Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danny750
őstag
válasz Vgabor92 #56112 üzenetére
Hát én s3lte után váltottam i4 iOS7-re és bőven használható! (persze restore után volt frissítve )
Nem egy i5, de 800mhz-tól és 512mb ram-tól nem tudom mit kell várni....
I5s-re gyűjtök ,addig bőven elég lesz...bár javítás még biztos jön, mert nem egy 6.1.3...
Am sim nélkül és repülő módban megtáltosodik az i4..furcsa
Samgar: 3-4k[ Szerkesztve ]
>>iLoveMyiPhone5s&BeatsSolo2<>AlFA&HoNdA&BmW<<
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Vgabor92 #56112 üzenetére
Lehet konkrétan nem ez a program volt (már nem emlékszem a nevére), de olvastam sok esetben olyan dolgokat is kitörölt ami nem kellett volna, pl képek zenék videók...
(#56119) Noxy: Ez volt aztán a segítség...
(#56132) samgar: Itt van ő az, nagyon korrekt, viszont annyit kell tudni hogyha bemész elmész hozzá, akkor vonatkoznak a jó árak a javításra ha úgy kezded a "hardver apróról jöttem".
Viszont látom aláírásodból i5-öd, ebbe lenne a csere, gari nincs már rá?
[ Szerkesztve ]
-
TheMarci
addikt
válasz Vgabor92 #58611 üzenetére
Merítheted nyugodtan, annyira, hogy baj legyen, úgysem tudod. Maradhat töltőn nyugodtan. Akksi élettartalmát a használata befolyásolja, tehát tökmindegy, hogy egyszer meríted le teljesen, vagy háromszor 33%-al. Egyébből nem igazán tudsz törölni.
Ha bővebben érdekel bármelyik kérdés, itt a topikban, vagy a googleban is sok válasz található rájuk.
[ Szerkesztve ]
Do You Dream?
-
buvartacsko
addikt
válasz Vgabor92 #67111 üzenetére
Vajon ez mikortól él majd? kb 2 hét múlva akarom leadni a telefonom. Kurva sok hibája van. Foltos kamera, pixel hiba kijelző, halott power gomb.... aksi -20% kapacitás.... És persze kopott ház, örülnék hogyha kapnék egy új fóliásat. Azért 200knál már sztem belefér nekik hogy új telefont adjanak, ha már kisérleteznek velünk itt a gyártástechnológiákkal... az 5s persze nem kopik...
Szerintem ezek egyáltalán nem kamu indokok... de gondolom lesz valaki aki erre is benyögi hogy normális egy alig 1 éves készüléknél hogy pixel hibás a kijelző, meg hogy nem jó rajta 1 gomb és én leszek a szemét.
[ Szerkesztve ]
-
-
@matthew@
őstag
-
Lacopapi
addikt
válasz Vgabor92 #86937 üzenetére
Érdekes a szövegfelismerése....ha azt mondom : pont,akkor egy pontot rak be,DE ha azt diktálom : ha azt mondom,pont,akkor pontot rak be.................azaz leírja így,ahogyan én is leírtam (vesszők nélkül,az igaz,de tudja,hogy mikor kell kiírni szóval és mikor csak a használatára van szükség. Komolyan zseniális volt,aki programozta
-
-
addikt
válasz Vgabor92 #92686 üzenetére
Azért a diktálásra nem lett volna nehéz egy parancsot rendelni Sirinek. És akkor angolul elmondom, hogy szeretnék diktálni egy SMS-t, magyarul lesiktálom, angolul jóváhagyom (itt lehetne, hogy gombra nyomjak).
Tök jó funkció lenne, de nem. Lehetne autós módot is rakni a rendszerbe ( nem a CarPlay-t ), amivel az alap funkciók nagyobb felületen, könnyebben elérhetőek lennének. Jó volna ha vezetés közben nem a telefont kellene nyomkodni és mégis "mindent" meg lehetne oldani
A kicsire nem adunk... a nagyot meg leszarjuk!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest