli telefonokat, de egyszerűen nem megy, hiába mondja mindenki. Még mindig öröm néha újra kézbevenni a Sony Z3 compactomat. Most egy Galaxy S9-em van már lassan két éve, de még mindig sokszor zavar, hogy nem érem el kényelmesen egy kézzel a képernyő tetejét (tudom, van egykezes mód, de körülményes).
Szóval végre egy telefon méretű telefon, egész jó hardverrel, nem horror áron.
Azért megvárom még a pletykált 5,4"-os iPhone 12 "minit", nyilván az jóval drágább lesz, de meglátjuk lesz-e egyáltalán.
Annak a megjelenéséről mi a legfrissebb hír? -
|AP|
veterán
válasz Gsx-rr #217772 üzenetére
"Nem a kijelzo merete hatarozza meg a telefon meretet"
Nálam igen. Annyian próbáltak már meggyőzni, hogy plusz 3-4mm nem számít és majd megszokom.
Mondom, Galaxy S9-et használok két éve (ami az egyik legkompaktabb csúcstelefon manapság), barátnőmnek 11 Pro van és mindkettő határeset nálam. Még épp használható, bár az S9-en már problémás a böngészés egy kézzel. Egyszerűen nem érem el a címsort a hüvelykujjammal fogásváltás nélkül és ez engem zavar.
Ez teljesen személyes preferencia kérdése, én mindig örülök ha 6" (teljes készülékhossz mm-ben megfogalmazva 140-145mm) alatti készülék jön ki. És mivel ez egyre ritkább manapság, így minden ilyet értékelek. Remélem ez az SE is jól fog fogyni és ha tényleg lesz 5,4-es iPhone12 az is. Hátha a gyártók sem hagynak fel teljesen a kompaktabb telefonokkal.
Én ezért még többet fizetni is hajlandó vagyok.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- Weblap készítés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xbox Series X|S
- iOS alkalmazások
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Windows 11
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest