Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolosanyi
veterán
Azt mondják, hogy a 120-nál magasabb pulzus nem kedvez a tömegnövelésnek, szerintem pihenj többet a sorozatok között (persze ha szálkásodni akarsz, akkor ez nem gond). Az izzadékonyság meg nem gond, amíg hidratált tudsz maradni. Én mindig baromi sokat iszom edzés alatt, egyszerűen kell. Esetleg egy izotóniás sportital jót tehet, főleg nagy melegben. A válogatottnál Verofitet kaptunk, az nagyon fasza volt, de a sima Powerade/Getarade is jó. A Biotechnek is van valami izotóniás cucca, egy bringás barátom azt használja, neki bevált és olcsó is.
-
aram01
nagyúr
napi 2-3 liter kozel mennyire vett vissza?
[ Szerkesztve ]
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
kolosanyi
veterán
Nyilván a tartósan magas pulzus nem kedvez. Egyébként simán. Guggolni nem csak nagy súllyal lehet. Próbáld ki mondjuk a szökdelléssel guggolást. Akár egy rúddal, kézisúlyzóval, kettlebellt fogva stb. Lényeg, hogy ne nagy súllyal csináld. Mi ezt időre szoktuk, ha épp crossfit jellegű, csoportos edzést csinálunk. Múltkor 10 másodperccel kezdtük, 10 s pihenő, 20 s gyakorlat, 10 s pihenő, és így fel 1 percig, majd vissza. 190 feletti pulzust mértem, illetve nem maradt lábam a végére. Nagyon meghaltam.
-
flierqqq
tag
Valaki mondja már meg mi a különbség az izolátum és a koncentrátum között
[ Szerkesztve ]
Érdekes a világ megosztása - Van akinek Rolexe van, és van akinek ideje.
-
kolosanyi
veterán
Szálkásításhoz jól jöhet. Vagy sportspecifikus programban, vagy simán állóképesség fejlesztésére. De akkor is jó, ha megrekedsz a guggolásban, mert savasodsz. Ilyen technikákkal fejlesztheted magad. Személy szerint nem értek egyet azzal, hogy egy súlyzós edzés csak a tömegelésről szóljon. Hiába gyúrós topic, van amikor az ilyen edzésmódszerek is hasznosak.
-
mocsanisi
senior tag
Újra itt, van egy olyan érzésem hogy nem érdemes visszaolvasni
"Vékony srácoknál a kockahas olyan, mint dagadt csajoknál a nagy mell. Nem számít..."
-
God Vazzeg
veterán
-
wertigo1984
őstag
Ijk, Dani82 es mindenki aki rendszeresen uszik; tudtok ajanlani jobb minosegu uszoszemuveget? Marka tipus johet.
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
Tamoo
MODERÁTOR
válasz wertigo1984 #30421 üzenetére
Szerinted ők bevizezik a hajukat?
-
bandus
veterán
a két legnagyobb gyártó az arena és a speedo. azt neked kell felpróbálgatni, hogy melyik illik legjobban a búrádhoz. én az arena szemüvegeket sose szerettem, nem is volt egy sem, az alatt a 6-7 év alatt amíg versenyeztem
most ilyenem van: [link] ezt csak ajánlani tudom.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Ijk
nagyúr
Nem ismerem a márkákat. Én egy 4k-s szemüveget vettem, kb innen indulnak a normálisabbak, ha szerencséd van olcsóból is ki lehet jót fogni. De mai napig nem tudok úgy beugrani hogy ne jöjjön le a szemüveg.
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
KAMELOT
titán
válasz kolosanyi #30407 üzenetére
Az ugrálás után meg jelentkezzél be térdműtétre. Ugrálás maradjon meg a kisgyerekeknek akik tornaórán szórakoznak. Tegyél rá 150-200kg-t a rúdra és gugoljál. Az többet ér.
Kis inspiráció a tréninghez.Megjegyzés a képhez: A képen látható súlyokhoz tessék hozzászámolni +20kg-t.
Én 135kg-vel csinálom az egy normál teremben a rendes gépeken 150-155kg.[ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
Sotho
őstag
Speedo, Arena márkákat ajánlanám.
-
Miamiquake
aktív tag
IX. ker környékén tudtok színvonalas, de megfizethető termet?
☆ Eladó karórával és numizmatikával kapcsolatban keress bátran ☆ Faber est suae quisque fortunae.
-
KAMELOT
titán
válasz Radnix #30429 üzenetére
Persze szoktam.
1. széria 14x
2. széria 10x
3. széria 8x
4. széria 8x
5. széria 8x
108kg vagyok. Plsuz súlyt nem teszek magamra. Húzódzkodni mindig nehezebb mint hátazógépen edzeni.(#30430) Sotho: Kisbabáknak elég az a súly. AKkor az azt jelenti, hogy az itt nálunk 80kg-nek felel meg. Annyival melegítek.
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
Dani82
senior tag
Nekem van egy 12.000Ftos arena szemuvegem ami pontosan ugy bepárásodik mint a 3000 Ft-os dechatlonos sajátmárka. Semmi különbséget nem fedeztem fel a kettő között
-
Zoo123
senior tag
válasz KAMELOT #30432 üzenetére
A 14 ismétlés az egy szép szám nekem csak 12 megy 86Kg vagyok
plusz 25Kg-al -az összesen 111Kg- meg 2,3
Milyen fogást használsz: felsőkézhát az arcod fele néz, bicepsz tenyér az arc fele, kalapács tenyerek egymás felé néznek?[ Szerkesztve ]
''Nem vagyok komplett őrült... pár darab még hiányzik!''
-
dragonfx
veterán
egész okés ez a scitec power3D
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Sotho
őstag
válasz God Vazzeg #30441 üzenetére
Ha van benne egy mozgó csiga az mindjárt felezi is a súlyt.
[ Szerkesztve ]
-
kolosanyi
veterán
Nem hiszem, hogy károsabb, mint a 100 kilók mozgatása. Egyszerűen más jellegű terhelés. Az úszás meg jó. Én most úsztam 2 km-t. Elfáradtam, mint állat. (Évek óta nem úsztam.)
wertigo1984
Nekem most Adidas van. Fel kell próbálni többet és úgy választani.KAMELOT
150 a szériasúlyom, mégis jónak tartom a szökdellést, dinamikus guggolást kis súllyal stb. Egyáltalán nem bohóckodás. Ha nem hiszed, próbáld ki nyugodtan. Persze csak ha elég kemény vagy hozzá...
Viccet félretéve más célt szolgál, mint a nehéz súlyos változat.Dani82
Ha nem akarod, hogy bepárásodjon a szemüveg, köpj bele, kend el a nyálat, majd öblítsd ki vízzel. A következő levételig tiszta marad.
Hopp, látom, hogy már írták, na mindegy. -
BÁ Nutrition
addikt
-
wertigo1984
őstag
Koszi mindenkinek!
Tamoo
Kolosanyi nekem az volt, talaltam a melohelyemen vagy 6 eve, valami uszo csaj hagyta el. Eddig birta az amugysem kicsi fejem.
Ijk: tavaly a sarvari furdon amikor indian fejest ugrottam szemuvegben, csak lestek hogy bebibalna csobban, feljon a felszinre es szemuveg az allan.
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
Ijk
nagyúr
válasz BÁ Nutrition #30446 üzenetére
Nálunk 100kg-ig van, de ilyen 80 felett már csak rángatni szokták. Még az izmos emberek is már hátrahúzzák a derekukat 100-nál. Húzódzkodásnál ugyebár nem tudsz derékkal belesegíteni, ezért nehezebb. Mondjuk csigán sem szabadna, csak széles hátizomból húzni.
A mozgástartományról már nem is beszélve, alig van pár ember aki rendesen kiengedi hogy feszüljenek az izomrostok.[ Szerkesztve ]
/人◕ ‿‿ ◕人\
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- RAM topik
- Itt a HyperOS 2, gyorsan érkezik a régi modellekre
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen mosógépet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok