Hirdetés

2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-12-31 21:29:46

LOGOUT.hu

Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#133001) xtremetuning válasza Squirrel (#132999) üzenetére


xtremetuning
addikt

Tolhatod.

...ha belekezdtél a high-endbe, vess keresztet, mert sosem lesz vége.. :) ......... és ezt mástól nyúltam, de nagyon igaz : 'Tegnaptól őszinteséget fogadtam. Azóta nincsenek barátaim...'

(#133002) Q


Q
senior tag

Üdv! Ha van két sub-om, de az erősítőmön csak egy kimenet van, hogy érdemes bekötnöm? Y-rca-val, vagy egymás után fűzve az első kimenetéről tovább a második bemenetére?

(#133003) Squirrel


Squirrel
őstag

Szerintem már megvárom a reggelt, nem akarom este a szívbajt hozni a szomszédokra :) Aztán reggel erre ébrednek majd :)

(#133004) Nemir Ombe válasza Squirrel (#133003) üzenetére


Nemir Ombe
addikt

Látom nem volt gond a futárral .... szép "kupac" .... ;)

Hmm ....

(#133005) Squirrel válasza Nemir Ombe (#133004) üzenetére


Squirrel
őstag

Nem, rendben megérkezett :D Kicsit meglepődtem, mikor a lépcsőházban egyben megpillantottam a halmot :) Gyönyörűek a lakkfekete Aria-k, szerintem vétek rájuk tenni a védő szúnyoghálót.

Most itt szemezek velük, alig várom a reggelt, hogy szóra - vagyis zenére, mozira bírjam a rendszert :)

[ Szerkesztve ]

(#133006) xtremetuning válasza Squirrel (#133005) üzenetére


xtremetuning
addikt

Minek szemezgetsz ??? Indítsd el, legalább járódnak reggelig...

...ha belekezdtél a high-endbe, vess keresztet, mert sosem lesz vége.. :) ......... és ezt mástól nyúltam, de nagyon igaz : 'Tegnaptól őszinteséget fogadtam. Azóta nincsenek barátaim...'

(#133007) Lacielvtárs válasza xtremetuning (#133006) üzenetére


Lacielvtárs
nagyúr

+1

"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯

(#133008) robi-k válasza Squirrel (#133005) üzenetére


robi-k
őstag

Mutathatnál egy képet a kicsomagolt és beállított "dlá-ga-szág(im)ról" :K

(#133009) Squirrel válasza robi-k (#133008) üzenetére


Squirrel
őstag

Holnap reggel világosban csinálok róluk :) Egyelőre a 2 front üzemkész, a centernek meg hátsóknak kellene valami rendes helyet találni. Lehet nem bírom tovább és bekapcsolom, csak elnézik a szomszédok :)

(#133010) Tonyka 2 válasza Q (#133002) üzenetére


Tonyka 2
tag

Y RCA a jobb verzió sztem.

(#133011) windlord válasza Squirrel (#133005) üzenetére


windlord
őstag

S legyen zene, s legyen tanc...

(#133012) Squirrel


Squirrel
őstag

Háááát :D Kicsit játszottam vele, alacsony hangerőn, gyerkőc már alszik... Gyönyörű hangja van. Hallgattuk Sarah Brightman Bécsi koncertjét, Queen Kind of Magic SACD-t, kis Nightwish Vinyl 24/96-os flac-et. Mikor becsuktam a szemem, mintha ott lettem volna a koncerten, kicsit néha bele is szédültem. És ez még csak jobb lesz!!!!

(#133013) Thom! válasza Squirrel (#133012) üzenetére


Thom!
veterán

Honnan rendelted az arikat? Mi penz volt a szett? Akar privatban is johet.

(#133014) nadtom


nadtom
tag

A karácsonyfa alá új szub került a 2 db Jamo-t (650-es és 660-as) váltva :D
Olvasgatás és hosszas gondolkodás után 2 versenyző maradt az SVS 13 Ultra és az Elac 2070.

A végső döntésnél a saját szempontjaimat vettem figyelembe.
Nálam előny, hogy "elöl" minden Elac ezért - úgy gondoltam - hangilag jobban összepasszolnak, mint az SVS-sel, és a design is passzol. Mivel csak egy szub lesz, előny a nagyobb membránfelület az Elacnál, továbbá van bemérő rendszer és szoftver ami számomra fontos, illetve végül de nem utolsó sorban lényegesen olcsóbb, mint az SVS. Az egyedüli hátránya az Elac-nak, hogy talán nem annyira precíz, mert a hsz-k nem felém fordulnak, de ezzel együtt tudok élni.

Egy hatalmas dobozban érkezett, kicsit megijedtem, hogy nem-e egy képcsöves tv-t hoztak a szub helyett, aztán kicsomagolásnál kiderült, hogy a dobozon belül még egy doboz volt (hiába a német precizitás).
Négy db félgömb alakú, puha szilikon talppal érkezett ezeken stabilan áll.

Tablet-re vagy telefonra letölthetőn az ingyenes Elac app, amin keresztül villámgyorsan kapcsolódik a szub és esetemben az Ipad.

Az első mérésnél le kell tenni az Ipad-et közvetlenül a szub elé és a szoftver 20 és 160Hz között 16 különböző frekvencián beméri a szub-ot.
Ugyanezt a bemérést kell megismételni a hallgatási pozícióban.
A szoftver az eltérés alapján korrigál, ezért nincs jelentősége (szerintem) a bemérő eszköz mikrofon-kalibrálásának.
Az egész beállítás kb. 5perc. (A bemérés alatt megdöbbentő volt számomra, milyen brutális hangok kiadására képes :Y .

Négy üzemmód választható normál, zene, mozi, éjszakai. A tablet-ről nagyon kényelmes az állítása, el lehet szórakozni vele, ha nem tetszik a bemért érték, akkor minden kézzel is állítható, ezen túlmenően minden szokásos paraméter állítható, még az auto on-off ideje is.
A tablet-es állítás azért is praktikus, mert a szub hangerejét gyakran állítani kell a zenétől függően.

Még bejáratás alatt van de már látom, illetve hallom, hogy más ligában mozog, mint a Jamo 650-es szub...

Úgy érzem, most már megvan az a zenei hangzás amit kerestem. Az Elac, NAD, Yami hármas mindig szépen szólt de sokszor úgy éreztem, tolnom kell egy kis magasat és mélyet a Yami-n, mert hiányérzetem van/volt.
Aztán bekerült a Hidiamond D7-es hsz és D5-ös IC kábel, a magas hangok a helyükre kerültek, de azzal együtt, hogy a mély még tisztább, precízebb lett, egyben kevesebb is lett. Próbáltam a Jamo szubokkal kompenzálni, de nem volt az igazi, nem éreztem, hogy ez az, ezt kerestem (nyilván ez nem csoda).

Volt egy kis időm tesztelgetni, leginkább zenét hallgattam (tudom eretnek dolog, de nekem tetszik a 2.1-es felállás sztereo zenéhez) eszméletlen jó mélyet tol, mindegy mit hallgatok mosoly jelenik meg az arcomon, tiszta zenei orgazmus :D.

Filmeknél is teljesen más az élmény, olyan mély-dinamika van, olyan hangok jelennek meg, amit korábban nem tapasztaltam, sokszor összerezzenünk egy-egy jelenetnél. :K

[ Szerkesztve ]

(#133015) ZolikaE46 válasza Nemir Ombe (#132993) üzenetére


ZolikaE46
senior tag

Köszönöm!

(#133016) Lacielvtárs válasza nadtom (#133014) üzenetére


Lacielvtárs
nagyúr

gratula és utólag is boldog karácsonyt :D
találóan fogalmaztad meg a mély csere hangzásbeli élményt, én is ezt éreztem anno amikor beüzemeltem a Cantont :R
egy jó mély nyomó, nagyot tud dobni a rendszeren és egy silány mély nyomó, ugyan ennyire el is tudja rontani

gratula a fejlesztéshez...

"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯

(#133017) Q válasza Tonyka 2 (#133010) üzenetére


Q
senior tag

Akkor az csak jövőre, mert nincs most Y-om. Van ennek a módnak "tudományos" magyarázata, vagy csak a többség így használja?

(#133018) PrinceHerceg válasza -KP- (#132976) üzenetére


PrinceHerceg
őstag

Egy tisztességgel megépített, mérésekkel alátámasztott D.I.Y cucc szinte mindig jobb, mert nem a spórolás volt az elsődleges szempont a megépítésekor, ellenben nem is kerül több 100k-ba! Mondjuk nem is virít az elején márkajelzés, hirdetve, h ki is ő... de kérdem én, minek akarná eladni az ember, ha egyszer beválik a motyó? :F

Erről mindig az jut eszembe, h ilyenkor csak a vásárlónak jó, de még milyen, h szinte rablással felérő árakért hoz el vmit... :C

Lényeg az, h szerintem tudni kell megállni 1x! :K :F

[ Szerkesztve ]

(#133019) -KP- válasza PrinceHerceg (#133018) üzenetére


-KP-
addikt

Nem lehet kapni, szervós, vagy dsp-s szuberősítőt külön. ez már előny a gyáriaknak. Aztán szintén ott van a tény, hogy a legtöbb gyári szubbal használnak eq-t hogy kiterjesszék az alsó határfrekvenciát. Egy akármilyen 30 centis hangszórót ha beteszed egy zárt dobozba, az f3(-3db) pontja kb. 45-50hz lesz. Írj csak be egyszer pár értéket bassbox pro-ba, vagy uniboxba. Ezt egy diy szub esetén hogy teszed meg? Hacsak nem vagy szaki és építesz egy saját Linkwitz áramkört. Ott viszont meg kalkulálni kell az extra membrán kitéréssel és erősítőteljesítménnyel. DIY esetén ez megint nagyon nehéz, vagy nem lehet. A paramterikus eq-val, mérőmikrofonnal rendelkező modelleket ne is említsük..

Nézz rá a BK electronics áraira. Pl. XLS200 vagy XXLS400. Megépíteni nem tudod annyiért, amennyiért ők a gyári szubokat adják, beleszámolva az angliai postát. Aztán ott az SVS ami kb. 20%-al több, mint a BK hasonló modelljei, de jobb is annyival.

Számoljunk picit, szubhangszóró jobb fajta 60 ezer (Peerless XXLS, vagy Seas L26ROY). Szuberősítő 50-60 ezer, doboz, csatlakozók, famunka is kb. 40ezer alsóhangon, de inkább több. 150-160-nál tartunk.

Amíg egy BK XLS200 kb. 130-ból háznál van, vagy kb. 160-ért Németből egy SVS SB12NSD addig továbbra is tartom magam ahhoz, hogy nemcsak értelmetlen, de hülyeségi is diy szubba belefogni. Ha pedig ennél jobb kell, tele a használt piac jobbnál jobb modellekkel.

A megállni tudni kell gondolatoddal tökéletesen egyetértek, de a userek jelentős része előbb utóbb leépíti a rendszerét, vagy elkezd feljebb lépkedni, nagyon kevesen használják ugyanazt sokáig. Ilyenkor pedig igencsak kijön a DIY hátránya. Szerintem te is láttál AVX-en gyári dobozokat megszégyenítő, de azok árának töredékéért árult diy dobozokat, amik évekig nem találtak gazdára.

[ Szerkesztve ]

(#133020) PrinceHerceg válasza -KP- (#133019) üzenetére


PrinceHerceg
őstag

Nem mondom, h nincs igazad, de azt is bekell ismerjük, h bizony nem mindenkinek vannak ekkora igényei, másfelől láttam nem egy szétszedett, itt a fórumon is "szent grálnak" kikiáltott cuccot, belülről, így megkell mondjam elég sokX ábrándultam már ki! Persze kezdetben nekem is kikellett verekedni magam pl a számok - kamu Wattok - bűvköréből, de legalább ma már előbb hiszek a fülemnek, mint a sok marketing bullshit-nek, így ezen dolgok nélkül is tökéletesen boldog az életem, amiket említettél, még ha olykor-olykor tuti hasznosnak is bizonyúlnak! :)

Viszont az én álláspontom még mindig töretlenül az, h ha az ember belefog egy nagyobb projektbe, a saját szájíze szerint alakíthatja ki a motyó arculatát, nem kevésbé annak belbecsét, ellentétben a gyártók diktatúrájával és mindekori profitéségével!

Így talán nem is olyan véletlen, h az emberek egyre másra tuningoltatnak, akár váltó alkatrészt, vagy csak egyszerű kábelzést, nem is kevés összegekért, akár olyan gyári motyók esetében is, melyek név alapján már eleve is jól csengenek, dehát vmiből a tuningműhelyeknek is megkell tudni élni... :K

[ Szerkesztve ]

(#133021) python1 válasza PrinceHerceg (#133020) üzenetére


python1
veterán

+1

Egyre többen építenek saját dobozokat,nálunk még nincs akkora hagyománya ennek pontosan az anyagi vonzata miatt,és a nehézkes minőségi driverek beszerzése miatt.

(#133022) robi-k válasza python1 (#133021) üzenetére


robi-k
őstag

(#133021) python1
PrinceHerceg (#133020)

DIY hangfalak/erősítők/DAC, stb. építése esetén számolni kell azzal, hogy a minőségi alkatrészekből, minőséggel, megépített eszköz bekerülési önköltsége akár magasabb is lehet, mint egy hasonló kategóriájú gyári (tömeg) termék.
A DIY eszközök építése első sorban egy egyfajta szórakozás és önkifejezés, és akinek nincs hozzá türelme, tudása és anyagi lehetősége, annak ellenjavallt (tudom, miről beszélek, sok DIY eszközöm van) ;)

(#133023) python1 válasza robi-k (#133022) üzenetére


python1
veterán

Ezzel teljesen egyetértek.

(#133024) totya800


totya800
csendes tag

Sziasztok!

Vettem egy Denon AVR-X1300W házimozi erősítőt. Kérlek segítsetek abban, hogy milyen mélyládát vegyek hozzá.

(#133025) Norbi 72 válasza totya800 (#133024) üzenetére


Norbi 72
veterán

Ezzel ellehetsz egy darabig.

;] :DDD

Szoba,és pénztárca méret?

[ Szerkesztve ]

(#133026) xtremetuning válasza Norbi 72 (#133025) üzenetére


xtremetuning
addikt

Genyó medve....drágább nem volt ? :D

...ha belekezdtél a high-endbe, vess keresztet, mert sosem lesz vége.. :) ......... és ezt mástól nyúltam, de nagyon igaz : 'Tegnaptól őszinteséget fogadtam. Azóta nincsenek barátaim...'

(#133027) Norbi 72 válasza xtremetuning (#133026) üzenetére


Norbi 72
veterán

He-he,így jár,aki nem ad meg keretet. ;)

Keressek drágábbat? ;]

(#133028) totya800 válasza Norbi 72 (#133025) üzenetére


totya800
csendes tag

Szia, ezen az áron egy normálisabb autót is kapok :)

20 m2 nappali, max 40.000 Ft

Ezt láttam amazonon:

[link]

[ Szerkesztve ]

(#133029) Lacielvtárs válasza Norbi 72 (#133025) üzenetére


Lacielvtárs
nagyúr

Norbi úr es az elérhető ajánlatai ;]
Kívánok egy földhöz ragad boldog új évet :DD

"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯

(#133030) Norbi 72 válasza totya800 (#133028) üzenetére


Norbi 72
veterán

Max 40? :Y

Várd meg Nemir-t,majd segít.

Azt a Jamo-t nem ismerem,meg kell hallgatni.

Olívia: Neked is! :)

(#133031) BBéci válasza nadtom (#133014) üzenetére


BBéci
titán

"Az első mérésnél le kell tenni az Ipad-et közvetlenül a szub elé és a szoftver 20 és 160Hz között 16 különböző frekvencián beméri a szub-ot."

Nem!
Ekkor a mobileszköz mikrofonját vizsgálja, kalibrálja a rendszer. Az AVO-s cikkben leírtam.

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#133032) Lacielvtárs válasza Norbi 72 (#133030) üzenetére


Lacielvtárs
nagyúr

Igen, azt a 40 ezret en is keveseltem...
A jo es olcsó általában kizarjak egymást :K

Ezt már én is megtanultam egy életre.

[ Szerkesztve ]

"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯

(#133033) Csabroncka


Csabroncka
addikt

Norbi miatt az Elmű kapacitásbővítést végzett Kelenföldön - ez lett az eredménye:

A k(e)ábelbarátok nevében mindenkinek jó hangú új évet kívánok!

[ Szerkesztve ]

"in medias res"

(#133034) totya800 válasza Lacielvtárs (#133032) üzenetére


totya800
csendes tag

Kedves Norbert!

Köszönöm válaszod a témában. Nem szeretnék 120.000 Ft-os erősítőhöz több százezer forintos hangfalrendszert vásárolni, ezért igyekszem egy reális kereten belül maradni ahhoz, hogy egy élvezhető megoldás szülessen belőle.
Az 5.0 hangfalakat felhasználtam egy korábbi OZAKI B5 HM050 erősítő rendszerből, sajnos a mélynyomót nem sikerült, mivel nem szólalt meg.
A fentiek miatt fordultam hozzáértőhöz, hogy a mélysugárzó kiválasztásában segítsen.

Nem vagyok vájt fülű, viszont szeretnék a leggazdaságosabban, jól működő rendszert használni.

A meglévő OZAKI hangfalaim csatlakoztatása előtt gondolkoztam Jamo 626 5.0 hanfgalrendszerben, de amíg ezt megfelelő minőségűnek ítélem meg addig nem akartam feleslegesen pénzt költeni.

Ebben a szellemben, ha lenne valami ötleted a mélysugárzóra várnám.

Köszönettel: totya80

(#133035) Lacielvtárs válasza totya800 (#133034) üzenetére


Lacielvtárs
nagyúr

Amúgy nem akarlak megbantani, de anno én is így gondolkodtam, egész addig amíg bele nem kezdtem egy kicsit komolyabb otthoni mozi élmény keresesbe...
Logout.hu - n irtam is erről jo néhány bejegyzést.
Sajnos 40 ezer körül elég korlátolt lehetőség közül tudsz majd választani.
Azon ár koeul van az általam elajandekozott eltax sw8 szub...
Ezzel nem azt mondom hogy Norbi jot ajánlott, mert jót ajánlott. :DDD
Egy panel lakás áráért csak jó szub lehet az :DD

Viszont van egy összeg határ ami alá nem érdemes menni, ha jó es kellemes mély hangot akarsz es nem zuhogó, dübörgő mély hangot.
Ez az en véleményem, még pedig ugy hogy a hifi létra negyedik fokán allok, ami több tíz lepcsofokbol áll, viszont elég sok időt töltöttem el egy egy lépcső fokon, hidd el, es en gyozkodtem az itteni nagyokat arról, hogy az akkori jelenlegi rendszerem miért jo es miért nem kell jobb...

Persze tévedtem, igy utólag belatom, es az itteniek türelmesek voltak hozzám, legyintettek, hogy majd ra jövök.
Rajottem :K

+1 BBecinek es az iratlan házi mozi arany szabálynak :K

[ Szerkesztve ]

"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯

(#133036) BBéci válasza totya800 (#133034) üzenetére


BBéci
titán

"Nem szeretnék 120.000 Ft-os erősítőhöz több százezer forintos hangfalrendszert vásárolni"

Ebben az esetben nem tudunk tanácsot adni, mert a házimozi egyik alapszabálya szerint az erősítő árának kétszeresét kell 5.0 szettre költeni ahhoz, hogy a hangminőségük azonos színvonalon legyen. És ebben még nincs benne a szubláda, amire legalább 70000 forintot érdemes szánni belépő szinten is.

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#133037) liszi70 válasza totya800 (#133028) üzenetére


liszi70
nagyúr

Nézz szét avx-en, hifipiacon, hardveraprón, és amiket találsz, linkeld be a belépő topikba. Használtan 40-ért már szokott lenni olyan szub, ami megfelelhet neked, figyelembe véve a jelenlegi hangfalszettedet.

[ Szerkesztve ]

(#133038) spiky03


spiky03
veterán

[ Szerkesztve ]

SuperHeRo - Eladó! Anthem MRX710 + extrák!

(#133039) totya800 válasza BBéci (#133036) üzenetére


totya800
csendes tag

Valahol el kell kezdeni.

Milyen szubláda az ami a 70.000 Ft-ba belefér?

(#133040) Norbi 72 válasza Csabroncka (#133033) üzenetére


Norbi 72
veterán

:DDD :C

Totya:

Pl.ez belefér 70-be.

(#133041) Norbi 72


Norbi 72
veterán

Boldog,mozizásban gazdag új évet kívánok mindenkinek!

(#133042) Lacielvtárs válasza Norbi 72 (#133041) üzenetére


Lacielvtárs
nagyúr

Viszont neked es a topik minden tagjának Boldog Új évet kívánok.

ELAC 2017 álom mozi szoba nekem :C
Upsz, jet magas sugárzós a tervem jövőre...
De a kép marad, mert tetszik :C

[ Szerkesztve ]

"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯

(#133043) ottofon


ottofon
csendes tag

Buék. Segítséget kérnék. Most léptem egy szinttel magasabbra. Egy onkyo TX-NR616 erősítőt szereztem be és egy pár KEF coda 90 hangfal párt. A hangfal bikábelezhető és az erősítő is tudja. Érdemes ezt kihasználni és 2 pár kábellel vezetékezni vagy bízzam a KEF hangváltóra a dolgot egy érpárral megoldva? Másik kérdésem hogy milyen centert vennétek ha azonos áron juthatnátok hozzá egy Focal chorus cc700 régebbi szériához (9 éves ) és egy Mission m3c2i-hez. Ez utóbbi 3 éves megkímélt hibátlan. Előre is köszi a választ.

"A szépség nem más, mint a belső jó tulajdonságok ígérete!"

(#133044) Norbi 72 válasza Lacielvtárs (#133042) üzenetére


Norbi 72
veterán

Egy régi Linkin Park (Live in Texas) DVD-vel melegítem a cuccot míg megjönnek a haverok,besz@rás milyen jól szól!

Vissza fogom nézni az ős DVD-s koncertjeimet! :DD

(#133045) Lacielvtárs válasza Norbi 72 (#133044) üzenetére


Lacielvtárs
nagyúr

Ohhh azt az együttest en is szeretem...
Lehet utána nézek es oda roffentek en is ütős koncertnek.
Meg eddig nem hallgattam a rendszeren koncertet...

[ Szerkesztve ]

"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯

(#133046) Norbi 72 válasza Lacielvtárs (#133045) üzenetére


Norbi 72
veterán

Nem mellesleg kb. 3 dB-t vissza kellett vennem egy szokványos BD koncerthez képest...

(#133047) Lacielvtárs válasza Norbi 72 (#133046) üzenetére


Lacielvtárs
nagyúr

Az igen, annyival hangosabb az 5.1 vagy DTS ?
Mondjuk megfigyeltem hogy az uj filmek eredeti hangka, 'halkabb' mint a regieke...
Nem tudom ez direkt van e, de ezt tapasztaltam.

[ Szerkesztve ]

"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯

(#133048) Norbi 72 válasza Lacielvtárs (#133047) üzenetére


Norbi 72
veterán

DD 5.1,és igen,annyival hangosabb.Érdekes..

(#133049) krx21 válasza totya800 (#133034) üzenetére


krx21
nagyúr

[link]
Lehet már csak fehér van és inkább az R10...

(#133050) Squirrel válasza robi-k (#133008) üzenetére


Squirrel
őstag

Mutatok akkor egy képet :)

Sajnos egyelőre nem találtam jobb helyet az erősítő és blu-ray elhelyezésének, gyerek és szomszédok miatt azért nem hallgatom extrém hangerőn, így "mérsékelten" meleg csak. A bútor hátulját leszereltem és elhúztam a faltól, szóval amennyire lehet szellőzik.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.