Hirdetés

2024. május 22., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-12-31 21:29:46

LOGOUT.hu

Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#174651) BBéci válasza Alpachino (#174650) üzenetére


BBéci
titán

Ha a hangszórókábel cseréjével az elérhető változás mértéke 100, akkor az RCA 80, tehát valamivel kevésbé jelentős, de meghatározza a rendszer hangminőségét.

#174648I'am Dony
A hitvány hangszórókábel után olyan a hang egy jó minőségűvel, mintha dimenziót ugrottunk volna. Felhúztak egy képzeletbeli függönyt a hangdobozok elől, előkerültek a finom részletek, hosszabbak lettek a lecsengések, nagyobb távolságra kerültek egymástól a zenészek/hangszerek és még hosszan sorolhatnám. Igen, ez sztereó zenére vonatkozik, mert kábeleket kizárólag azzal szokás tesztelni. Amelyik azzal beválik, az jó lesz házimozira is. De ez érvényes erősítőkre, hangdobozokra egyaránt.

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.