Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-12-31 21:29:46

LOGOUT.hu

Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#45001) sunnysys válasza Patice (#44987) üzenetére


sunnysys
tag

hejj!

köszi!
csak azért kérdeztem, mert találtam pl Proson Event 5.0-ás szettet, amiről jókat olvastam itt, a sub meg akkor jöhetne később. (5.0-val is el lehet mozizni egy darabig, gondolom. vagy?)
meg láttam valahol új JBL SCS178-at is 70 körül.
ezek mellé milyen új, vagy használt erősítő lehetne megfelelő? .

(#44990) BBéci:
Neked is köszi!
kicsit most akkor összekeveredtem... :) (mert, ugye, Patice pont a hangfalakra írta, hogy inkább újat.)
akkor viszont a bevezetőben belépő kategóriás erősítőként jelöltekkel el lehetne indulni, azok ajánlottak? és hozzájuk lehetne használt hangfalakat keresni?

(igen, tudom, hogy a vászon is fontos, de mindenre nem futja most, sajna. jelenleg inkább a hangcucc hiányosságait érzem, mint a képét, ezért a vászon fejlesztése marad későbbre, szerintem.)

[ Szerkesztve ]

(#45002) nebulo5 válasza Fail3D! (#44999) üzenetére


nebulo5
senior tag

Nem ismerem a zenei hang igényedet, csak az AR s40 védelmében jegyezném meg:
Az árához képest remek hangtartománya van már gyárilag is! (picit gombócos méllyel) Egy 20 - 30 ezres tuning, rengeteget dob a hang minőségén, amely hangot talán a több mint dupla értékű más hangsugárzó tudna csak adni! Szerintem, ha keveselled a mély hangokat, nézz hozzá egy rendesebb erősítőt, vagy végső soron esetleg felül kellene vizsgálnod a zenei hangzási igényeidet. Előfordulhat, hogy eltér az átlagos normatívák kereteitől.
Ar s40 ről mondom mindezt úgy, hogy már 3. éve ilyet használok zenehallgatásra, és előtte is, de a megléte óta is hallgathattam már számos hangsugárzót, ami akár jóval magasabb árkategóriából származik.
Ha lenne 280- 400 ezrem új hangsugárzók vásárlására, akkor is jól átgondolnám!

[ Szerkesztve ]

Üdv: nebulo

(#45003) Eddie141


Eddie141
senior tag

Néhány napja tanácsot kértem ezen a fórumon, amelynek egy részét (még ha a cselekedeteim nem is ezt mutatják első látszatra :D ) megfogadtam, viszont néhány sokak számára talán irrelevánsnak titulálható ok miatt mégis lecseréltem a Pioneer VSX-418 erősítőmet egy Harman Kardon AVR 130-ra.

Döntésem hátterében főként az állt, hogy szürke volt a Pioneer-em, így nagyon kilógott minden más eszközöm sorából, plusz számomra a H/K nagyon "prémium" kinézetet sugallt a fekete házzal, illetve a kék peremvilágítású hangerőszabályzójával.Mindezt összegezve úgy döntöttem váltok. Ha ebből még nem vontátok volna le a következtetést: nem számoltam hangminőség javulással, csak az esztétika vezérelt :)

Csupán azért írok most ide ismét, hogy a tapasztalataimat megoszthassam, hátha valaki hasonló cipőben fog járni valamikor:
A jelenlegi rendszeremben ( JBL MK1000 frontok, Kenwood center, JBL hátterek, Yamaha sub) hatalmas előrelépésnek hallom a kis belépő H/K-t. A mélyek végre betöltik a teret, és szépen telten szólnak. A magas hangok sokkal tisztábbnak tűnnek (egymás mellett is volt szerencsém meghallgatni a két erősítőt), az összhatás pedig sokkal jobb. Természetesen teljesen tisztában vagyok vele, hogy egy szedett/vedett hangszóró "közegben" hajtom az erősítőt illetve azt is tudom, hogy belépőkategóriáról beszélünk, de én nagyon elégedett vagyok vele minden téren, és hatalmas előrelépésnek tartom a maga nemében a váltást.
Sztereóban kitölti a frontokat, és szépen osztja le a mélynyomóra a kellő frekvenciájú hangokat (a Pioneer nem volt erős zenei téren és akárhogyan is próbáltam az X-Overt konfigurálni, valahogy mindíg hiányosnak éreztem a mélyhangok tartományát)
Csak ajánlani tudom a kis harman-t. Eddigi tapasztalataim alapján a használt piac hasonló árszegmensében nem találni jobbat. Számomra nagyon bevált.

Kérdés:
ebben az általam vázolt szituációban érezhető változást hozna mondjuk egy Asus Xonar DX vásárlása, vagy jelen esetemben a szűk keresztmetszet továbbra is az erősítő és a hangdobozok lennének, így feleslegessé téve a külön hangkártyát? (egy alaplapi ALC889-et váltana)

(#45004) Fail3D! válasza nebulo5 (#45002) üzenetére


Fail3D!
addikt

Van melye nem mondom, hogy nincs:) Sajnos hm erositot hasznalok ami valoszinuleg zeneben nem a legtutibb:) Termszetesen nem hallgatom nagyon hangosan mivel panelban lakom, de egy melylada igen is dob rajta, mind zeneben mind filmnezes kozben. A a hangzasaval nagyon elegedett vagyok es tenyleg nemtudom elkepzelni milyen, lehet az ennel jobb hangvilag, csak gondoltam kiprobalnek mast is a regi nagyok kozul, es amit leirtam tipust, ugyan nemtudom hany cm-s lehet a membran de a plusz 30w ttol remenykedtem valami pluszban:) azert holnap elmegyek szerintem meghallgatni azt is.

(#45005) BBéci válasza Fail3D! (#45004) üzenetére


BBéci
titán

Annak az MB-nek 16 centisek a membránjai. Viszont a wattokkal foglalkozni totális zsákutca, az ég adta világon semmire nem lehet következtetni belőlük. Az a terhelhetőséget jelenti és nem mindig fedi a valóságot az, amit ráírnak a hangdobozokra. Tovább megyek. Azt sem hallanád meg, hogy az egyik erősítő 150, a másik 180 wattos. Az a különbség nudli.
Sztereó zenehallgatáshoz nem kell mélyláda és pont!

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#45006) mp54 válasza nuke7 (#44982) üzenetére


mp54
senior tag

zenél a rotel+focal páros
Milyen rotel, milyen focal?
Nekem 935 BX+Hivox és Cobalt 816 van, de többen írták már, hogy ezek nem igazán kedvelik egymást...

(#45007) TCr válasza sunnysys (#45001) üzenetére


TCr
veterán

Persze, hogy lehet 5.0-val mozizni, amíg nincs subod, addig nem is tudod, hogy mennyire jó az. :)
Mozira tuti nagyon jó lesz az Event, nehogy a JBL-t vegyed helyette. Jó mély hangjai vannak, persze ez nem váltja ki a későbbi subot.

IBKR - - Revolut - - Gránit Bank <--- ajánlói kódokért küldj privát üzenetet. ;-)

(#45008) McSzaby


McSzaby
őstag

Sziasztok,

Komplett Házimozi szettre mit ajánlanátok? Komplett kéne és lehető legolcsóbb, legnormálisabb. Nyilván tisztában vagyok vele, hogy az olcsó ebben az esetben relatív...

[ Szerkesztve ]

#ThankYouSirAlex #ThankYouLouis

(#45009) Oldfighter válasza McSzaby (#45008) üzenetére


Oldfighter
senior tag

Van ilyen is, olyan is.....

Talán ha bővebb infókat adnál, hogy pl mekkora a helyiség ahol elrendezni szeretnéd a szettet, illetve a felhasználási köröd milyen, kicsit könnyebb lenne megfelelő készülékeket ajánlani. Az olcsó is mit jelent nálad? És a normális?

Süket szomszéd a jó szomszéd!

(#45010) Warter válasza McSzaby (#45008) üzenetére


Warter
őstag

Érdemes lenne elolvasnod a "Téma Összefoglaló"-t, ott megtalálod az ajánlott belépő szetteket. Az egybe dobozosokat itt nem szoktuk ajánlani.

(#45011) mp54


mp54
senior tag

Mennyivel javulna a hangminőség, ha az alábbiakat nem saját belső DAC-jukkal, hanem valami komolyabb külső (Emotiva XDA-1/2) DAC-kal hallgatnám (sztereóban):
-Pioneer BDP-140 BD lejátszó (CSAK koncert filmek, mert van dedikált CD lejátszó), optikai kimenet (mert koax nincs neki sajnos)
- Popi A210 média lejátszó, ( koncert film és FLAC zene) koax kimenet (ez a jobbik, gondolom...)
Tapasztalat?
Kösz!

(#45012) TCr válasza mp54 (#45011) üzenetére


TCr
veterán

Csak annyit tudok hozzátenni, hogy az A210-en a coax valóban (minimálisan bár, de) jobb, mint a Toslink.
Tapasztalat.

IBKR - - Revolut - - Gránit Bank <--- ajánlói kódokért küldj privát üzenetet. ;-)

(#45013) McSzaby válasza Oldfighter (#45009) üzenetére


McSzaby
őstag

Ahogy egy jó ismerősöm fogalmazott, olyan házimozit szeretnék ami "kettesen" is úgy szól ahogy "nyolcvanason" csak halkabban. A szoba rettenetesen kicsi, sima panel kis szoba, kb. 10 m2 . A felahsználási kör főként sorozatok, filmek lennének. Az olcsóra pedig azt mondanám, hogy a legolcsóbb, amit még bátran mertek ajánlani. Konkrét összeget azért nem akarok mondani, mert kíváncsi lennék, mi a legolcsóbb, ami szerintetek még zsíros.

#ThankYouSirAlex #ThankYouLouis

(#45014) dunkel válasza McSzaby (#45013) üzenetére


dunkel
őstag

H/K 132 + JBL SCS 178. 70-80e Ft környékén lehet levadászni.

(#45015) Oldfighter válasza McSzaby (#45013) üzenetére


Oldfighter
senior tag

Egy "jó" házimozi komplett szett ( lejátszó-hangdobozok-erősítő-kábelek) alsó hangon olyan 300e körül kezdődnek. Az egybedobozos vacakokat itt senki se fogja ajánlani, hacsak nem levélnehezéknek kell, de ahhoz drágák.
A helyiség mérete amit megadtál, inkább egy 2.0 ás (sztereó) rendszernek lenne inkább ideális, vagy állványos hangsugárzóknak....ha van hely nekik. Választhatsz használt és új cuccosok közül, az előbbiek közül értelemszerűen olcsóbban jutsz hozzá minőségibb termékekhez. Filmekre kimondottan jók a Harman Kardonok, Onkyok......de jobban járnál ha egy napot rászánnál arra, hogy elmenj egy bemutatóterembe hallgatózni, mert nem biztos, hogy egyáltalán tetszik neked a hangkarakterük.

Süket szomszéd a jó szomszéd!

(#45016) Fail3D!


Fail3D!
addikt

denon SYS-A3L ez 50k t van a jofogason, jovetelnek tunik nem? ha mar olcson jot:)

[ Szerkesztve ]

(#45017) nuke7 válasza mp54 (#45006) üzenetére


nuke7
veterán

Rotel ra-06 es focal Chorus 715, klotz jumperekkel, excalibur kabellel... kisDAC-rol etetve. ( MacBook PRO USB es pio-150 koax )

Mondjuk érdekes, mert ha USB-rol megy van elég basszus, ha koax akkor meg mintha kevesebb lenne... Létezik ez..? :F ( sima nyomtató USB kábel - koax meg furutech Alpha asszem )

[ Szerkesztve ]

https://youtube.com/user/nuke7

(#45018) Toobee válasza mp54 (#45011) üzenetére


Toobee
veterán

Sokkal.

https://barbieripnk.hu/

(#45019) Ed Parker válasza mp54 (#45011) üzenetére


Ed Parker
nagyúr

Nekem a pio lx55-ben van dac, de én is az avr belső dac-ját használom.
Több csat. hanggal ez ugye amúgyis fix, sztereo anyagoknál érdemes lehet,ha az avr hangja már kevés lenne.
A popit én elfelejteném zenehallgatas szempontjából , volt kettő is, nem egy audiofil megoldas :D

(#45020) TCr válasza Ed Parker (#45019) üzenetére


TCr
veterán

Jó az avatarod.

IBKR - - Revolut - - Gránit Bank <--- ajánlói kódokért küldj privát üzenetet. ;-)

(#45021) mp54 válasza Ed Parker (#45019) üzenetére


mp54
senior tag

Nincs avr.....csak sztereó erősítő...ezért a Pio saját belső DAC-ját/analóg kimenetét vagyok most kénytelen használni! Ezt váltaná egy külső DAC.

(#45022) Ed Parker válasza TCr (#45020) üzenetére


Ed Parker
nagyúr

Köszi Tamoo segítségével jött létre:)

Mp54: akkor mindenképp dobna rajta egy külső dac.
Az alap analóg kimenete a pio bdp150-nek nem az igazi.

[ Szerkesztve ]

(#45023) Rebell


Rebell
senior tag

Sziasztok,

lenne 1 kérdésem. Jelenleg Harman Kardon 165-el hajtom a házimozi szettem.
ami furcsa, hogy a mélyládám a jelenlegi beállításokkal gyengébben szól,mint az elötte csatlakoztatott régebbi erősítővel.
. Ez lehet, az erősítő miatt? A kábel maradt ugyanaz a Y Kábel.. Crossover és hangerő beállítás is ua.

(Tudom - tekerjem feljebb a mélyládát :B mármint a hangerőt.) de kiváncsi vagyok, hogy ez a jelenség normális-e és minek a fügvénye. :R

üdv.
Laca

(#45024) McSzaby válasza Oldfighter (#45015) üzenetére


McSzaby
őstag

Igen, a sztereón is gondolkoztam, ahhoz van is két videoton egész jó hangfalam. Na majd még meglátom. Ilyen bemutató termet egyébként hol lehet meglátogatni?

#ThankYouSirAlex #ThankYouLouis

(#45025) Oldfighter válasza Rebell (#45023) üzenetére


Oldfighter
senior tag

Az erősítő bass/sub beállításai között nézz szét. Lehet, hogy alacsonyabb dB szinten van a kimeneti szint.

Süket szomszéd a jó szomszéd!

(#45026) Oldfighter válasza McSzaby (#45024) üzenetére


Oldfighter
senior tag

Budapesten: Streamaudio, Netdepo, Audiophlie szalon.....
Győrben: Proteusaudio

Süket szomszéd a jó szomszéd!

(#45027) Rebell válasza Oldfighter (#45025) üzenetére


Rebell
senior tag

A szint 0db, tehát ua mint az előző erősítőnél.

(#45028) Tamoo válasza Ed Parker (#45022) üzenetére


Tamoo
MODERÁTOR

Nem igaz, Ndruu műve. Én csak elnavigáltalak. :)

Tamoo már a Balaton Soundon van. :D

(#45029) Ed Parker válasza Tamoo (#45028) üzenetére


Ed Parker
nagyúr

Ezért írtam hogy Te segitettel.

Elmentél poros buliba? ;]

(#45030) BBéci válasza McSzaby (#45013) üzenetére


BBéci
titán

Ismerősöd remekül megfogalmazta a csúcskategóriás házimozik egyik tulajdonságát. Azt fél millió alatt nem hozod össze, még használt alkotóelemekből is necces.

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#45031) Dorian válasza nuke7 (#45017) üzenetére


Dorian
félisten

Mert az usb átalakító rész olyan durván jitteres, ami basszus dübörgésben nyilvánul meg. (mint nálam a Zero dacé volt) A koax a pontosabb hang, ha úgy kevesled a mélyeket akkor az a Rotel vagy a Focal ennyit tud.

Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!

(#45032) nuke7 válasza Dorian (#45031) üzenetére


nuke7
veterán

Aha.. Hat a focal ban tuti nem keves a mely. A rotel lehet kérdéses, az igaz. Mi a véleményed a klotz jumper rol? Azota lett hangsúlyosabb a magas es a közép... Ne használjam akkor? :F

https://youtube.com/user/nuke7

(#45033) KisTücsök válasza nuke7 (#45032) üzenetére


KisTücsök
addikt

A Rotel CD játszód meg van még?

Nálam most nagyon egységesen szól az egész, persze más erősítő. Tegnap még egy kicsit szórakoztam a hangfalak elhelyezésével. Mélyből nem is kérhetnék többet, bőven elég, nagyon szépen leadja. A magasak sem túlzóak már (ahogy a jumper cserét követően), pont jó, ahogy a közepek is.

(#45034) axwel18 válasza nuke7 (#45032) üzenetére


axwel18
senior tag

Azzal a Klotz jumperrel az a baj hogy 600Ft/ méter árú kábelből készült nekem van itthon olyan kábelem sajnos elég gyenge minőségű. Van itthon viszont ilyen kábelből 2db kb 10cm-es darabom amit én régebben használtam jumperként, ha gondolod elküldöm kipróbálhatod.

[ Szerkesztve ]

(#45035) McSzaby válasza BBéci (#45030) üzenetére


McSzaby
őstag

Ja-ja, igazatok van, nem ellenkezem, ahogy így nézem...el voltam tájolva. :R Ennyit azért nem ér meg egy panelbe sajnos, nagyobb térre költenék is, de panelbe...vannak szomszédok is...

#ThankYouSirAlex #ThankYouLouis

(#45036) MasterMark válasza McSzaby (#45035) üzenetére


MasterMark
titán

És?

Switch Tax

(#45037) McSzaby válasza MasterMark (#45036) üzenetére


McSzaby
őstag

MElyik és? A szomszédok, vagy a panel? :D Kicsi a hely panelben, kicsi a szobám, nem lenne hely még 5 hangfalnak 127 sz.gép mellé, ami van :D A szomszédok mondjuk engem is kevésbé érdekelnek...

#ThankYouSirAlex #ThankYouLouis

(#45038) BBéci válasza McSzaby (#45037) üzenetére


BBéci
titán

Mivel éppen ezt fejtegettük, hogy a jó minőségű rendszer halkan is szépen szól, míg az olcsó hangosan sem, akkor miért emlegeted a szomszédokat? Valamint nem muszáj hatalmas hangdobozokat venni, léteznek kiváló monitor sugárzók is.

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#45039) #09634560 válasza McSzaby (#45037) üzenetére


#09634560
törölt tag

Nemrég Leonel Monitor Audióját (BX2, tehát monitor/háttér dobozok) hallgattam, jó mélyekkel, és kicsit kiterjedt terű magasakkal és nagyon jó leképezéssel bírtak a dobozok. Olyant simán el tudok képzelni akár egy magasabb osztályú régebbi nagyobb kategóriás Denon, Marantz vagy akár LX vagy jobb Pioneer mellé is akár panelben is. Tehát ez ne legyen akadály:se a kis tér, se a szomszédok, se a panel. Megfelelő választással és ha sztereóval kezded akkor nem is olyan horror összeg bevetésével,valamint még nagyobb türelemmel és kis akusztikai tanulmányozással a panelben is hódolhatsz a házimozizásnak.

[ Szerkesztve ]

(#45040) Sefter válasza McSzaby (#45037) üzenetére


Sefter
veterán

Belépő 5.0 jó áron...(polc hangsugárzókból..)

Psn ID: sefter_hun

(#45041) McSzaby válasza Sefter (#45040) üzenetére


McSzaby
őstag

Köszönöm! :R

#ThankYouSirAlex #ThankYouLouis

(#45042) #09634560 válasza McSzaby (#45041) üzenetére


#09634560
törölt tag

Na ez mozira kezdetnek panelbe megfelel, Onkyo vagy Pio mellé.. szerintem.
Sefter:Tényleg oké választás..

(#45043) sunnysys válasza TCr (#45007) üzenetére


sunnysys
tag

köszi!

azért egyelőre nem vetem el egy használt JBL 178-as gondolatát, mert olcsóbban megúsznám, de eléggé megtetszett ez a Proson szett! :)

kérdéseim:
1. visszaolvasva a topik archívumban, láttam, hogy volt ennek 5.1-es verziója is (Proson Event 2 néven). jól láttam? ilyen már nem várható vajon?
2. milyen erősítő ajánlható ehhez a szetthez minél olcsóbban? pl. belépők közül bármelyik jó lehet? vagy használtak közül milyenekre figyeljek?
3. milyen sub kell majd ehhez? a Proson R10 pl elég drága. nem hiszem, hogy a következő 2 évben kiadnék subra 100ezret... olcsóbban is meg lehet ezt majd úszni?

köszi! :)

(#45044) Oldfighter válasza Rebell (#45027) üzenetére


Oldfighter
senior tag

Próbálkozz a beállításokkal én azt javaslom. Hogy miért van ez így, ahogy korábban kérdezted, arra szerintem csak a gyártók technikusai tudják a választ. Gondolom más és más szinteket vesznek alapnak, innen az eltérés ha két különböző márkájú erősítőt akarunk ugyanazon értékek mellett összehasonlítani. Elég ha csak a teljesítményadatokat nézzük, hogy ki melyik változatot használja amikor feltünteti az adatok között.

Más. Megnéztem a Tűzgyűrűt. Na ezt a filmet is a techdemó jellege menti meg a kudarctól. Annyira le van adva a színvonal a történetvezetéshez az interakciókhoz, hogy..........ehhez én már tényleg öreg vagyok, mondom ezt úgy, hogy idei kedvencem a Halálos Iramban 6.....és a Godzillát, ehhez a filmhez képest filozófiai műnek tekintem innentől. :D

Süket szomszéd a jó szomszéd!

(#45045) spiky03 válasza Oldfighter (#45044) üzenetére


spiky03
veterán

Én holnap megyek haverral megnézni.
Már kíváncsian várom, hogy milyen zúzda lesz benne. Mert ugye ezért érdemes moziban nézni, a hang meg a látvány miatt. :D
Nagy történetet nem várok tőle, max majd teszt lemeznek jó lesz az is, mint a Csatahajó. :D

SuperHeRo - Eladó! Anthem MRX710 + extrák!

(#45046) BBéci válasza spiky03 (#45045) üzenetére


BBéci
titán

Szerintem sem a hang, sem a látvány miatt nem éri meg moziba menni. Persze attól függ, kinek milyen rendszere van otthon.

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#45047) Khaosz55


Khaosz55
addikt

Hali azt javasolták itt kérdezzem meg a következőt.

Vettem egy WD Live Steam mediaplayert.

Sok időm nem volt vele babrálni. Most állok neki. A hálózatot látja és az asztali gépet is de csak "video" könyvtárat látom. Ezt nem is osztottam meg. A megosztott könyvtárakat nem látja. Notebookról el tudom érni simán. Az asztali Pc könyvtárait le is tudok belőlük játszani.

(#45048) BBéci válasza Khaosz55 (#45047) üzenetére


BBéci
titán

Nem neked javasoltam, hanem az előtted kérdezőnek, ami 5.1 hangdobozszettre vonatkozott. ;]

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#45049) Tigi


Tigi
őstag

Sziasztok

Van nekem egy ilyen HDMI Splitter-em.
Az Xbox-omat kötöttem rá két TV-re, de egyiken se jön hang csak kép.
Kipróbáltam még két eszközzel:

1. IPTV STB: van kép és hang is.
2. LG DVD lejátszó: se kép se hang.

Mi lehet a gond?

Előre is köszike. :R

üdv.

Azt mondtam, hogy ne fütyülj!!!

(#45050) spiky03 válasza BBéci (#45046) üzenetére


spiky03
veterán

Igen tudom, hogy nem a legjobb, de mivel nekem még csak egy alap rendszerem van, ezért néha eljárok moziba olyan filmekre ami érdekel. Van, hogy havi 3x is. :D
Persze van, hogy nem felhőtlen a szórakozás, mint írtam is egy párszor, hogy fakó volt a kép, az én ST50-hez képest vagy túl sok magas volt a hangban. És van, hogy amikor tetszett egy film a moziban, de pl az előbb leírtak nem, akkor már alig várom, hogy kijöjjön rendes verzióban és megnézhessem itthon újra a kis alap rendszerem. ;)
De azért támogatom a filmipart nem csak bűnözök. :DDD

SuperHeRo - Eladó! Anthem MRX710 + extrák!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.